Kremy uniwersalne

Nuxe Creme Fraiche de Beaute Enrichie Krem odżywczy o działaniu kojącym do cery wrażliwej

Nuxe Creme Fraiche De Beaute Krem nawilżający do skóry suchej, 30 ml 30 ml
NUXE Creme Fraiche de Beaute Krem do Skóry Suchej 30ml
E-Glamour.pl
NUXE Creme Fraiche de Beauté 48HR Moisturising Rich Cream krem do twarzy na dzień 50 ml dla kobiet

• 4 marca 2024 o 17:49
    Nie dla mnie
    Marka NUXE została przeze mnie odkryta w pracy - w aptece. Ale pamiętam już ją wcześniej z kosmetyczki mamy :) Krem jest w wygodnej tubce o pojemności 30ml. Jego działanie to przede wszystkim nawilżenie. I tutaj oczywiście plus - nawilżenie jest mocne, krem jest dość gęsty, przyjemnie "jedzie"po skórze, natomiast......ma mocny, intensywny zapach. Dla mnie niestety to go skreśla. Czuję ten zapach przez cały dzień. Ogólnie kremy z tej firmy mają wszystkie mocno wyczuwalny zapach. Moja skóra choć mieszana polubiła ten krem, natomiast mój nos bardzo go nie polubił. Nie kupię go ponownie, jednak dla osób chcących go przetestować polecam zakup w dużych sieciówkach, gdzie bardzo często są na niego promocje.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Cena w promocji
    Wady:
    • Zapach... intensywny, mocno wyczuwalny
    Drogeria Super-Pharm
  • 19 maja 2023 o 17:22
    Pozytywne odczucia
    Ten krem odżywczy zaskoczył mnie pozytywnie pod każdym względem. Po pierwszym zastosowaniu od razu poczułam, jak krem wnika w moją skórę, dając uczucie intensywnego nawilżenia i ukojenia. Jego lekka, kremowa konsystencja pozwala na łatwe rozprowadzenie produktu, a jednocześnie nie pozostawia tłustej warstwy. To ogromny plus. Creme Fraiche de Beaute Enrichie ma delikatny, przyjemny zapach, który nie jest przytłaczający, co dodatkowo sprawia, że aplikacja kremu staje się prawdziwą przyjemnością. Właśnie ta delikatność sprawia, że produkt jest idealny do codziennego użytku, zarówno rano, jak i wieczorem. Efekty są po prostu niesamowite! Moja skóra jest teraz gładka, miękka i promienna. Krem skutecznie łagodzi wszelkie podrażnienia i zaczerwienienia, które zazwyczaj pojawiały się na mojej twarzy. Czuję, że moja skóra jest naprawdę odżywiona i dobrze nawilżona przez cały dzień.
    millane
    31 stycznia 2023 o 20:24
    Uwielbiam
    Krem bogatą, treściwą konsystencję, ale dobrze się wchłania. Idealnie sprawdza się w roli kremu na noc. Pozostawia na skórze przyjemną satynową warstwę na skórze. Dostarcza skórze solidną dawkę nawilżenia, pomaga w gojeniu się niedoskonałości. Dla mnie hit.
  • 14 lipca 2022 o 17:54
    Przyjemny
    Mam cerę mieszaną, wrażliwą z tendencją do przetłuszczania się strefy T oraz rozszerzone pory i widoczne zaczerwienienia. Pielęgnacja odgrywa dużą rolę i zwracam uwagę na to co stosuje i oczywiście staram się dobierać kosmetyki do potrzeb skóry. Krem Fraiche de Beaute Enrichie miałam w kalendarzu adwentowym. Posiada przyjemną konsystencję, która dobrze nawilża i koi cerę. Nie powoduje podrażnień i sprawdza się w ciągu dnia nawet pod makijażem. Nie jest ciężki przez co nie obciąża skóry i jej nie zapycha.
    Zalety:
    • przyjemna konsystencja
    • dobrze się wchłania
    • odpowiednio nawilża
    • nadaje się pod makijaż
    • dobrze nawilża przez cały dzień
    • nie zapycha, nie podrażnia, nie uczula
  • 29 września 2021 o 20:36
    Rewelacja
    Mam cere mieszana i krem Bdb się sprawdza u mnie. Dobrze odżywia i nawilza skore. Nie przetluszcza, nie roluje, nie zapycha. Zapach piękny kwiatowy jak większość produktów Nuxe. Zuzylam 2 opakowania i jeszcze kupię nie raz. Kremu używałam zarówno na dzień i czasami na noc. Jest to super produkt polecam
    Drogeria Super-Pharm