Mleczka do demakijażu

Lirene Dermoprogram Cera Naczynkowa, Mleczko do demakijażu z żurawiną

Alaxyh
    22 marca 2025 o 15:29
    Nie ma szału
    Od lat zmagam się z wrażliwą cerą naczynkową, więc przetestowałam już wiele produktów. Na co dzień maluję się i szukałam dobrego kosmetyku do oczyszczania skóry, który pielęgnowałby moją skórę. Pani w drogerii poleciła mi właśnie ten produkt. Mleczko jest łagodne, zauważyłam też zmniejszoną widoczność naczynek, jednak po każdym stosowaniu musiałam domywać makijaż innym produktem.. Najwidoczniej ten kosmetyk jest zbyt łagodny by dobrze oczyścić skórę.
    Zalety:
    • łagodny
    • zmniejsza widoczność naczynek
    Wady:
    • nie domywa makijażu
  • 3 października 2023 o 9:22
    Bardzo poprawny produkt do demakijażu
    Melczko nie podrażnia i nie wysusza. Jest w wygodnym niezbyt dużym opakowaniu. Dość wydajne. Osobiście używam bez wacików tylko do rozpuszczenia makijażu, następnie zmywam pianka lub żelem. Dobrze rozpuszcza makijaż. Ma przyjemny zapach i dość zadka konsystencję . Moim zdaniem jest to bardzo dobry produkt do demakijażu.
    Zalety:
    • działanie
    Summer
    14 lipca 2023 o 19:25
    Delikatne
    Delikatne, nie powodujące podrażnień mleczko. Duży sukces, ponieważ wiele kosmetyków mnie podrażnia. Ma trochę za rzadką konsystencję, ale nie spływa z twarzy. Nie oczyszcza skóry z makijażu w 100% dokładnie, ale dla mnie to cecha mleczek kosmetycznych; używam po nich jeszcze żelu. Ale na pewno większa część roboty jest już wykonana. Nie przypadł mi do gustu zapach, jest taki męsko-leśny.
  • 3 stycznia 2022 o 17:34
    Średnio oczyszcza
    Produkt doskonale koi i nawilża. Nie podrażnił ani nie wysuszył mi skóry jednak nie przypadł mi do końca do gustu- nie czuję dokładnego oczyszczenia buzi z makijażu dlatego nie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • Przyjemna konsystencja
    • Doskonałe nawilżenie
    • Nawilżenie
    • Poręczne opakowanie
    Wady:
    • Średnio domywa buzię z makijażu
  • 3 lipca 2021 o 14:00
    Mój numer jeden
    Mleczko nakładam bezpośrednio na twarz i oczy rękoma. Masuje parę minut i zmywam wodą. Domywa wszystko i nie podrażnia skóry. Mam cerę naczynkową i jestem bardzo zadowolona z tego mleczka.

Zobacz także inne Mleczka do demakijażu