Maski do ust

Floslek Lip Care Vege, Maska do ust `Niebanalna tropikalna`

Floslek Vege

• 1 czerwca 2024 o 13:41
    Ulubiony produkt do nawilżania ust
    Produkt zawsze nakładam przed rozpoczęciem nakładania makijażu, tak aby usta były odpowiednio nawilżone. Maska ma delikatną formułę i lekką konsystencje. Sprawdza się świetnie również zimą, ponieważ chroni przed pękaniem. Szybko się wchłania. Opakowanie łatwe w aplikacji, a cena atrakcyjna - zwłaszcza przy zakupie w zestawie z peelingiem.
  • 10 lutego 2024 o 17:09
    Bywało lepiej
    Produkt No po prostu ujdzie. Konsystencja tej maski jest całkiem ok, dobrze się rozprowadza, produkt jest bardzo tłusty i osobiście nie stosowałam go w ciągu dnia, jedynie na noc. Barwa mleczna. Tak jak wspomniałam ze względu na to że jest dość tłusty, stosowałam go na noc, w dzień był bardzo irytujący, włosy kleiły się do ust czego nie znoszę. Całkiem fajnie nawilża i wygładza usta. Zapach raczej nie taki jak sobie wyobrażałam. Przyjemny, dość delikatny, lekko owocowy, słodkawy, ale spodziewałam się czegoś bardziej intensywnego. Wizualnie produkt jest po prostu słodki, prezentuje się świetnie, kolorystyka piekna, ciepła, dziewczęca, błękitna i na dodatek ten różowy hipcio, boskie! Cena jest dość niska, całość całkiem ok,ma wady i zalety, ale raczej nie sięgnę po niego ponownie.
  • 16 października 2023 o 9:14
    Zdecydowanie warto jest zakupić
    Zmagam się z bardzo suchymi ustami i jest to jedyna maseczka, która działa na nich cuda! Nakładam wieczorem, a rano budzę się z aksamitnymi i miękkimi ustami! Polecam wszystkim, jest to genialny produkt, którego zakupy na pewno nie będziecie żałować, jeśli rzeczywiście Wasze usta wołają o pomoc - są suche i spierzchnięte. Zamierzam wypróbować pozostałe zapachy ;)
    Drogeria Super-Pharm
  • 12 września 2023 o 21:21
    W duecie z peelingiem robi robotę
    W duecie z peelingiem Floslek trafiła mi się tylko raz i w tej konfiguracji sprawdziła się naprawdę ok. Podobnie jak w przypadku wspomnianego peelingu cenie za praktyczne opakowanie i możliwość zaaplikowania szybko j bezpośrednio po wykonanym peelingu. Zapach nie porwał mnie tak jak jagoda,ale później miałam okazję trafiać na znacznie gorsze koszmarki kosmetyczne więc tropiki wcale nie były takie złe. Dobrze nawilżał usta,ale używałam tylko kiedy ich ogólna kondycja byka dobra:)
  • 5 maja 2023 o 18:19
    Okropny posmak
    Maskę do ust kupiłam w zestawie z peelingiem za 10zł. Trafiłam na taką ofertę w Biedronce. Do wyboru było kilka wersji zapachowych ja mam peeling jagodowy i maskę do ust owoce tropikalne. Nie mogłam trafić na zestaw w którym podobały by mi się obydwa zapachy produktów. Niestety nie odpowiada mi zapach i posmak jaki ma ten kosmetyk. Bardzo mnie to zniechęca do używania. Maska ma zapach kokosa ale jak dostanie się do buzi to jest gorzka i czuję jakbym jadła jakiś plastik, coś sztucznego. Opakowanie to mała tubka która w higieniczny sposób dozuje produkt no i słodka grafika przedstawiająca hipopotama :) Balsam ma mlecznobiały kolor który po rozsmarowaniu zanika . Jest bardzo gęsty , lekko tłusty i pokrywa usta przyjemna ochronna warstwą. Daje wrażenie odżywienia, nawilżenia ust tylko w momencie gdy na nich jest. Gdy znika z warg to ulatnia sie cała otulająca moc maski i usta są suche jak przed aplikacja. Brak długotrwałego działania. Plusy -ładne opakowanie -skład -produkt wegański -gęsta konsystencja -zabezpiecza usta przed czynnikami atmosferycznymi Minusy -zapach -kwestia gustu -gorzki nieprzyjemny posmak w ustach -brak długotrwałego działania

Zobacz także inne Maski do ust