Wody perfumowane damskie

La Rive Disney Frozen II EDP

• 4 grudnia 2023 o 14:41
    Dobrze wykonane
    Kupiła te perfumy dla siostrzenicy , która jest fanką Anny z bajki więc była ucieszona . Plusem jest napewno butelka , solidnie wykonana i atomizer dobrzy rozpylacz na plus . Zapach jest fajny ,lekki , słodki taki dla dziewczynki w sam raz na pierwsze prefumki , sama też czasem używam na lato
    Zalety:
    • Napewno butelka solidna
    • Szata graficzna
    Wady:
    • Nie ma jako takich poprostu spodobał mi się dla dziewczynki
    Vixxvia
    4 grudnia 2023 o 14:30
    Fajny :)
    Kupiłam po prostu z ciekawości. Zapach bardzo kwiatowy i słodki. Krótko się utrzymuje ale to nic takiego. Kosztuje bardzo tanio. Można łatwo kupić w Rossmanie. Idealny dla każdego. Wystarcza na niezbyt długo ale można zawsze dokupić. :)
    • Dostępność
    • Flakonik
    Wady:
  • 11 stycznia 2022 o 20:47
    Słodka, lekka, ulotna
    Dezodorant perfumowany o pojemności 75ml kupiłam córce w regularnej cenie w Rossmannie za 12.99zł Flakon jest zrobiony z mocnego szkła , na którym zamieszczono przyciągającą oko grafikę z bohaterkami filmu Kraina Lodu. Córce od razu zaświecily się oczka na jej widok. Podczas użytkowania zauważyłam, że 4-letnia rączka ma jednak problem z dozowaniem. Nie ma tyle siły żeby samodzielnie nacisnąć atomizer i zawsze prosi mnie o pomoc. Nie ma też tyle cierpliwości by zamknąć plastikową nakładkę na flakon. Zapach jest bardzo przyjemny. Przede wszystkim nie dusi! Podoba mi się jego słodycz. Wyczuwam w nim przede wszystkim owoce : brzoskwinie, jabłka i kwiat pomaranczy zmieszane z kwiatami konwalii i jaśminu. Pomimo tej słodkiej mieszanki zapach jest lekki i zaskakująco subtelny jak na wodę dedykowaną maluchom. Jedna rzecz, która wyjątkowo przykuwa moją uwagę to krótkotrwałość zapachu. Zarówno w powietrzu, na ciele i na ubraniach po chwili już go nie czuć. Moglabym rzec, że trwałość ma typową dla mgiełki.
  • 15 marca 2021 o 22:01
    Opinia małej strojnisi 12 lat
    Czekałam na opinię mojej chrześnicy czy to był trafiony drobny prezent za 15 złotych dostępny we wszystkich większych drogeriach. Mała księżniczka w ciągu niespełna 2 tygodni zużyła całą butelkę, mówiac że młode kobiety takie jak ona używają perfun codziennie a ona musi pachnieć cały dzień. Tak, ten model nie jest zbyt trwały, choć to raczej mocno słodkie nuty, które podobaja się dziewczynkom. Mała nie zbyt zna się na perfumach i nie wie, że powinny być dłużej pachnące, ale jest zachwycona. Natomiast jej mama dużo mniej, ponieważ ten landrynkowy zapach tak silnie było czuć w łazience, że nie dała rady z niej korzystać. Natomiast wpłynęło to bardzo pozytywnie, bo mała poczuła się jak prawdziwa kobieta. Pustą buteleczkę nosi w torebce i czeka na kolejny taki flakonik. Mała strojnisia poleca wszystkim rówieśniczkom i twierdzi, że w jej wieku wszystkie jej koleżanki mają perfumy. Nie zapominajcie mamy i ciocie, że taki drobiazg może zdziałać cuda i wpłynąć na większą pewność siebie takich małych kobietek.
    Zalety:
    • zadowolenie z samego faktu, że perfumy są dedykowane tym najmłodszym
    • dziewczynkom, niezależnie od zapachu i wydajności.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie