Żele pod prysznic

Hagi Bali Holiday, Natural Body Wash Naturalny żel do mycia ciała `Wakacje na Bali`

Hagi Hagi Naturalny Żel Do Mycia Wakacje Na Bali Delikatnie oczyszcza ciało, a dodany prebiotyk inulina, odbuduje i wzmocni barierę obronną skóry 300ml
Hagi Wakacje Na Bali
Hagi Naturalny Żel do Mycia Ciała Wakacje na Bali 300ml

Staria
    13 lipca 2024 o 19:20
    Wakacje na Bali.... zimą?
    To drugi żel pod prysznic tej firmy. "Malinowy chruśniak" bardzo mi się spodobał. Wersja "Wakacje na Bali" zaskoczyła zapachem. Pierwsze co mi przychodzi na myśl jak go wącham to... cynamon :-o. Potem czuję też cytrynowe nuty. Zapach jest na pewno intensywny ale trochę kojarzy mi się z zimowymi klimatami. Poza tym posiada gęstą konsystencję i miodowy kolor. Sposób dozowania niezbyt mi odpowiada, produkt na pewno byłby lepiej wydajny gdyby zaopatrzyć go w pompkę. Myje dokładnie i delikatnie. Nie podrażnił. Skład jak najbardziej ok. Nie wiem czy wrócę jeszcze do tej wersji- jedno można o niej powiedzieć na pewno- jest wyrazista.
  • 9 marca 2024 o 10:09
    Ostatnimi czasy naprawdę polubiłam się z kosmetykami od marki Hagi i wybieram je z coraz większą przyjemnością. Bardzo lubię w nich ich naturalne składy, dostępne opcje zapachowe oraz pięknie opakowania. Tym razem wybrałam dla siebie żel pod prysznic o zapachu ,,Wakacje na Bali", który kusił mnie już naprawdę od dłuższego czasu. Moja skóra z natury jest bardzo sucha, ale także reaktywna oraz wrażliwa, dlatego co do tego kosmetyku miałam spore oczekiwania i nadzieje. Produkt został zamknięty w naprawdę ślicznym opakowaniu. Jest to forma poręcznej butelki o pojemności trzystu mililitrów. Umieszczono na nim etykietkę w kolorze brudnego różu wraz ze wszelkimi, najważniejszymi informacjami na temat kosmetyku, takimi jak jego nazwa, logo producenta, skład, opis oraz najważniejsze właściwości. Na opakowaniu nie zabrakło także kolorowej, botanicznej grafiki. Cena regularna kosmetyku wynosi około trzydziestu złotych. Produkt posiada lejącą się, lekko olejkową formułę oraz złoto - brązową barwę. Pachnie naprawdę przepięknie, nuty te zdecydowanie zrobiły na mnie wrażenie. Czuć tutaj lekko korzenne, roślinne nuty z domieszką świeżości ale i czegoś cięższego, co doskonale dopełnia zapach. Nie jest to zapach łatwy do opisania, ale zdecydowanie warto się z nim zapoznać. W składzie żelu umieszczono między innymi ekstrakt z ogórka, hibiskusa czy bambusa. Kosmetyk był przeze mnie stosowany codziennie i zdecydowanie mogę o nim powiedzieć, że ma pozytywny wpływ na kondycję naszej skóry oraz ciała. Zapewnia doznania aromaterapeutyczne, a dodatkowo wspaniale oczyszcza i odświeża skórę. Sprawia, że jest bardziej miękka i nawilżona. Jak najbardziej sprawdzi się do pielęgnacji cery suchej oraz wrażliwej. Dodatkowo jest to naprawdę wydajny kosmetyk mimo, że słabo się pieni. ,,Wakacje na Bali" to niesamowity żel pod prysznic, jedyny taki w swoim rodzaju. Zaskakuje nie tylko nietypowymi nutami zapachowymi, ale także doskonałym działaniem na skórę. Jak najbardziej mogę polecić ten kosmetyk.
    • Aplikator
    • Odświeża
    • Zmiękcza
    Ariessa
    15 lutego 2024 o 0:06
    Zapachowa perełka o dziwnej konsystencji
    Chodziłam wokół tego żelu od dłuższego czasu, powiew wakacji na Bali bardzo do mnie przemawiał. Odstraszał mnie ten nieszczęsny ogórek wspomniany na opakowaniu, bo co jak co, ale ogórkiem pachnieć nie chciałam. W końcu stosując zasadę, że do odważnych świat należy weszłam w posiadanie produktu i odetchnęłam z ulgą - zapachu ogórka ani śladu. Żel Hagi to małe dzieło aromaterapii. Czego tu nie ma! Hibiskus, bambus, grejpfrut, trawa cytrynowa oraz olejki eteryczne m.in. z szałwii, cedru i wanilii. Mój zmysł powonienia odbiera tę mieszankę jako połączenie owocowych nut z egzotycznymi kwiatami i kapką zieleniny. Wiem, że zapach to jedno z bardziej subiektywnych odczuć, w moim przypadku trafił w dziesiątkę. Jest intensywny i złożony. Kolor kosmetyku leży w okolicach pomarańczowego, a konsystencja w rejonach rozrzedzonej galaretki. Chciałabym coś więcej o tej trzęsącej się formie, ponieważ dziwny to pomysł. Żel nie jest po prostu gęsty, co przestałoby być problemem w połączeniu z wodą, on jest właśnie galaretowaty i sprawia małe trudności. Otóż zwyczajnie jest śliski i potrafi spadać z dłoni, część kosmetyku zmarnowała się w odpływie. Podczas nakładania żelu część zawsze szła na straty, na czym dość mocno ucierpiała wydajność. A szkoda, ponieważ gdy już uporamy się z aplikacją łazienka zamienia się w małe spa, a zapach unosi się w całym pomieszczeniu. Kąpiel z tym żelem jest prawdziwą przyjemnością, ale konsystencja jest moim zdaniem do poprawki, zwłaszcza że trzeba się nagimnastykować, aby wydobyć zawartość z butelki. Oprócz zapachu zaletą jest działanie nawilżające, żel nie wysusza skóry, nie podrażnia. Nie zostawia warstwy na skórze, ale miałam wrażenie, że na swój sposób pielęgnuje. Zaznaczam jednak, że nie mam bardzo suchej skóry. "Wakacje na Bali" to bardzo udany zapachowo oraz składowo żel, serdecznie polecam jego wypróbowanie, jednak do półpłynnej galaretki mam pewne "ale".
    Zalety:
    • Cudowny zapach
    • Nawilżanie, brak podrażnień
    • Dobry skład
    Wady:
    • Galaretowata konsystencja, która nieco uprzykrza stosowanie
  • 21 kwietnia 2023 o 15:01
    Super zapach
    Żel, a raczej gęsty olejek ma przepiękny, intensywny zapach, nie każdemu się spodoba. Nie wysusza skóry, nie ściąga jej. Skóra jest gładka i nawilżona, a mam skórę atopową. Ze względu na konsystencję niezbyt dobrze się pieni, więc trzeba zużyć więcej produktu na mycie niż zwykłego żelu. Cena troszkę za wysoka moim zdaniem.
    • Nawilżenie
    Wiki951
    26 września 2022 o 20:03
    Bardzo przyjemny żel, ale...
    Przyjemny żel do mycia, jednak dla mnie zapach jest zbyt egzotyczny :) Nie wysusza skóry, delikatnie się pieni, miło się go stosuje. Cena moim zdaniem trochę za wysoka w stosunku do jakości.

Zobacz także inne Żele pod prysznic