Szampony do włosów

Timotei 2in1 Intense, Szampon z odżywką 2 w 1 do włosów suchych

• 8 września 2023 o 11:18
    kokosowe szaleństwo
    Lubię kokos ale nie sztuczny i duszący i tu taki jest. Przyjemna nuta kokosa taka otulająca. DObrze się pieni i domywa skórę głowy. Wydajność do przeżycia bo jes dość lejący i sporo go wypływa na 1 użycie. wygodne zamknięcie. Nie podrażnił mnie i nie uczulił ale ja zawsze co 2 mycie stosuje inny szampon aby nie przesuszyć skóry głowy. Dla mnie przyjemna propocysja w dogodnej cenie i dostępności. Warto spróbować.
    • dostępnośc
    • skutecznośc
  • 22 sierpnia 2023 o 13:41
    Szampon z odżywką z olejem kokosowym.
    Szampon kupiłam na promocji w hipermarkecie w cenie 7,99 przy zakupie 2 (na szczęście można było dowolnie miksować produkty, więc drugi wzięłam inny). Przyznam, że jestem bardzo zawiedziona tym produktem, ale po kolei... Opakowanie to podłużna, przezroczysta, plastikowa butelka zakręcana korkiem z zatrzaskiem o pojemności 400 ml. Szampon ma kremowo- żelową konsystencję oraz trochę mętny biało-perłowy kolor. Posiada kokosowy aromat, który w moim odczuciu jest bardzo przyjemny i przez jakiś czas utrzymuje się na włosach. Szampon dobrze się pieni i łatwo rozprowadza na całej długości włosów. W tym miejscu kończą się plusy a zaczynają minusy. Po umyciu skóra głowy nie jest dokładnie oczyszczona, a włosy jakby przetłuszczone. Po pierwszym użyciu pomyślałam, że być może słabo spłukałam szampon, ale po kolejnym użyciu efekt był dokładnie taki sam. Mam wrażenie, że po nim nasilił się problem z łupieżem. Pomimo iż jest to szampon 2 w 1, miałam trudności z rozczesywaniem włosów. Na pewno nie kupię ponownie.
    • dobrze się pieni
    Wady:
    • nie ułatwia rozczesywania
    • nasilił problem łupieżu
    • słabe oczyszczanie skóry głowy
    AnkaKZN
    28 maja 2023 o 23:25
    OK
    Testowałam szampon Timotei 2in1 Intense z odżywką i jestem zadowolona z efektów. Ten produkt zapewnia dogłębne oczyszczenie i jednocześnie dostarcza niezbędnej nawilżającej pielęgnacji. Szampon ma przyjemną konsystencję i łatwo się pieni, co ułatwia jego aplikację na włosy. Już podczas spłukiwania można odczuć, że włosy są gładkie i miękkie. Po wysuszeniu, moje włosy wyglądają zdrowo, nawilżone i bardziej elastyczne. Dodatkowo, zastosowanie odżywki w tym samym produkcie to świetne rozwiązanie dla osób poszukujących wygody i oszczędności czasu podczas codziennej pielęgnacji włosów. Odżywka doskonale rozplątuje włosy i zapewnia im dodatkowe odżywienie, co sprawia, że są one łatwiejsze do rozczesania. Jestem również zachwycona delikatnym, ale przyjemnym zapachem szamponu, który pozostaje na włosach przez dłuższy czas, dodając im uczucia świeżości. Podsumowując, szampon Timotei 2in1 Intense z odżywką to doskonały produkt. Zapewnia głębokie oczyszczenie, intensywne nawilżenie i ułatwia rozczesywanie. Jestem zadowolona z rezultatów i chętnie będę kontynuować jego stosowanie w mojej codziennej rutynie pielęgnacji włosów.
    Zalety:
    • myje
    • pielęgnuje włosy
    • nawilża
    • ładnie pachnie
    • wygodne opakowanie
  • 2 lipca 2022 o 11:34
    Fajny i pachnie kokosem
    Szampon 2 w 1 z odżywką o zapachu i olejkiem kokosowym u mnie sprawdza się super. Włosy są oczyszczone i nawilżone, łatwo się rozczesują , nie puszą się. Próbuję, ale nie mogę doszukać się wad tego produktu, być może skład mógłby być lepszy. Obecnie ten szampon jest w przezroczystej butelce co jest jak najbardziej na plus, dzięki temu mamy wgląd w ilość szamponu . Można go używać samodzielnie bez odżywki, ja przy moich farbowanych i rozjaśnianych włosach na końcach używam dodatkowo jeszcze maski. Nie jest on zbyt wydajny , ale zwykle jego cena nie przekracza 10 zł , więc coś za coś.
  • 17 grudnia 2021 o 14:28
    Pozytywne zaskoczenie
    Kupiłam go w promocji i dlatego, że kocham kokos. Szampon z odżywką źle mi się kojarzy. Umyłam nim raz naturalne włosy, hym.. bez rewelacji. Za to po wizycie u fryzjera mocno rozjaśniłam włosy, więc stały się suche i wymagające. Sięgnęłam po ten szampon bo był pod ręką i BINGO. Świetnie sprawdza się do włosów rozjaśnianych. Włosy są miękkie, delikatne, nawilżone i przede wszystkim nie obciążone a to moja częsta bolączka.
    Zalety:
    • Niska cena
    • Nie obciąża włosów
    • Kokosowe zapach
    • Nie trzeba używać odżywki i maski
    • Włosy są długo świeże
    • Rozjaśnione włosy są piękne i delikatne
    Wady:
    • Zero wad