Kremy uniwersalne

Korana Propolis, Krem z propolisem przeciwtrądzikowy

• 13 maja 2020 o 23:42
    Beznadziejny
    Krem kompletnie nie poprawił stanu mojej cery - wręcz przeciwnie to co mam na twarzy to jakaś katastrofa. Miałam zła cerę - ale nie aż tak. Rozumiem że na początku ma być "wysyp" ale trądziku w miejscu którym mi się dodatkowo pojawił nigdy nie miałam.Nos jest cały pozapychany(nie używałam go w nadmiernych ilościach) poza tym czy po trzech tygodniach nadal jest to "początkowy wysyp?" Nie wiem co byłoby z moja cera jakbym używała go dłużej ale zdecydowanie ten "wysyp" nie jest tego wart.
    Wady:
    • Krem znacznie pogorszył stan mojej cery.
  • 21 marca 2020 o 3:28
    Fajny krem, rzadko spotykana konsystencja
    Zachęcona formułą antybakteryjna, z przeznaczeniem do,skóry problematycznej krem kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Krem ma świetna konsystencję takiej jakby pianki, sorbertu, niesłychanie miło się go aplikuje. Bardzo szybko się wchlania, nie pozostawia tłustej warstwy. Skórą wydaje się być ujednolicona, mniej czerwona i skłonna do powstawania wypryskow. Zapach delikatny. Polecam
  • 1 lutego 2020 o 22:45
    Nie polecam!!!
    Bardzo, bardzo, bardzo NIE polecam tego produktu. Nie polecam również toniku i żelu do mycia twarzy z serii propolisowej Korany. Pewna youtuberka mówiła, że ten zestaw wyleczył ją całkowicie z trądziku. Ponieważ ja miałam mały trądzik na twarzy stwierdziłam, że wypróbuję te kosmetyki. I to był wieeelki błąd. Po niecałym miesiącu używania moją twarz tak wysypało, że do dzisiaj nie mogę się z tego wyleczyć mimo kilku już wizyt u dermatologa (krem przestałam stosować około 4-5 miesięcy temu). Moja cera dzisiaj wygląda tak, że bez makijażu nie wyjdę z domu, a nawet rozważam leczenie trądziku kwasami bądź laserem. Mimo, że jest to produkt naturalny i nie drogi to proszę, nie psujcie sobie nim cery tak jak ja to zrobiłam. Nie warto.
    Zalety:
    • Jedyny plus jaki w tym produkcie widzę to niska cena
    Wady:
    • Bardzo mocno pogorszył stan mojej cery
    • Nieprzyjemny zapach. Co najmniej dla mnie śmierdzi miodem zmieszanym z alkoholem.
    • Długo się wsiąka i pozostawia lepki film na twarzy
    EmaaD
    14 maja 2019 o 16:57
    Krem życia!!!
    Miałam mnóstwo kremów, które miały walczyć z trądzikiem i każdy zawodził. Ten to zupełne przeciwieństwo! Należy jednak mieć na uwadze to, że kosmetyk ten najpierw oczyszcza skórę. Czyli wyciąga na wierzch wszystko to co jeszcze nie wyszło. Jednak nie wolno się przerazić, ponieważ TEN STAN MIJA i należy nieprzerwanie stosować krem. On łagodzi powstałe wypryski, a gdy wyjdzie już wszystko co miało wyjść spod skóry później nie wyskakuje już nic! Więc "wysyp" jest tylko jednorazowy, niespowodowany zapchaniem porów! Mój trądzik jest niestety wywołany przez hormony, dlatego nie pozbyłam się go w 100% ponieważ przy miesiączce nadal wyskakują mi niespodzianki, ale krem ten spowodował że mam ich mniej i szybciej się goją. Natomiast w 100% pozbyłam się powstawania niedoskonałości, które nie są oznaką zbliżającego się okresu. Już po jednym miesiącu stosowania kremu tylko na noc. Jestem mega ciekawa jak będzie wyglądała moja cera za parę miesięcy, może pozbędę się trądziku raz na zawsze :)
    Zalety:
    • działanie zgodne z obietnicami producenta
    • zapach prawdziwego propolisu
    Wady:
    • Brak!
  • 15 listopada 2015 o 11:52
    propolis nie dla mnie
    Rozczarowałam sie tym kremem. Nalezy zaczac od tego ze na drugim miejscu w składzie jest parafina. Naprawde? do tłustej i tradzikowej skory? Zapycha, jak cholera, mnie mniej ale moj TŻ ktory czasem podkrada mi krem po kilku dniach dostał takiego wywypu ze leczylismy go dobre 2 tygodnie. Słabo sie wchłania, pod makijaz sie nie nadaje, nie dla tłusciochow, stosowałam go \'\' po domu\'\' Nie wpływa na niwelowanie jakichkolwiek stanow zapalnych. nie nawilza, nie robi w zasadzie nic pozytywnego. Zadnych korzysci ze stosowania tego \'\'cuda\'\'. Pachnie specyficznie, gdyby był skuteczny nie byłby to minus. Wydajny. Nietrwale, tandetne opakowanie. Cena wygorowana. Nie polecam,nikomu. Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: jedno