Kremy pod oczy

Izoze Eye, Natural Anti-wrinkle Cream Przeciwzmarszczkowy krem pod oczy

• 4 marca 2024 o 11:14
    uwielbiam ten krem
    mam drobne zmarszczki pod oczami ale też i kurze łapki.. dla mnie na prawdę jestem zadowolona odkąd używam izoze eye. zmarszczki są mniej widoczne, skóra jest bardziej napięta, odżywiona, nawilżona i też miękka. na prawdę to jak skóra jest delikatna pod oczami to jest szok. butelka jest nieduża ale starcza na długo, jest delikatny pod kątem składu, bezproblemowy pod makijażem. super!
  • 17 lutego 2023 o 20:55
    jestem zadowolona
    nie pisze często opinii, ale jak już piszę to coś albo mi się bardzo podobało, albo totalnym było niewypałem. tutaj jak widać po ilości gwiazdek - izoze eye się sprawdziło. nie jest to chyba zbyt często opisywany krem pod oczy, ale jednak warto się nad nim pochylić. kupiłam go z myślą o kurzych łapkach pod oczami i jeszcze takimi delikatnymi bruzdami tu i ówdzie przy oczach. jeżeli chodzi o kurze łapki, to wydaje mi się, że poprawa jest widoczna, ale mniej niż przy tych mniejszych zmarszczkach. te mniejsze sa o wiele mniej widoczne. skóra się napięła albo coś, w każdym razie są one wypełnione. inne kremy tego nawet nie robiły, a taki nieznany izoze zrobił mi to w 2 miesiące używania. pojemność standardowa, skład super, trochę różni się opakowanie od tego, co jest na zdjęciu, więc chyba zmieniono szatę graficzna. tak czy inaczej polecam.
  • 2 czerwca 2022 o 14:07
    Ciekawość nakłoniła do kupna
    widziałam recenzje o nim na KWC i też widziałam jedną na dresscloud i kupiłam z ciekawości. Tak by sprawdzić czy realnie te izoze eye może pomóc. O dziwo jestem całkiem zadowolona z niego. jest on gęsty jak na krem pod oczy. prędzej miałam dość zelowe nieco serumowe formuły a tutaj jest coś gęstszego co przypomina krem na bazie oleju. Tylko że ten olej szybko się wchłania. wchłanianie się do skóry przyrównałabym do skwalanu z trzciny cukrowej - szybko się wchłania i nie lepi się. co do efektów to widzę że skóra przy uśmiechu nieco mniej się marszczy. Mam na razie dość płytkie zmarszczki i widze je głównie przy uśmiechaniu więc akurat krem jeszcze mnie ratuje. Nie wiem czy by dał radę z większymi zmarszczkami, ale na moich oczach się sprawdza. Pewnie by było trzeba dać mu więcej czasu. Tak czy inaczej mi spłyciły się zmarszczki pod oczami. smarowałam się nim głównie tam gdzie są kurze łapki i tam gdzie nakłada się korektor. nie płaczę po nim, nie podrażnia mnie, więc powiem tak - strzał w ciemno ale bardzo dobry. No i pod makijaż się sprawdza także na dzień też jest dobry.
  • 2 czerwca 2021 o 21:12
    Tylko "w duecie"!
    Sam w sobie przynosi i wiele złego i dobrego: owszem, co nieco spłyca zmarszczki i likwiduje opuchliznę pod oczami, ale nieprawdopodobnie wysusza skórę. Jedyny sposób to po wchłonięciu (bardzo szybkim!) potraktować okolice oczu innym kremem o właściwościach nawilżających. Jednak przy tej klasie i cenie nie powinno być mowy o dodatkowym wzmacnianiu...
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 20 marca 2021 o 18:04
    Dla fanów naturalnych składów
    Krem pod oczy od Izoze to naturalny produkt pełen składników aktywnych. Znajdziemy w nim olej z awokado, skwalan, glicerynę, masło shea, olej z opuncji figowej, słodkich migdałów, ogórka, bambusa, kawy oraz słonecznika. Oprócz tego znajdziemy w nim również rewolucyjny składnik anti-aging - bioferment z aceroli. Acerola jest jednym z najbogatszych naturalnych źródeł witaminy C, do tego zawiera witaminę A i B1. Krem pozbawiony jest silikonów, parabenów, parafiny i innych zbędnych ulepszaczy. Zamknięty jest w buteleczce z higieniczną i wygodną pompką. Mimo tak bogatego składu formuła nie jest ciężka, szybko się wchłania i nadaje się na noc jak i na dzień. Kem ma delikatny, neutralny zapach. Jest bardzo uniwersalny, dla kobiet i mężczyzn w każdym wieku. Przy stosowaniu widać poprawę nawilżenia skóry pod oczami, jest odżywiona, lekko napięta. Zawarta w kremie kofeina korzystnie wpływa na poprawę mikrokrążenia przez co cienie stają się mniej widoczne. Przy regularnym stosowaniu widać, że krem korzystnie działa na skórę, jest naturalny, bezpieczny, a wysoka zawartość korzystnych składników aktywnych sprawia, że ma realne szanse działać w kierunku ochrony przeciwzmarszczkowej. Na plus wysoka wydajność produktu. Jestem z niego bardzo zadowolona i jedyny minus to wysoka cena - jeśli tylko udałoby mi się kupić go w jakiejś fajnej promocji chętnie do niego wrócę :)
    Zalety:
    • Skład
    • Działanie
    Wady:

Zobacz także inne Kremy pod oczy