Kremy do twarzy dla dzieci

Johnson's Baby Soothing Naturals, Krem chroniący przed zimnem i wiatrem

• 15 listopada 2016 o 21:00
    Polecam
    Krem kupiłam za 10zł w promocji. Jestem nastolatką, ale krem przypadł mi do gustu. Dobrze nawilża i fajnie chroni jesienią(mam nadzieje że zimną również, nie wiem jeszcze zimy tego roku nie było :D). Szukałam czegoś delikatnego dla mojej skóry, jest dość wrażliwa. Wcześniej stosowałam bambino, ale jest on dość ciężki, na dzień. Co prawda, gdy nałożę za dużo tego kremiku troszkę to zapycha pory ale w sumie jak większość kremów w moim przypadku. Zazwyczaj nakładam cienką warstwę i jest OK! :) Buzia jest miękka i gładka.
  • 23 stycznia 2014 o 21:16
    Nie nadaje się na mróz dla małych dzieci!
    Do tej pory buzię córki smarowałam kremem Nivea i nawet przy -10 stopniach nie odmroziła sobie policzków. Dzisiaj kupiłam krem Johnsona bo w sklepie nie było innego a Niveę zostawiłyśmy u babci. Posmarowałam córcię kilka minut przed wyjściem na dwór. Byłyśmy 15 minut na dworze przy -5 stopniach i córcia nabawiła się odmrożeń policzków. Mam nauczkę, żeby zawsze czytać dokładnie skład produktów. W tym kremie na pierwszym miejscu jest woda! Moim zdaniem nie nadaje się on na spacery zimą. Zawiodłam się bardzo i nie polecam!!! Używam tego produktu od: 1 dzień Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Inna_Mi
    14 kwietnia 2013 o 18:05
    Dobry nawilżacz
    Używałam tego kremu przez całą jesień i zimę przed każdym wyjściem na dwór i po powrocie. Cienką warstwę kremu nakładałam na partie twarzy, które szczególnie mi się wysuszają. Po wchłonięciu krem pozostawia skórę lekko błyszczącą, ale wystarczy omieść pudrem i jest ok. Grubszą warstwę kremu nakładałam na noc. Krem pomaga na ściągniętą i przesuszoną centralnym ogrzewaniem skórę. Używam go też na miejsca wysuszone po goleniu (pachy). Nie zauważyłam wad - krem spełnia swoją rolę i nigdy mnie nie uczulił, a mam dość wrażliwą skórę. Używam tego produktu od: listopada 2012 roku Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka
  • 9 grudnia 2012 o 17:14
    O Boże!!!!!
    Użyliśmy trzy razy. Ja, partner i dziecko. Trzy wielkie czerwone plamy uczulenia. Pieczenie i ból. Dodam, ze dzidziuś używa tańszych babydream które nie uczulają. Zawiodłam się. Coś strasznego. To nawet na nogi się nie nadaje, boję się oddać komukolwiek. Bo co będzie? Używam tego produktu od: tydzień Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 26 lutego 2012 o 23:49
    godny polecenia
    kremu używam do rąk-doskonale je nawilża, szczególnie teraz, kiedy za oknem mróz i moje dłonie nawet w rękawiczkach potrzebują ciągłej ochrony. poprzednie kremy tylko potęgowały efekt szorstkiej skóry, na szczęście z tym produktem jest inaczej:) jestem z niego bardzo zadowolona, skóra dłoni jest nawilżona i delikatna, chociaż przy pierwszym opakowaniu ten efekt wydawał mi się nieco lepszy, dlatego odejmuję jedną gwiazdkę. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 i w trakcie 2