Kremy na noc

notino.pl
kosme.pl

• 9 maja 2025 o 15:24
    Apis Exfoliating Home Care
    Produkt niestety nie spełnił moich oczekiwań. Choć zauważyłam delikatne rozjaśnienie przebarwień, to nie zauważyłam znaczącej poprawy w moich problemach skórnych, takich jak pojawiające się niedoskonałości. Dodatkowo, zapach preparatu nie należy do najbardziej przyjemnych – jest dość intensywny i nieco drażniący, co może sprawić, że codzienne stosowanie nie jest aż tak komfortowe. Produkt nie wprowadził rewolucji w mojej pielęgnacji, dlatego nie jestem do końca przekonana do jego długotrwałego stosowania.
    • Brak efektów
    • Wysoka cena co do ilości produktu
    Oliton
    27 marca 2024 o 12:02
    strata pieniędzy i zdrowej skóry
    oh i ah, jakie miałam oczekiwania, szkoda tylko, ze kupiłam kosmetyk nie czytając opinii. Zwykle czytam recenzje, a tu sie skusiłam na obietnice gwarantujące mi odnowę skóry, walkę z rozszerzonymi porami i bliznami. I nic. Nie dość, że skóra się nie poprawila, to wygląda koszmarnie. Wyskoczyło mi tyle pryszczy, że mniej mialam będąc nastolatką. Paskudne, bolesne "wulkany". Koszmar. Odradzam zakup komukolwiek.
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • wszystko
    Redmi
    2 grudnia 2022 o 22:30
    Zaskoczona tak złymi opiniami
    Bardzo fajna i skuteczna i prosta formuła poprawy stanu skóry. Zapach... jak to kwasy. Bardzo szybko się wchłania. Początkowo lepki, jak większość takich produktów. Po 20 dniach cera gładka, a pory mniej widoczne.
    Zalety:
    • Cena, skuteczność, i prostota wykonania takiego zabiegu w domu.
    Wady:
    • Co Ci się nie podobał? Wszystko mi się podobało.
  • 4 grudnia 2021 o 22:25
    Pół na pół
    Jeszcze po zakończonym 1 etapie produktu , widziała lekkie efekty rozjaśnienia moich blizn po trądzikowych , tak po początku na etapie 2 ( 2 buteleczka) tych efektów jest mniej .. a raczej nie ma ich wcale , chodź by przestała kuracja cała działać . jeden wielki nie wypał , kasa wyrzucona w błoto i to nie mała kasa.
  • 30 kwietnia 2021 o 14:57
    Kompletnie zero działania
    Jestem zawiedziona i rozczarowana.Niestety nic kompletnie nie zmieniło w wyglądzie mojej twarzy mimo systematycznego używania. Jestem na nie,szkoda kasy.
    Zalety:
    • Żadnych zalet.
    Wady:
    • Zapach,cena nie adekwatna

Zobacz także inne Kremy na noc