Wszystkie składniki:
kolor błękit:
calcium aluminum borosilicate, pentaerythrityl tetraisostearate, dimethicone, isostearyl isostearate, cyclopentasiloxane, synthetic wax, triethylhexanoin, silica, polysilicone-11, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, ethylhexylglycerin, magnolia officinalis bark extract [+/-] titanium dioxide, tin oxide
kolor granat hukowy:
silica, talc, mica, aluminum starch octenylsuccinate, magnesium stearate, cyclopentasiloxane, synthetic wax, lauroyl lysine, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer (and) silica, polyethylene, zinc stearate, zinc oxide, kaolin, phenoxyethanol, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, polymethylsilsesquioxane, caprylic/capric triglyceride, benzotriazolyl dodecyl pcresol, butylphthalimide, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, cyclohexasiloxane, isoceteth-10, isopropylphthalimide, ethylhexylglycerin, triethoxycaprylylsilane, cyclotetrasiloxane, magnolia officinalis bark extract [+/-] ci 74160, titanium dioxide
kolor niebieski:
talc, mica, aluminum starch octenylsuccinate, magnesium stearate, cyclopentasiloxane, synthetic wax, lauroyl lysine, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer (and) silica, polyethylene, silica, zinc stearate, zinc oxide, kaolin, phenoxyethanol, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, polymethylsilsesquioxane, caprylic/capric triglyceride, benzotriazolyl dodecyl pcresol, butylphthalimide, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, cyclohexasiloxane, isoceteth-10, isopropylphthalimide, ethylhexylglycerin, triethoxycaprylylsilane, cyclotetrasiloxane, magnolia officinalis bark extract [+/-] titanium dioxide, ci 74160
kolor szlachta:
talc, mica, aluminum starch octenylsuccinate, magnesium stearate, cyclopentasiloxane, synthetic wax, lauroyl lysine, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer (and) silica, polyethylene, silica, zinc stearate, zinc oxide, kaolin, phenoxyethanol, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, polymethylsilsesquioxane, caprylic/capric triglyceride, benzotriazolyl dodecyl pcresol, butylphthalimide, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, cyclohexasiloxane, isoceteth-10, isopropylphthalimide, ethylhexylglycerin, triethoxycaprylylsilane, cyclotetrasiloxane, magnolia officinalis bark extract [+/-] titanium dioxide, ci 77007
kolor chabry:
mica, talc, aluminum starch octenylsuccinate, magnesium stearate, cyclopentasiloxane, synthetic wax, lauroyl lysine, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer (and) silica, polyethylene, silica, zinc stearate, zinc oxide, kaolin, phenoxyethanol, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, polymethylsilsesquioxane, caprylic/capric triglyceride, benzotriazolyl dodecyl pcresol, butylphthalimide, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, cyclohexasiloxane, isoceteth-10, isopropylphthalimide, ethylhexylglycerin, triethoxycaprylylsilane, cyclotetrasiloxane, magnolia officinalis bark extract [+/-] ci 77007, titanium dioxide, ci 74160
kolor cyjan-ek:
calcium aluminum borosilicate, pentaerythrityl tetraisostearate, silica, dimethicone, isostearyl isostearate, cyclopentasiloxane, dimethicone crosspolymer, triethylhexanoin, polysilicone-11, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, ethylhexylglycerin, magnolia officinalis bark extract [+/-] titanium dioxide, ci 77510, ci 42090, tin oxide
kolor paryski:
calcium aluminum borosilicate, pentaerythrityl tetraisostearate, isostearyl isostearate, synthetic wax, triethylhexanoin, silica, alumina, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, dimethicone, cyclopentasiloxane, polysilicone-11, ethylhexylglycerin, triethoxycaprylylsilane, magnolia officinalis bark extract [+/-] titanium dioxide, tin oxide, ci 42090
kolor szafiry:
calcium aluminum borosilicate, mica, pentaerythrityl tetraisostearate, dimethicone, isostearyl isostearate, cyclopentasiloxane, triethylhexanoin, silica, polysilicone-11, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, ethylhexylglycerin, magnolia officinalis bark extract [+/-] titanium dioxide, ci 77510, tin oxide
kolor maryna:
talc, mica, silica, aluminum starch octenylsuccinate, magnesium stearate, cyclopentasiloxane, synthetic wax, lauroyl lysine, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer (and) silica, polyethylene, zinc stearate, zinc oxide, kaolin, phenoxyethanol, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, polymethylsilsesquioxane, caprylic/capric triglyceride, benzotriazolyl dodecyl pcresol, butylphthalimide, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, cyclohexasiloxane, isoceteth-10, isopropylphthalimide, ethylhexylglycerin, triethoxycaprylylsilane, cyclotetrasiloxane, magnolia officinalis bark extract [+/-] ci 77499, ci 74160, titanium dioxide