Pudry pod oczy

Bell Bright Eye Powder Rozświetlający puder pod oczy

• 6 marca 2024 o 19:30
    Jest nawet dobry ale przed wyjściem na dwór sprawdzam jak wygląda w świetle dziennym bo miałam wpadkę
    Puder kupiłam jakiś czas temu w Biedronce. Byłam ciekawa tego produktu ponieważ na codzień moja skóra pod oczami jest ziemista i brak jej rozświetlenia. Puder zamknięty jest maleńkimi słoiczku z odkręcana nakrętką wewnątrz znajduje się nakładane plasikowr zabezpieczenie jednak stwierdzam że nie sprawdzą się ono wogole ponieważ podczas wyciągania jego Puder rozsypuje się po całej umywalce. W słoiczku brakuje mi sitka tak aby przy nakładaniu pędzelkiem można by było go osypac . Puder ma postać perłowego proszku który aplikuje się na Dolna powiekę w okolicach oczu . Po nałożeniu wygląda całkiem całkiem okolica oczu jest rozswitlona ale trzeba uważać aby nie przesadzić z ilością bo ostanio wyszłam na miasto i znajoma do mnie powiedziała żebym zobaczyła jak wyglądam a ja miałam dwie świecące plamy pod oczami a o taki efekt mi nie chodziło więc następnym razem nałożyłam mniej i to w świetle dziennym i już było dobrze . Ogólnie polecam bo rozświetla i wygładza skórę ale czy do niego wrócę chyba nie bo te opakowanie potrafi popsuć humor
    Zalety:
    • Dodaje blasku
    • Wyrównuje koloryt
    • Wygładza skórę.
  • 24 lutego 2024 o 23:41
    Całkiem całkiem
    Jest to puder o działaniu rozświetlajacym. Rzeczywiście od razu po nałożeniu widać ten efekt. Fajnie prezentuje się pod oczami, razem z korektorem świetnie kryjąc sińce. Oko jest rozświetlone i wygląda na mniej zmęczone. Opakowanie produktu jest malutkie, więc raczej nie wystarczy na długi czas. Ciężko jest również wydobyć z niego puder, nie rozsypując go dookoła
    Zalety:
    • rozświetla okolice oczu
    Wady:
    • mało wydajny
    • ciężki do wydobycia z opakowania
  • 4 sierpnia 2023 o 20:04
    W przypadku pudrów pod oczy bardzo lubię wszelkiego rodzaju kosmetyki o działanie wygładzającym i lekko rozświetlającym. Zależy mi także na tym, żeby tego typu produkt dobrze utrwalał znajdujący się pod nim korektor i nie zbierał się w zmarszczkach oraz załamaniach skóry. Dość często eksperymentuję z tego rodzaju produktami i tym razem wybrałam dla siebie propozycję od marki Bell. Zakupiłam ją dość spontanicznie na stronie jednej z drogerii internetowych głównie ze względu na promocyjną cenę ale także dlatego, że jeszcze nie miałam okazji stosować tego produktu. Spośród dwóch dostępnych odcieni ostatecznie zdecydowałam się na wersję 02 Banana, ponieważ moja cera bardziej wpada jednak w tony żółtawe niż różowe. Kosmetyk został zamknięty w naprawdę malutkim opakowaniu. Ma ono formę słoiczka wykonanego z plastiku i posiada pojemność 0,9 gram. Denko jest przeźroczyste, dlatego też doskonale widzimy, ile kosmetyku wciąż nam pozostało. Wieczko ma odcień bananowej żółci i za pomocą srebrnej czcionki przedstawiono tu logo producenta wraz z nazwą produktu. Między denkiem a wieczkiem nie ma żadnego zabezpieczenia czy aplikatora. Cena regularna pudru wynosi około dwunastu złotych. Jest on dość drobno zmielony i posiada mocno żółte i ciemne tony. Niestety odcień ten bardzo mocno odznacza się na skórze. Dodatkowo puder nie wygląda ładnie pod oczami. Zamiast dawać jednolity efekt, tworzy takie wielkie kropy koloru. Próbowałam go aplikować zarówno gąbką jak i małym pędzlem i za każdym razem jest to samo. Puder nie utrwala, zbiera się w załamaniach i nie prezentuje się estetycznie. Kosmetyk ten bardzo mnie zawiódł. Wygląda pod oczami bardzo niechlujnie i ma mało uniwersalny odcień. Absolutnie nie mogę go polecić nawet mimo niskiej ceny. Zdecydowanie odradzam zakup, sama też już do niego nie wrócę.
    Zalety:
    Wady:
    • Odcień
    • Nie utrwala
    • Zbiera się w zmarszczkach
    • Wygląda nieestetycznie
  • 3 kwietnia 2023 o 19:13
    Fajny za małe pieniądze :)
    Uwielbiam kolekcje Bell! Akurat z tej mnie bardzo zaciekawił rozświetlający puder pod oczy. Puder świetnie utrwala korektor, nie zbiera się w załamaniach i nie obciąża skóry. Wygląda świeżo, spojrzenie nabiera blasku i wyglądamy na bardziej wypoczęte :) Delikatnie żółty odcień pozwala zniwelować drobne zasinienia pod okiem. I to wszystko dostaniemy za małe pieniądze! Cieszę się, że się na niego zdecydowałam!
  • 16 lipca 2021 o 15:17
    Jeśli jeszcze gdzieś jest dostępny to warto spróbować :)
    Przychodzę z recenzją czegoś od jednej z moich ulubionych marek makijażowych, a mianowicie - Bell i ich rozświetlającym pudrem pod oczy Eye Bright Powder, który jest dostępny w dwóch odcieniach, akurat ja posiadam 02 Banana. Na początku przestraszyłam się, że będzie za ciemny i skończę z żółtkiem pod oczami, ale nic bardziej mylnego! Nałożony w odpowiedniej ilości ładnie się dopasowywuje, nie widać żadnego odcięcia czy plamy. Puder jest bardzo drobniutko zmielony, już pod palcami czuć jaki jest delikatny, miękki i gładki - mam nadzieję, że wiecie o co chodzi. Przyznam Wam, że wygląda naprawdę pięknie i jestem nim oczarowana, ponieważ świetnie utrwala korektor pod okiem - nie zbiera się w załamaniach, ani nie obciąża skóry. Sprawia też, że ta strefa jest wygładzona oraz subtelnie i naturalnie rozświetlona, ponieważ puder nie zawiera żadnych drobin.

Zobacz także inne Pudry pod oczy