Serum i maski do ciała

Ziaja BALTIC SERUM DO CIAŁA NAWILŻAJĄCE 400ML
Ziaja Baltic Home Spa Fit Serum Nawilżające do ciała 400 ml
Ziaja BALTIC SERUM DO CIAŁA NAWILŻAJĄCE 400ML

• 25 maja 2025 o 21:42
    Ziaja nigdy mnie nie zawodzi - wypróbuj i Ty!
    Ziaja nigdy nie zawodzi. To świetna konsystencja kosmetyku o bardzo odpowiadającym mi zapachu. Lekka formuła pozwala na szybkie wchłanianie w skórę, skutecznie działa na ciało, pozostawiając je gładkie, elastyczne i gładkie. Czuję że jest nawilżone. Cena jest przystępna, bardzo okazyjnie można kupić ten kosmetyk, dlatego niemal zawsze mam go w swojej łazience. Wydajny.
    joana74
    2 maja 2025 o 13:29
    Owocowa przyjemność i lekka pielęgnacja
    Używa od:próbka
    Serum nawilżające Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango to prawdziwa przyjemność dla skóry i zmysłów. Ma lekką, żelową konsystencję, która szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy – idealne na cieplejsze dni lub po treningu. Zapach mango jest intensywny, ale nieprzytłaczający – owocowy, świeży i bardzo energetyzujący. Po zastosowaniu skóra jest miękka, wygładzona i przyjemnie odświeżona. Dobrze sprawdza się jako szybki nawilżacz na co dzień, zwłaszcza jeśli nie lubisz ciężkich balsamów.
  • 29 kwietnia 2025 o 18:10
    Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango zrobiło bardzo pozytywne wrażenie — ma lekką, przyjemną konsystencję, szybko się wchłania i pozostawia skórę nawilżoną oraz delikatnie pachnącą soczystym mango. Idealne na co dzień dla fanów świeżych, owocowych zapachów.
    Używa od:próbka
    Mam skórę normalną w kierunku suchej, szczególnie na nogach i ramionach, więc zależy mi na produktach, które dobrze nawilżają, ale nie zostawiają tłustego filmu. Serum nawilżające do ciała Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Działanie: Już po pierwszym użyciu zauważyłam wyraźne wygładzenie i zmiękczenie skóry. Regularne stosowanie sprawia, że skóra jest dobrze nawilżona, elastyczna i wygląda zdrowo. Nie zauważyłam żadnych podrażnień czy uczucia ściągnięcia, wręcz przeciwnie – to produkt, po który chętnie sięgam zwłaszcza po kąpieli czy peelingu. Konsystencja: Serum ma lekką, niemal żelowo-mleczną konsystencję, która błyskawicznie się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy. Dzięki temu świetnie sprawdza się rano – można się od razu ubrać, bez obaw o plamy na ubraniach. Zapach: To jeden z najmocniejszych atutów produktu – zapach świeżego, soczystego mango jest bardzo przyjemny, energetyzujący i długo utrzymuje się na skórze. Nie jest przytłaczający ani sztuczny, co często zdarza się w przypadku owocowych kosmetyków. Opakowanie: Produkt zamknięty jest w poręcznej, przezroczystej butelce z pompką, co bardzo ułatwia aplikację. Widać, ile produktu zostało, co jest dodatkowym plusem. Design estetyczny i nowoczesny, pasuje do serii „spa” – faktycznie kojarzy się z domową pielęgnacją w stylu wellness. Podsumowując – serum świetnie sprawdzi się u osób z normalną, suchą lub lekko odwodnioną skórą, które szukają lekkiego, ale skutecznego nawilżacza o pięknym zapachu. To dobry wybór szczególnie na cieplejsze dni, kiedy cięższe balsamy bywają zbyt obciążające. Czy chcesz też recenzję innych produktów z tej serii?
  • 28 kwietnia 2025 o 23:15
    Idealny!
    Zakochałam się ! Serum do ciała to totalny kosmos. Cudownie pachnie to raz a dwa jest idealne po treningu, oczywiście po prysznicu. Świetnie nawilża skórę, ujędrnia i regeneruje naszą skórę na ciele :)
  • 28 kwietnia 2025 o 14:11
    śliczny zapach szybkie nawilżenie
    Pachnie jak świeże mango – sztos! Serum lekkie, szybko się wchłania, skóra po nim jest miękka i pachnąca. Idealne na lato albo po treningu. Jeśli masz bardzo suchą skórę – może być za słabe. Efekt “fit” bardziej w nazwie niż w realu, ale za tę cenę? Warto spróbować!
    Zalety:
    • lekka formuła
    • szybkie wchłanianie
    Wady:
    • na bardzo suchą skóre może być za malo