Szampony do włosów

Cien Szampon do włosów normalnych i przetłuszczających się `7 ziół`

• 21 kwietnia 2021 o 12:52
    Dobry mocny szampon
    Typowy mocniejszy szampon w dobrej cenie i bardzo wydajny. Świetnie się pieni i spłukuje. Ma jasnozieloną barwę i jest takiej rzadkiej żelowej konsystencji. Zapach jest bardzo przyjemny i ziołowy. Szampon dobrze oczyszcza skórę głowy i nie wysusza jej. Nie zauważyłam też plątania włosów - ale to dużo zależy od techniki mycia! Świetny szampon dla całej rodzinny, myślę że raczej każdy będzie zadowolony.
    Zalety:
    • Nie wysusza
    pysiam
    15 grudnia 2020 o 20:58
    bardzo dobry
    Jest to typowy drogeryjny szampon ze SLES. W moim przypadku nie opóźnia przetłuszczania się włosów, ale biorąc pod uwagę niską cenę i skład, zupełnie na to nie liczyłam. Szampon dobrze oczyszcza skórę głowy lecz nie podrażnia jej, nie plącze też włosów. Dobrze sie pieni, jest wydajny. Ładnie ziołowo pachnie. Myślę, że jeszcze do niego wrócę.
    Summer
    19 lipca 2020 o 18:56
    Taki zwyklak
    To taki zwykły, przeciętny szampon. Ma dość rzadką, żelową konsystencję, ładny zielono-perłowy kolor, przyjemny zapach. Pieni się raczej mocno, ale łatwo spłukuje. Oczyszcza włosy dokładnie, nie obciąża. Nie zmniejsza przetłuszczania się włosów, ale nigdy nie miałam szamponu, który by tak zadziałał. Nie wydaje mi się też, żeby miał działanie odżywiające, o którym mowa na opakowaniu.
  • 28 czerwca 2020 o 12:38
    Szampon do włosów przetłuszczających się, który ich nie przesusza
    Szampon 7 ziół cień ma zielono mleczną barwę i nie przesusza włosów. Zwykle, takie szampony plączą moje włosy już podczas mycia, w tym przypadku jednak tak się nie stało. Szampon doskonale oczyszcza skórę głowy i daje uczucie odświeżenia. Włosy po jego użyciu nie są przesuszone, są jakby nawilżone ale nie obciążone, nie wiem jak to określić, są sypkie i szampon jest naprawdę dobry. Ziołowe szampony zwykle przesuszały moje włosy, a ten mogę używać bez odżywki do włosów. Problem szybciej przetłuszczających się włosów zniknął, ale szamponu mimo to używałam co 2-3 mycie włosów. Aktualnie, pomimo, że mi się skończył tak samo jak problem przetłuszczających się włosów kupię go ponownie. Nigdy bym nie pomyślała, że marka z Lidla, za kilka złotych może tak pozytywnie działać na moje wymagające włosy.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza skórę głowy,
    • działa na włosy przetłuszczające się,
    • nie przesusza włosów,
    • nawilża,
    • włosy są sypkie i dobrze się układają,
    • wygodne opakowanie.
    Wady: