Serum i maski do ciała

Ziaja BALTIC SERUM DO CIAŁA NAWILŻAJĄCE 400ML
Ziaja Baltic Home Spa Fit Serum Nawilżające do ciała 400 ml

• 1 lipca 2024 o 12:44
    Przyzwoity produkt ;)
    Ziaja Serum Nawilżające z zapachem mango to produkt, który wyróżnia się przyjemnym, owocowym aromatem, dodającym świeżości codziennej pielęgnacji. Jego główną zaletą jest szybka wchłanialność, co czyni go wygodnym w użytkowaniu, zwłaszcza dla osób prowadzących intensywny tryb życia. Choć serum mogłoby zapewniać lepszy poziom nawilżenia, nadal jest to produkt godny uwagi, szczególnie ze względu na swoją przystępną cenę. To solidna opcja dla tych, którzy szukają szybkiego i łatwego rozwiązania nawilżającego z dodatkowym atutem w postaci przyjemnego zapachu mango.
    mirkaz
    21 lutego 2024 o 16:43
    Wygoda i skuteczność
    Świetne serum nawilżające do ciała antycellulitowe ujędrnia skórę i składa się z 95% składników pochodzenia naturalnego. Produkt jest vege. Serum zamknięte w wygodnej butelce z dozownikiem 400ml. Kosmetyk ma lekki, przyjemny zapach owocowy. Serum uważam za skuteczne, efekty działania zauważysz po kilku aplikacjach.
    Zalety:
    • Skuteczny
    • 95% naturalnych składników
    • Produkt vege
    • Wygodne dozowanie z pompką
    • Niska cena
  • 8 września 2023 o 8:03
    super
    Delikatny i tropikalny zapach, to była pierwsza rzecz, która mnie oczarowała w tym serum. Kolejnym "wow" była szybkość wchłaniania oraz nawilżania skóry. Dosłownie to było w mgnieniu oka i nie pozostawił żadnych oznak po sobie. Sprawdzał się idealnie w upalne dni. Po nałożeniu skóra była mega miła w dotyku. Nie umiem ocenić, czy zmniejszył mój cellulit. Na mojej skórze nie zauważyłam jakiegoś dużego efektu ujędrnienia. Konsystencja jest taka kremowa, była świetna do nakładania i rozprowadzania po skórze. Warto zauważyć, że serum jest wydajne i niewielka ilość wystarcza na jedno użycie. Wrócę do tego kosmetyku z szczerą przyjemnością.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 20 sierpnia 2023 o 11:19
    Może być
    Przeźroczysta butelka z pompką z prostą szatą graficzną. Ma białą, lekką konsystencję i cudowny zapach mango idealny do domowego spa. 95% składników jest pochodzenia naturalnego w tym krzem, kwas alginowy, kofeina czy figa. Serum szybko się wchłania i nie zostawia lepkiej warstwy. Skóra po użyciu jest wygładzona. Podczas regularnego stosowania ciało jest bardziej jędrne. Delikatnie nawilża więc do bardzo suchej skóry może być za słabe. Z zalet to na pewno spora wydajność i zapach, który jest genialny. Może być.
  • 6 sierpnia 2023 o 9:39
    Soczyste mango
    Miałam okazję testować już inne produkty z tej serii. Również w tym przypadku zapach to sztos! Soczyste mango zamknięte w plastikowym ziajowym opakowaniu. Czary! Mamy tutaj wygodne opakowanie z pompką, które pozwala dozować odpowiednią ilość produktu. A jeśli chodzi o wnętrze.. Serum - konsystencja taka pośrednia, bardziej w kierunku rzadkiej. Szybko się rozsmarowuje, ale dość długo wchłania. Działanie nawilżające oceniam na 3+ , bo efektu wow tutaj nie mamy. Główną zaletą jest piękny zapach, idealny dla fanek owocowych nut.
    Zalety:
    Wady:
    • średnie działanie nawilżające