WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maseczki klasyczne

Tony Moly Vital Vita 12, Synergy Skin Illuminating Mask Rozświetlająca maska do twarzy

• 20 maja 2022 o 11:35
    Przyzwoita
    Bardzo fajny skład, przyjemny zapach, żelowa konsystencja, która nie spływa z twarzy. Największym błędem producenta jest podanie w instrukcji użytkowania, że maska wymaga spłukania. Przy spłukaniu można dojść do wniosku jak we wcześniejszych recenzjach, że maseczka nie robi zbyt wiele. Ja maseczkę nakładam i zostawiam do wchłonięcia. Ilość zależy od tego, w jakim stanie jest moja skóra. Po całym dniu w biurze z klimatyzacją, moja cera potrafi wypić jej naprawdę sporo, do suchości. Przy takim użytkowaniu widać, że faktycznie skóra jest gładsza i rozjaśniona. Dla cery suchych nada się świetnie an maseczkę bankietową pod makijaż. Przy mojej mieszanej, wolę stosować ją w weekendy rano - przyjemnie orzeźwia, zapach pobudza, a buzia jest faktycznie świetlista cały dzień.
    M_R_
    3 stycznia 2022 o 22:51
    Nic nie robi
    Maskę kupiłam bo była na sporej wyprzedaży, była o 70% tańsza, więc stwierdziłam że to idealny czas na przetestowanie czegoś nowego. Swoją nazwę zawdzięcza 12% zawartości ekstraktu z witamin, co jak myślałam dobrze wróży. Producent zapewnia, że maska nawilży oraz rozświetli skórę. Opakowanie jak na produkt tego typu jest bardzo duże bo o pojemności aż 200 ml. Słoiczek jest plastikowy, w kolorze pomarańczowo - białym. Po odkręceniu od razu czuć przyjemny, cytrusowy zapach. Konsystencja jest żelowa, trochę jak galaretka. Mimo swojej konsystencji dobrze się nakłada i nie sprawia trudności podczas rozsmarowania. Maska dość szybko się wchłania i nie pozostawia lepiącej się skóry. I to chyba na tyle, jeśli chodzi o plusy bo jeśli chodzi o działanie to nie zauważyłam, żeby maska cokolwiek robiła - ani nie nawilża ani nie rozświetla skóry. Niestety zawiodłam się na tym produkcie i nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Brak efektów
  • 2 lipca 2021 o 19:07
    Maska
    Maskę kupiłam na promocji, inaczej pewnie bym jej nie miała.. Cena bardzo wysoka za jakość produktu. Nie zauważyłam żadnej zmiany po jej nałożeniu. Miałam nadzieję że skóra będzie rozświetlona niestety tak się nie stało. Strata pieniedzy
    Zalety:
    • Piękny intensywny zapach
    Wady:
    • Nie zauważyłam żadnej zmiany na skórze