Odżywki do włosów

Isana Professional, Odżywka do włosów zniszczonych i suchej skóry głowy `Bazylia & Mango`

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 lutego 2025 o 20:45
    Bardzo fajna
    Pierwszy raz spotkałam się z takim zapachem ale pachnie obłędnie włosy troszeczkę mi spuszyła włosy ale opakowanie i cena są przystępne nie wiem czy kupiła bym kolejny raz
  • 5 października 2024 o 11:55
    Miękkość, sypkość, nawilżenie. :)
    Nie spodziewałam się po Isanie tak świetnej odżywki. Raczej unikam ich produktów poza mydłami do rąk czy maseczkami do twarzy, jednak potrzebowałam odżywki bez silikonów do emulgowania oleju i przyznam, że teraz szkoda mi jej na przeznaczenie do emulgowania. :) Odżywka przepięknie dodaje blasku włosom, świetnie nawilża włosy, wygładza je. Kosmyki są sypkie, miękkie w dotyku, sprężyste. Mam włosy naturalne średnioporowate i ten kosmetyk nie puszy mi włosów. Ułatwia rozczesywanie, końce nie plączą się. Jest treściwa, ale w moim odczuciu bardzo odżywcza, a przy tym lekka - zupełnie nie obciąża kosmyków. Nadaje się jako odżywka humektantowa, odżywka emulgująca olej, a nawet odżywka kończąca metodę OMO, wystarczy nałożyć po niej serum ochronne/emolientowe przed suszeniem. Na plus oczywiście cena (bardzo często na promocji), pojemność może nie największa, ale za to jest bardzo wydajna. Fajny skład, jednak tytułowego mango z bazylią nie wyczuwam lecz nie jest to najważniejsze. Mam szampon z tej serii i fajnie mi się sprawdza, a ta odżywka to super dopełnienie. Na pewno będę ją polecać i żałuję, że sięgnęłam po nią dopiero teraz, a przecież już trochę w Rossmanie jest dostępna. Chyba będę musiała zapoznać się z innymi produktami do włosów z Isany.
  • 26 września 2024 o 9:56
    taka własciwie nie wiadomo jaka
    Ta odżywka jest ok, ale właściwie nie wiem co dobrego lub złego o niej powiedzieć - nie zauważyłam jakiejś super regeneracji zniszczonych włosów, żadnego wow ale z drugiej strony odżywka nie przetłuszcza i nie robi przyklapu, trochę wygładza więc robi co ma robić. Zapach jest fajny, przyjemny, nie zbyt intensywny. Taka odżywka do spróbowania i zapomnienia :)
    Zalety:
    • nie robi przyklapu, nie przetłuszcza, względnie wygładza
    Wady:
    • nie robi efektu regeneracji, właściwie cięzko powiedzieć co robi - taka odżywka nie zapadajaca w pamięć
  • 12 września 2024 o 8:59
    Uwielbiam ją
    Kiedyś skusiłam się na inną wersję zapachową tej odżywki i teraz czas na ten. I zacznę od razu od oceny opakowania. Wizualnie oczywiście klasycznie dla marki Isana. Piękne, żywe barwy, grafiki z owocami nawiązujące do zapachu, uwielbiam te żywe, intensywne barwy w ich opakowaniach. Odżywka jest zamknięta w plastikowej tubie, bardzo poręcznej, wygodnej i przede wszystkim praktycznej. Dzięki takiemu opakowaniu bez problemu możemy wydobyć cały produkt z opakowania. Zapach nawiązuję do mango, jest słodki, dość intensywny, przyjemny, natomiast dosyć krótko utrzymuje się ten efekt na włosach po umyciu, ale osobiście jestem w stanie to wybaczyć za taką cenę. Cena około 11 zł, ja zakupiłam na promocji za około 7,50 zł, więc naprawdę cena to rewelacja. Producent zaleca tą odżywkę do włosów zniszczonych i osobiście jest posiadaczką takich włosów, również dosyć suchych, a ta odżywka spełniła oczekiwania moje i moich włosów :) Świetnie nawilża, regeneruje, włosy po tej odżywce są gładkie, nawet wtedy gdy nie mam czasu aby pozostawić ją na dłużej na włosach i niemalże od razu ją spłukuje. Super, że produkt jest ogólnodostępny w popularnej drogerii. Jestem zadowolona z działania tej odżywki, a w takiej cenie ciężko będzie znaleźć coś porównywalnie dobrego. Uwielbiam i polecam serdecznie.
  • 6 sierpnia 2024 o 19:59
    Ech, pachnie pięknie ale działanie? Równie dobrze mogłoby jej nie być.
    Zapach bazylii w połączeniu z mango urzekł mnie na tyle w drogerii, że czym prędzej tubka wylądowała w moim koszyku. Uwielbiam takie połączenia zapachowe (szczególnie latem) jednak zapach to nie wszystko. Działanie jest tak słabe, że nie wyczuwam abym cokolwiek miała nałożone na głowie. Niby wszystko tu się zgadza- letnia wersja kosmetyku o super składzie, świetnym zapachu, dobre konsystencji no i rewelacyjnej cenie! Mam jednak nieodparte uczucie, że Isana produkuje te kosmetyki na akord ciągle wypuszczając coraz to nowe wersje kosmetyków skupiając się na szatach graficznych i aromatach a nie na tym co powinni czyli działaniu. Niestety to na mnie nie działa. Odżywka nałożona na moje włosy nie robi z nimi absolutnie nic- nie wygładza, nie zmiękcza, nic a nic. W mojej podświadomości tli się jeszcze nadzieja, że chociaż przywróci odrobinę ph po myciu szamponem... Czy włosy rozczesuje się lekko? Nie. Muszę nakładać olejki albo balsamy do włosów aby ułatwić sobie rozczesywanie. Czy ten czarujący zapach zostaje na włosach, spytacie? Nie. Pojawia się tylko w momencie aplikacji. Jakieś to wszystko takie byle jakie. Mogłoby być pięknie i tanio a jest beznadziejnie i tanio.
    Zalety:
    • Zapach (niestety tylko podczas aplikacji)
    • Wygodne opakowanie
    • Dobra konsystencja
    Wady:
    • Produkt nie utrzymuje zapachu na włosach
    • Nie spełnia się jako odżywka