Serum pod oczy

Iossi Czarny Bez

Raava
    9 stycznia 2024 o 18:45
    Rozczarowanie numer 4
    Miałam wątpliwa przyjemność zainwestować w kilka produktów tej marki. Krem pod oczy rownież znalazł się w tym zestawie. Na tle innych produktów wypad nienajgorzej. Zważywszy jednak na jego skład oraz cenę liczyłam na coś więcej. Jak w pozostałych kosmetykach tej marki ZAPACH to główny problem w moim odczuciu. Jest intensywny i nieprzyjemne duszący. Jedli ktoś lubi tego typu intensywne w zapachu kosmetyki może być zadowolony. Niestety zapach utrudniał mi użytkowanie tego produktu. Zaznaczę, że jednocześnie używałam go z innymi produktami od Iossi - każdy intensywnie perfumowany w duszącym wariancie zapachowym. Przy dwóch kosmetykach i mieszających się zapachach już był spory problem. Radze uważać jeśli ktoś ma astmę lub zwyczajnie nie lubi intensywnych zapachów. Co do zadanego użytkowania. Krem jest wydajny i jako jedyny (nie licząc olejku od tej firmy) o kremowej konsystencji dobrze się wchłaniał na mojej skórze. Mam skórę z tendencją do przesuszania, z reguły wybieram kosmetyki mające mi pomoc w tym kierunku. Skora jest sprężysta i wydaje się dobrze nawilżona. Gdyby nie zapach może chętniej bym go używała. Ogólnie oceniam go na 3, biorąc pod uwagę cenę i raz jeszcze powtórzę ZAPACH to max ile jest wart. Nie kupię ponownie
    Zalety:
    • Dobrze nawilza
  • 20 marca 2022 o 21:11
    Świetny krem pod oczy dla wymagających osób
    Właśnie kończę drugi słoiczek tego kremu i jestem nim szczerze zachwycona. Moja skóra pod oczami nie jest jakaś wybitnie problematyczna ale z racji wieku 40+ borykam się z nadmierną suchością w tych partiach i nieprzyjemnym uczuciem ściągnięcia , sińców brak więc pod tym względem się nie wypowiem. Jeśli chodzi o kremy czy olejowe sera pod oczy muszę uważać bo większość mnie uczula i powoduje ciągłe łzawienie. Nie ukrywam do tego też podchodziłam z pewną dozą niepewności. Szklany mały słoiczek zawiera żółtą maź o dość intensywnym zapachu który na szczęście bardzo szybko się ulatnia po aplikacji. Krem ma przyjemną konsystencję, jest wydajny i ładnie się wchłania, choć zostawia otulająca otoczkę która daje niesamowite nawilżenie skóry pod oczami. Dodatek konkretnej ilości wit c rozjaśnia skórę i wygląda na wypoczętą i zregenerowaną. Efekty działania widać dość szybko, uczucie ściągnięcia i suchości znika jak za pstryknięciem czarodziejskiej różdżki i to dosłownie. Daje aksamitne wygładzenie. Wszelkie obietnice producenta zostały spełnione. Krem nie daje żadnych efektów w postaci pieczenia czy łzawienia wrażliwych oczu. Tym kremem akurat jestem bardzo zaskoczona i zadowolona . Działa i to bardzo dobrze. Jeden z najlepszych kremów pod oczy jakie miałam. Gorąco polecam. Warty swojej niemałej ceny.
    Zalety:
    • cudowne działanie regenerujące i nawilżające
    • Wydajny
    • Naturalny skład z wit c
    • Szklane opakowanie
    Wady:
    • wysoka cena , choć adekwatna do efektów jakie daje ten krem
  • 26 marca 2021 o 10:32
    WOW - nawilża i wygładza - miłe zaskoczenie
    Nie spodziewałam się zbyt wiele, ponieważ producenci wiele obiecują. A tutaj miłe zaskoczenie! Mam 36 lat, moja skóra wokół oczu jest sucha i wiotka. Potrzebowałam produktu, który nawilży i ujędrni, a przy tym zniweluje mini zmarszczki pod okiem. Po otwarciu słoiczka pierwsze wrażenie było negatywne, ponieważ zapach z olejków eterycznych wydawał się dosyć intensywny. Jednak po nałożeniu wogóle go nie czuć. Widoczne efekty zauważyłam w drugim tygodniu stosowania tzn. skóra zaczęła być bardziej napieta/jędrna poprzez nawilżenie. Mam też wrażenie, że skóra jest jaśniejsza - zapewne przez dużą zawartość witaminy C (3%). Cienie pod oczami są mniej widoczne co zauważyły koleżanki w pracy ;) Zmarszczki faktycznie są mniejsze.
    Zalety:
    • rozjaśnia cienie pod oczami
    • działa ujędrniająco
    • nawilżenie
    • witamina C 3%
    • przyjemny zapach
    Wady:

Zobacz także inne Serum pod oczy