Odżywki do włosów

Tołpa Green, Nawilżanie, Odżywka-serum do włosów odwodnionych i suchych (nowa wersja)

notino.pl
Tołpa tołpa green nawilżanie. odżywka-serum do włosów

• 10 lipca 2024 o 13:31
    może obciążać włosy
    Odżywka jest dosyć obciążająca i lepiej nie nakładać jej za dużo. Odżywka dobrze wygładza włosy i nadaje im blasku. Włosy po użyciu odżywki są nawilżone, sypkie i łatwo się układają. Uważajcie, żeby nie nakładać odżywki zbyt blisko skóry głowy, bo wtedy obciąża włosy i szybko się przetłuszczają.
  • 23 maja 2024 o 23:04
    Nie jest warta swojej ceny
    Odżywkę można kupić w plastikowej tubce, co jest bardzo wygodne podczas dozowania jej ilości. Odżywka ma bardzo lejącą wodnistą konsystencję, przez co nie jest zbyt wydajna. Odżywka delikatnie nawilża włosy, dodaje im miękkości i zdrowego wyglądu, ale nie dodaje objętości. Plusem jest ,że nie obciąża zbytnio cienkich włosów. Stosowałam ją tylko po długości (włosy do ramion), wystarczyła na niecały miesiąc. Niestety jej zalety nie są warte tak wysokiej ceny. Odżywkę kupiłabym w ponownie tylko i wyłącznie w bardzo dobrej promocji.
    Angel78
    17 lutego 2023 o 19:34
    KATASTROFALNA ZMIANA
    Kupowałam tą odżywkę od wielu lat i dla moich farbowanych włosów to była najlepsza odżywka dostępna nie tylko na rynku krajowym ale również zagranicznym. Perfekcyjnie nawilżała włosy - nawet bardzo przesuszone i już po pierwszym użyciu dawała niesamowite efekty. Plus piękny zapach. Jakiś czas temu zmienili coś w składzie i... pierwsze co jak nałożyłam ją na dłoń żeby wmasować później we włosy, to poczułam beznadziejny zapach. Mimo wszystko pozostawiłam ją na włosach na kilka minut i co... zero jakiegokolwiek efektu. Pomyślałam, że kupiłam przeterminowany egzemplarz sprawdziłam datę i wszystko ok. Myślę no nic, użyję ją jeszcze raz za kilka dni ale to był ostatni raz w życiu. NIGDY WIĘCEJ TEGO BADZIEWIA! Dodam, że odżywkę polecałam wcześniej koleżanką i rodzinie i każdy po zmianach powiedział: Co oni z nią zrobili?! Jeśli kiedyś wrócą do starego składu, to dajcie znać dziewczyny bo od tej pory unikam produkty tej firmy szerokim łukiem
    Zalety:
    • Po zmianach w składzie nic
    Wady:
    • Nowe składniki w składzie odżywki to jedno wielkie nieporozumienie
    ribkaa
    31 lipca 2021 o 11:35
    Bardzo zła zmiana
    Odżywki w starej wersji, przed zmianą formuły, używałam przez ostatnie 4 lata albo i więcej - delikatnie obciążała moje puszące się włosy, nadawała falom skręt, była dość droga jak na tak małą pojemność, ale warta swojej ceny. Nowa wersja nie daje moim włosom absolutnie nic, lepszy efekt dają odżywki 2 razy tańsze, pochodzące od mainstreamowych producentów. Wydajność produktu również spadła, teraz starcza może na 2 tygodnie. Cena jest zupełnie nieadekwatna do jakości, kończę ostatnie opakowanie i więcej nie kupię.
  • 25 maja 2021 o 10:04
    Nie jest warta swojej ceny
    Mam włosy wysokoporowate, ze skłonnością do puszenia się i elektryzowania. Od niedawna zaczęłam bardziej dbać o swoje włosy i ta odżywka niestety nie pomogła mi w tym w sposób szczególny. Ma dobry, ale niezbyt bogaty skład. W dużej ilości zawiera tylko 1 emolient, 1 humektant w niewielkiej ilości i ekstrakty nawilżające (też w niewielkiej ilości, chociaż razem tworzą ciekawą kompozycję). Przy moich włosach to niestety za mało, po zastosowaniu tej odżywki są niedociążone, chociaż przetrzymanie odżywki na włosach 10-15 minut i nałożenie czepka wspomaga jej działanie. Myślę, że odżywka może sprawdzić się przy włosach niskoporowatych, które łatwo się obciążają. Dobrze sprawuje się też przy emulgowaniu oleju. Mimo wszystko uważam, że odżywka nie jest warta swojej ceny. Za 20 zł można kupić odżywkę o większej pojemności, bogatszym składzie i mocniejszym działaniu.
    Zalety:
    • Odżywka bogata w naturalne ekstrakty
    • Dobrze się sprawdza przy emulgowaniu
    • Może się sprawdzić przy niskoporach
    • Ładny, naturalny, kwiatowy zapach
    Wady:
    • Zbyt wysoka cena w stosunku do jakości i wielkości
    • Zbyt lekki skład: 1 emolient jako składnik bazowy, 1 humektant w niewielkiej ilości
    • Nie dociąża wysokoporowatych włosów