Instalash, Lash & Face, 3 in 1 Lash & Face Cleanser (Pianka do mycia twarzy i rzęs z odżywką)
3 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiINSTALASH Lash & Face to pianka do mycia twarzy i rzęs łącząca cechy łagodnego żelu do mycia twarzy, szamponu do rzęs oraz odżywczego serum. Dzięki niej zadbasz też o mocne i gęste rzęsy podczas codziennej pielęgnacji. Pianka ta idealnie nadaje się do pielęgnacji skóry twarzy oraz mycia rzęs przedłużanych i naturalnych. Wykorzystywana zarówno w użytku domowym, jak również w najlepszych salonach kosmetycznych.
ZALETY pianki INSTALASH Lash & Face
- Perfekcyjne oczyszczenie rzęs przedłużanych
- Wzmocnione rzęsy
- Odżywiona skóra
- Zawiera Betainę, która wpływa na zwiększenie grubości rzęs
- Nie powoduje podrażnień
INSTALASH łączy kosmetyki kolorowe ze składnikami odżywczymi i produktami do codziennej pielęgnacji. Uważamy, że można osiągnąć perfekcyjny wygląd mając na uwadze zdrowie, zgodnie z naszym motto:
Zdrowy Blask!
Wybierając kosmetyki funkcjonalne INSTALASH możesz mieć pewność, że osiągniesz zniewalający efekt jednocześnie zapewniając rzęsom odpowiednie odżywienie.
~~~~
Działanie na cerę:
Francuska Woda Termalna - Earth Marine Water - dostarcza cerze minerałów (minerały to podstawowe składniki budulcowe skóry) sprawiając, że cera jest bardziej promienna i odświeżona. Cera, której te składniki nie są stale dostarczane, staje się szara i zmęczona.
Actibiome - przywraca równowagę skórze twarzy, zachwianą przez wiele czynników środowiskowych oraz intensywny tryb życia. Stres czy ekspozycja na promieniowanie UV powoduje zachwianie poziomu pH skóry, a w konsekwencji zaburzenia skórne czy zaczerwienienie. Actribione odwraca te negatywne skutki zmniejszając zaczerwienia, niedoskonałości oraz nadboduwując mikrobiotę skóry, której zachwianie jest częstą przyczyną w procesach zapalnych skóry.
Betaina – doskonała do suchej cery, silnie nawilża. Pozostawia uczucie jedwabistości i miękkości skóry porównywalne z najlepszymi silikonami. Zwiększa elastyczność skóry poprzez stabilizację nawilżenia. Poprawia reakcję skóry na drażniące działanie detergentów, buforuje substancje o niskim pH, łagodzi wrażliwą skórę. Stosuje się ją między innymi do łagodzenia podrażnień na skórze, np. po peelingach chemicznych.
Phytofoam - bogaty w saponiny – delikatnie myje, wygładza, działa antybakteryjnie, nawilża, odżywia, uelastycznia.
Już po 1 tygodniu stosowania, probanci zaobserwowali ogólną poprawę zdrowia i piękna swojej cery.
~~~~
Działanie na rzęsy oraz brwi:
Betaina – ma silne działanie nawilżające. Nawilżone rzęsy są zdrowsze i bardziej podatne na wzrost. Zmniejsza się ich naturalna skłonność do wypadania, dzięki czemu rzęs jest więcej i wyglądają na gęstsze. Doskonała po zabiegach kosmetycznych wysuszających włoski.
Cechy produktu
- Właściwości
- odświeżające, łagodzące, nawilżające, oczyszczające
- Formuła
- bez parabenów, bez alkoholu, hipoalergiczna
- z pompką
- Konsystencja
- pianka
- Pojemność
- >100ml, 50 – 100ml
- Rodzaj
- oczyszczanie twarzy
- Cera
- normalna, naczynkowa, sucha, wrażliwa, dojrzała
- Aqua,
Używa produktu od: miesiąc
5 /5
29 stycznia 2021, o 15:02
Kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
28 stycznia 2021, o 15:35
Używa produktu od: 2 tygodnie
27 stycznia 2021, o 15:31
Używa produktu od: miesiąc
nowość dla mnie.
Hej, jest to dla mnie nowa formuła korzystania z produktów dbających od rzęsy.
Zacznijmy od tego, że mega interesują mnie składy kosmetyków, dlatego też zainteresowały mnie obietnice składane przez producenta.
Nie zauważyłam w składzie bimatoprostu, co mnie ucieszyło, dlatego testuję jakiś czas i zauważyłam pierwsze zmiany w wyglądzie skóry oraz rzęs.
W ogólnym rozrachunku - polecam osobom, które chcą mieć kilka kosmetyków skupionych w jeden.
ZALETY: -cena
-wielofunkcyjność
-wygląd
-zapach
-poprawia wygląd cery
WADY: -mógłby być dostępny w rossmann lub hebe
produktów474
recenzji1529