Płyny do płukania jamy ustnej

Vademecum 2in1 White Fresh, Pasta i płyn do płukania ust z efektem wybielającym

• 25 sierpnia 2020 o 10:35
    Nie, dziękuję.
    Ja: Do pasty do zębów nie przywiązuję się zbytnio. Chętnie sięgam po nowości, zwłaszcza te pasty, które nie są typowo miętowe. Dużo testuję, choć mam parę ulubieńców. Oczekiwania: Wybielenie zębów, dobre doczyszczenie jamy ustnej i zębów. Opakowanie: Plastikowe, zamykane na zatrzask. Dobrze leży w dłoni, ciężko kontrolować zużycie produktu. Z przodu logo marki, nazwa produktu, z tyłu wszystkie najważniejsze informacje. Pojemność 50 ml. Wrażenia: Pomysł wydawał się dobry, ale realizacja wyszła bardzo średnio. Jest to klasyczna pasta, która jest miętowa. Bardziej płynna niż zwykłe pasty. Dobrze się pieni. Nie ma właściwości wybielających, ale zęby dobrze doczyszcza. Jest mało wydajna – wystarczyła mi na około miesiąc, co w moim odczuciu nie jest dobrym wynikiem. Często można dostać tą pastę w promocji, wtedy jest warta wypróbowania. Nie wyróżnia się niczym specjalnym, nie spełnia obietnic producenta, nie wrócę do niej więcej.
  • 26 czerwca 2012 o 22:35
    Szału nie ma, ale polecam :)
    Podobno efekt miał być widoczny po 10 dniach, niestety ja go nie widzę, moje żeby nie są specjalnie białe, ale lubię ją dlatego daje 3,5 gwiazdki :) Zużyłam dwa opakowanie i przyzwyczaiłam się do niej, dlatego zamierzam kupować dalej. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: Całe 2 opakowania
  • 28 października 2011 o 19:28
    średnio
    Produkt generalnie O.K. Jednak na pewno nie zastępuje mi płynu do ust, także nie nazwałabym go produktem typu 2w1. Wybielanie? -Jakoś nie zauważyłam różnicy. Ogółem rzecz biorąc jest to zwykła pasta do zebów, zaden tam płyn. Kupuję często na promocji za 3,99zł. Cena jest adekwatna do działania. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 7 października 2011 o 8:00
    Bez spektakularynych efektów, ale jestem zadowolona
    Kupiłam ten produkt gdy tylko zobaczyłam, że jest to słynne 2w1, w tym przypadku pasta + płyn do płukania jamy ustanej. Wszystko oczywiście wybielające. Do tej pory używałam pasty blend-a-med COMPLETE 7 + WHITE i byłam z niej bardzo zadowolona. Stosowałam też płyny do płukania jamy ustnej: LISTERINE i ten z BIEDRONKI. Wszystko to dawało jakiś tam efekt, szczególnie pasta, ale dużo tego było, trzeba było się z tym nosić no i koszty. Dlatego od razu kupiłam te 2 w 1. Efekty są, ale małe. mimo tego jestem zadowolona i myślę, że przy dłuższym stosowaniu będą jeszcze większe. Mówię tu oczywiście o efekcie wybielania. Bardzo podoba mi się ta forma 2 w 1 bo mogę zaoszczędzić trochę kasy nie kupując drugiego produktu no i zaoszczędzam czas bo robię 2 rzeczy naraz. Pasta ma płynną konsystencję i trzeba uważać przy jej nakładaniu. Pomimo tego bardzo dobrze się pieni. Przynosi odświeżenie, które utrzymuje się długo po użyciu. Wygodne opakowanie. I niestety nie jest wydajna bo starczyła mi na 3 tygodnie. Pomimo tego bardzo ją lubię no i kupię. Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 3 kwietnia 2011 o 10:49
    słabizna
    Największym [ogromnym] minusem pasty jest to, że odświeżenie po umyciu zębów mija po 30miutach. Wybielenie słabiutkie, znikome, lekko może rozjaśnia zęby. Bardzo słaba pasta według mnie. Używam tego produktu od: 2tygodni Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno