Kremy pod oczy

Cosrx Krem pod oczy ze śluzem ślimaka i peptydami 25 ml
Cosrx

• 30 marca 2025 o 23:14
    niewidoczne działanie, przereklamowana cena
    Krem pod oczy Cosrx Advanced Snail Peptide Eye Cream zyskał sporo uwagi wśród fanów pielęgnacji, jednak po jego stosowaniu muszę przyznać, że jestem nieco rozczarowana. W mojej opinii jest zdecydowanie przereklamowany i overprice, biorąc pod uwagę efekty, które udało mi się uzyskać. Po kilku tygodniach stosowania kremu, niestety, nie zauważyłam żadnego znaczącego działania. Moje cienie pod oczami, które były moim głównym problemem, ani nie zmniejszyły się, ani nie stały się mniej widoczne. Skóra pod oczami nie poczuła się bardziej nawilżona, ani napięta, co zazwyczaj jest oczekiwanym efektem po stosowaniu tego typu produktów. Krem wchłaniał się w skórę, ale nie zauważyłam długofalowych korzyści, które byłyby warte jego wysokiej ceny. Produkt ma lekką konsystencję, co jest plusem, bo łatwo się go aplikuje i nie obciąża skóry. Jednak z perspektywy ceny i obietnic producenta, niestety nie widzę uzasadnienia, dlaczego ten krem miałby być tak drogi. Podsumowując, choć krem nie jest zły, to w mojej opinii jest zdecydowanie przereklamowany, a efekty są minimalne. Jeśli szukasz skutecznego kremu pod oczy w tej cenie, polecam poszukać innych produktów, które zaoferują lepsze rezultaty.
  • 7 listopada 2024 o 21:04
    Nic szczególnego
    Wypróbowałam COSRX Snail Peptide Eye Cream i był po prostu w porządku. Zapewniał trochę nawilżenia i był delikatny dla skóry, ale nie zauważyłam większych efektów w zakresie rozjaśnienia czy zmniejszenia drobnych linii wokół oczu. Sprawdzi się dla lekkiego nawilżenia skóry wokół oczu, ale nie jest to szczególnie przełomowy produkt, dodatkowo w dość wysokiej cenie.
    Zalety:
    Wady:
    • Brak większych efektów
  • 4 lipca 2024 o 16:14
    Dla niewymagającej skóry pod oczami może być
    Krem pod oczy zakupiłam, ponieważ uwielbiam z tej serii esencję z śluzem ślimaka, która świetnie mi się sprawdziła, natomiast krem pod oczy lekko mnie rozczarował. Krem ma bardzo lekką, żelową konsystencję, która od razu się wchłania i nie pozostawia wyczuwalnej warstwy. Produkt stosowałam codziennie na noc, skóra pod oczami po użyciu była nawilżona lecz niestety tylko tyle. Za tą cenę liczyłam na lepsze efekty, na rozjaśnienie, wygładzenie i lekkie zniwelowanie cieni pod oczami. Myślę, że produkt lepiej sprawdzi się dla osób, które nie oczekują dużo od tego typu produktów, a jedynie nawilżenia. Dużym plusem jest wygodne opakowanie z pompką i wydajność.
    Zalety:

Zobacz także inne Kremy pod oczy