Balsamy do ciała

Stara Mydlarnia Sandalwood Shea Butter Balm Balsam do ciała w kostce `Drzewo sandałowe`

• 17 marca 2023 o 14:14
    Wspaniały nawilżacz
    Produkt kupiłam sama bo lubię balsamu w kostce. Ten jest dość twardy ale pó chwili w rękach łatwo się rozprowadza pó ciele. Zapach jest przepiekny: taki ciepły, jakby waniliowy i przyjemnie otula. Jedyna wada to te wypustki które z czasem się krusza i Lamis.. Ładnie nawilża i natluszcza bez nadmiaru balsamu.
    Tynka81
    15 kwietnia 2021 o 15:01
    Mieszane uczucie
    Zacznę od tego że taki format balsamu jest dla mnie mało wygodny, wypustki często są już na półce sklepowej pokruszone. Pod wpływem ciepła skóry delikatnie się rozpuszcza, ale to chwilę trwa. To minusy Za to plusy moim zdaniem są ważniejsze. Po pierwsze rewelacyjny zapach który super mnie relaksuje i utrzymuje się bardzo długo na skórze i na ubraniach. Po drugie efekty, balsam ma naprawdę bogatą, tłustą formułę. Skóra jest super gładka i naprawdę dobrze natłuszczona.
  • 5 grudnia 2020 o 22:24
    Moje małe cudeńko :)
    Zacznę od tego, że oglądając ten balsam na zdjęciach to myślałam że ta kostka musi być spora. Jakież było moje zdziwienie kiedy zobaczyłam to maleństwo na półce sklepowej. Sama do siebie powiedziałam: "Kurczę serio? Przecież to wystarczy na raz, może dwa, no dobra trzy." Teraz mówię że jest to moja mała perełka. Zastosowałam go według zaleceń po kąpieli i faktycznie pod wpływem ciepła zaczyna się topić. Szkoda tylko że te wypustki szybko znikają bo dla ciała balsamowanie nimi to świetny masaż. Po "natarciu" ciała kostką, dłońmi można jeszcze dokładniej rozprowadzić ten balsam, jeszcze bardziej to nasze ciałko wymasować, zrelaksować a towarzyszyć temu będzie przyjemny zapach. Balsam ten nie wchłania się zbyt szybko i pozostawia lekko tłusta warstwę. Jak ja takiego czegoś nie lubię tak tutaj mi kompletnie nie przeszkadza.