Balsamy do ciała

The Body Shop British Rose, Body Yoghurt Jogurt do ciała

• 6 czerwca 2024 o 19:45
    Bardzo dobry produkt
    Otrzymałam ten jogurt do ciała w prezencie i muszę przyznać że przypadł mi do gustu ale raczej sama bym go sobie nie kupiła i raczej nie kupię bo przyznam szczerze że cena jak na taką pojemność i wydajność moim zdaniem jest wygórowana. Jogurt intensywnie i dogłębnie nawilża skórę a co najważniejsze ten efekt utrzymuje się naprawdę długo , skóra po tym produkcie jest miękka i delikatna oraz pełna blasku i prezentująca się zdrowo , produkt nawet przy niecodziennym stosowaniu fajnie regeneruje i odżywia skórę . Ma on delikatną i przyjemną konsystencję którą bardzo łatwo rozprowadza się po skórze ale niestety ma spory minus bo produkt bardzo długo się wchłania i pozostawia delikatnie lepką skórę . Zapach jest przepiękny , bardzo intensywny i naprawdę bardzo długo utrzymuje się na skórze . Opakowanie to słoiczek który ma przyjemną dla oka szatę graficzną , bardzo łatwo z niego wydobyć produkt do samego końca natomiast jogurt nie wystarcza na jakoś bardzo długo moim zdaniem nie jest wydajny . Cena jest dosyć sporo a produkt łatwo dostępny .
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Regeneracja
    • Dostępność
    • Długie wchłanianie
  • 6 czerwca 2024 o 19:25
    Jest ok
    Moja opinia: Plusy: -92% składników pochodzenia naturalnego, marka cruelty free, opakowanie wykonane z plastiku z recyklingu i nadające się do recyklingu -przyjemna żelowo-kremowa konsystencja, dzięki czemu łatwo się aplikuje i szybko wchłania -przyjemny, różany zapach -daje idealne poczucie nawilżenia na letni czas, bo nie obciąża skóry, a przynosi komfort -wydajny, nie zapycha -delikatnie się lepi, nie jest to jednak uciążliwe Minusy: -drogi
  • 10 grudnia 2023 o 21:36
    Dla mnie nie warte tych pieniędzy
    Moja przyjaciółka jest fanką TBS dzięki niej kupiłam kilka tych jogurtów i jak zapach jest obłędny tak działanie dla mnie nijakie. A za taką cenę jednakże chciała bym efektu. W finale wszystkie oddałam przyjaciółce. :)
    Zalety:
    Wady:
    • Brak nawilżenia
  • 10 grudnia 2023 o 21:18
    Pachnie mega kobieco
    Jedyną wadą tego jogurtu jest słaba wydajność. Poza tym super! Polecałabym go głównie latem, bo przyjemnie chłodzi skórę. Ciało jest po jego użyciu znakomicie nawilżone, delikatnie lepkie ( tak, wchłania się wolno), gładkie, miękkie i pachnące. Cudowny zapach róży. Delikatnie słodki, kobiecy. Bardzo mi się podoba. Opakowanie śliczne. Konsystencja lekka, puszysta, nie wiem, czy jogurtowa, ale mega przyjemna. Zapach długo utrzymuje się na skórze. Ciało jest po nim doskonale wypielęgnowane. Na zimę może być dla niektórych za mało treściwy. Kwestia upodobań.
  • 13 września 2023 o 13:52
    Fajne nawilżenie, ale czy warte takiej ceny?
    Uwielbiam tę różaną serię, często kupuję sobie jakiś zestaw albo miniaturki na urodziny. Tym razem miałam zestaw z owym jogurtem do ciała. Działanie było super, ale jego regularna cena jest dosyć wysoka, nie kupiłabym go ponownie ot tak, bez okazji. Konsystencja: lekka jak piórko, jednocześnie treściwa, dobrze nawilżająca. Rozsmarowuje się z łatwością, wchłania dosyć szybko pozostawiając miękką, gładką skórę z wyczuwalnym nawilżeniem. Działanie: dozowałam sobie ten produkt, ponieważ szkoda mi było go od razu wyciapać, wiedząc, że jest drogi. Używany nawet co kilka dni potrafił pozostawić skórę w dobrej formie, nawilżoną i miękką. Moja skóra jest wymagająca, mocno przesuszająca się na przedramionach i łydkach, często mam ją suchą i ściągniętą. Jogurt ten pozwolił mi cieszyć się zdrowo wyglądającą, przyjemną w dotyku skórą. Jest to nawilżenie, które w stu procentach mnie satysfakcjonuje i pozwala zapomnieć o problemach skórnych. Jedynie cena zniechęca mnie do szybkiego ponownego kupna, nie mówię nie, być może na kolejne urodziny sprezentuję sobie ponownie taki zestaw, ale na razie nie. Zapach: jest to jedyna róża w kosmetykach, która mi nie przeszkadza a wręcz ją uwielbiam. Intensywny kwiatowy zapach, który długo towarzyszy na ciele. Opakowanie: grafika jest zmieniona (dodaję zdjęcie nowej), ale sam słoiczek jest chyba taki sam, wygodny, pozwala na zużycie kosmetyku do ostatniej kropelki.
    Zalety:
    • nawilżenie, które długo utrzymuje się na suchej, wrażliwej skórze
    • zmiękcza, wygładza, sprawia, że ciało jest przyjemnie w dotyku
    • lekka, szybko wchłaniająca się formuła, nie jest toporna w rozprowadzaniu
    Wady:
    • cena jest wysoka, za co z bólem serca odejmuję jedną gwiazdkę