Pomadki i szminki

Farmasi Matte Liquid Lipstick Matowa pomadka w płynie

• 5 sierpnia 2020 o 11:02
    Super trwała pomadka
    Bardzo polubiłam te pomadki. Nie wysusza ust, nie pozostawia suchej „skorupy”, nie klei się. A co najważniejsze jest bardzo trwała, naprawdę długo utrzymuje się na ustach. Po wypisuj kawy, czy zjedzeniu posiłku mam ja dalej na ustach. Do tego cena jest bardzo przestępna bo ta pomadka kosztuje niecałe 20zl. Wiec uważam ze warto przetestować i się do niej przekonać. Posiadam dwa odcienie 03 i 04 ( tak jak widać na załączonym zdjęciu ). Z pewnością zakupie jeszcze kilka innych :) Polecam
    Miskax
    14 lipca 2020 o 10:32
    Mój HIT
    Pomadka bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Bardzo szybko wysycha stając się matowa. Nie pozostawia żadnych śladów i się nie rozmazuje. Obiecana przez firmę trwałość 8h to nie bujda, ta pomadka faktycznie tyle wytrzymuje a nawet więcej. Wytrzymała nawet ciągłe zakładanie i zdejmowanie maseczki, picie napojów i jedzenie przez cały dzień.
    Zalety:
    • duży wybór kolorów
    Otrzymałam do testów od marki/producenta