Wcierki do włosów i skóry głowy

Sattva Ayurveda by Agnieszka Niedziałek, Wcierka stymulująca do skóry głowy `Kozieradka`

Sattva Ayurveda Pobudzająca Wcierka do Skóry Głowy Kozieradka 100 ml
Sattva Wcierka Do Włosów Kozieradka 100 ML
Sattva Wcierka do Skóry Głowy Kozieradka 100ml
Sattva Fenu Greek

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 marca 2024 o 18:06
    Co z tą kozieradką?
    Testuję różne wcierki. Nie zależy mi na jakimś spektakularnym przyroście włosów na długości, ale chciałabym trochę je zagęścić przy okolicy twarzy (zmniejszyć małe zakola przy upięciu w kucyk). Wcierki zawsze nabieram strzykawką, jakikolwiek dozownik jest po prostu dla mnie niewygodny. Jakie mam wrażenia na temat tej konkretnej z Sattvy z kozieradką? Ogólnie nijakie. Kozieradkę lubię stosować przy hennowaniu. Genialnie się sprawdza do zagęszczania błotka, nadaje mu lekko śliskie wykończenie i ogólnie słyszałam dużo dobrego o jej działaniu na skórę głowy - chroni ją przed wysuszeniem, podrażnieniami, a także pomaga zwalczyć łupież. Muszę dodać, że sam zapach kozieradki mi nie przeszkadza - lubię rosół ;-) niekoniecznie domownicy hehe :D W trakcie stosowania tej wcierki nie zauważyłam żadnego podrażnienia, swędzenia skóry głowy. Czy złagodziła jakiekolwiek podrażnienia? Ciężko stwierdzić. Czy zauważyłam przyrost baby hair? Niestety niekoniecznie. Z przyrostem włosów na długości też nie było szału. Kupiłam ją na promocji, w cenie regularnej jest dość droga. Wolę inne wcierki. Do tej bym nie wróciła.
    Zalety:
    • nie podrażniała skóry głowy
    Wady:
    • w cenie regularnej jest dość droga
    • brak przyrostu baby hair, włosów na długości - nie stymuluje tak jak obiecuje producent
  • 26 stycznia 2024 o 17:47
    Dobra
    Wcierkę stosowałam zawsze po umyciu głowy, na wilgotną skórę głowy. Aplikator jest dość wygodny, nie miałam z nim większych problemów. Produkt ten nie spowodował u mnie swędzenia, wysypek, ogólnie nie podrażnił skóry głowy. Po jej stosowaniu zauważyłam wysyp nowych baby hair. Mam wrażenie, że po tej wcierce włosy były lekko odbite u nasady. Nie miałam problemu z obciążeniem włosów. Jedynie w tej wcierce nie podobał mi się zapach, a zdarzało się, że czułam go następnego dnia ????Ale po czasie przyzwyczaiłam się do tego zapachu. Myślę, że jeszcze wrócę do tego produktu, bo naprawdę fajnie się u mnie sprawdził.
    Zalety:
    • Nowe baby hair
    • Brak podrażnień
    Pulpix
    21 stycznia 2024 o 20:51
    Kozieradka mało daje radę
    Kupiłam na wyprzedaży - za normalną cenę się nie opłaca. Pachnie kozieradką (rosół), ale o dziwo nie trzymał się u mnie ten zapach tak długo jak normalnie. Nie podrażnia skóry głowy, ale jakoś wysypu baby hair nie zaznałam. Poprawna wcierka z ładnym składem i tyle. Ps. nie lubię tych buteleczek, ciężko się dozuje
    Zalety:
    • skład
    • nie podrażnia
    Wady:
    • nie ma wysypu baby hair
  • 13 stycznia 2024 o 16:25
    Idealny
    Kolejna wcierka z serii, którą kocham. Po użyciu włosy rosły szybciej, pojawiło się też dużo baby hair. Ich wysyp był niesamowity. Włosy były mocniejsze, grubsze, rzadziej wypadały. Jedno opakowanie to dla mnie jeden miesiąc kuracji. Zapach to dla mnie jak zwykle petarda, uwielbiam go.
  • 21 lipca 2023 o 23:22
    Ciężko powiedziec
    Wcierka posiada atomizer który nie jest idealna opcja do nanoszenia tego rodzaju produktu na skalp lecz pomimo tego się skusiłam. Kolejny minus to zapach... niestety jest okropny niby pachnie rosolkowo ale zdecydowanie nie przypadł mi do gustu a najgorsze gdy używałam na noc całą poduszka przesiąkała tym zapachem. Co do działania jest mi ciężko cokolwiek powiedzieć gdyż starczyła mi na zaledwie dwa tygodnie stosowania. Myślę że działa ale kontynuowałam kurację inna wcierka ale pamiętajmy że wcierka plus masaż zawsze działa tylko trzeba czasu.