Błyszczyki

Eveline Cosmetics Colour Celebrities, Lipgloss Błyszczyk do ust

Nasi użytkownicy zostawili 68 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Miroku
    24 stycznia 2024 o 22:52
    Oldschoolowy :)
    Błyszczyki do ust to moja wielka słabość i ciężko mi odpuścić każdy jaki mnie zainteresuje :) Na ten z Eveline natrafiłam na przypadkiem w Biedronce. Pamiętam, że jak chodziłam do gimnazjum to były one dostępne w małym sklepie gdzie kupowałam swoje pierwsze kosmetyki i po prostu sentyment się odezwał. Mam kolor 03-taki średni brudny róż z mnóstwem drobinek, bardzo ładny według mnie. Na ustach daje mocny blask i jedynie delikatnie podbija ich naturalny kolor, mi akurat ten efekt się podoba na co dzień. Błyszczyk ładnie pachnie, coś jak malina, coś jak melon, szkoda tylko, że bardzo szybko się ulatnia. Lubię tę małą ruchomą pacynkę, pozwala na wygodną i szybką aplikację bez lusterka. Patrząc na konsystencję i właściwości tego produktu na myśl przychodzą mi takie typowe błyszczyki z wczesnych lat 2000. Lepkie, mocno błyszczące i dosyć tłuste. Wprawdzie ten z Eveline nie jest totalnym lepiszczem, ale czuć go na ustach dosyć mocno, daje takie wręcz tłusto-olejowe wrażenie. Przekłada się to na fajne właściwości ochronne, bo dobrze otula przed niekorzystnymi warunkami zewnętrznymi, ale jednocześnie w ogóle nie nawilża naskórka warg. Wręcz lekko wysusza, gdy błyszczyk zejdzie* to usta są lekko wysuszone i szorstkie. Przywykłam do tego, że obecnie błyszczyki mają lepsze składy nastawione nie tylko na upiększanie, ale też pielęgnację, dlatego ten recenzowany zapewne będzie jednorazową przygodą. *a tu przyznam, że nie ma wcale tak złej trwałości, bez jedzenia czy picia nie ściera się w ciągu kilkunastu minut. Blask zejdzie, ale nawet po godzinie jeszcze czuję, że mam produkt na ustach.
  • 12 grudnia 2023 o 10:10
    Ładne opakowanie i przyjemny błyszczyk
    Opakowanie ładnie się prezentuje, jest lekkie, klasyczne, na złotej nakrętce zauważalne są tłoczenia, które dodatkowo dodają elegancji. Dla mnie troszkę vintage ale dzięki temu jeszcze chętniej po niego sięgam. Aplikator to klasyczna gąbeczka, dawkuje odpowiednią ilość produktu i daje możliwość jego łatwej aplikacji. Jest średnio gęsty, posiada dobry pigment, równomiernie nakłada się na usta i nie skleja ich. Ładnie błyszczy na ustach, niestety dość szybko z nich znika, przez co jest mało wydajny. Jednak w związku z tym, że jest to produkt ekonomiczny, można nakładać go częściej.
  • 17 października 2022 o 19:15
    Może być
    Błyszczyk w ładnym opakowaniu, równie ładnie wygląda na ustach. Jest prawie bezbarwny, nadaje połysk i leciutkie zaróżowienie ust. Konsystencja miała być nieklejąca się, ale chyba nie do końca udało się to uzyskać, bo trochę jednak się klei. Trwałość taka sobie, jak się uważa to wytrzymuje kilka godzin.
    Zalety:
    • Nadaje połysk
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • Klei sie
  • 9 czerwca 2020 o 22:08
    Bardzo go lubiłam.
    Kupiłam go razem w zestawie z tuszem Celebrities. Oba te produkty bardzo mi się spodobały. Tusz do teraz można kupić, z tym błyszczykiem gorzej. Chyba jest już zapomnianym produktem. Miałam go w odcieniu brzoskwiniowym. Pieknie pachniał, własnie owocowo. Duże opakowanie i sam błyszczyk wydajny. Aplikator wygodny i mięciutki. Lubie takie 'wodniste' błyszczyki. Drobinek nie za dużą, ale dają efekt. Sam kolor delikatny, ale dawał piękny efekt tafli wody na ustach. To lubię! Błyszczyk się nie lepił i nie sklejał ust! Mimo wodnistej formuły nie rozlewał sie a ni nie przemieszczał. Trwałości nie ma co się czepiać. Nie wymagam dużej trwałości od błyszczyka. Mimo nie małego opakowania jest poręczny i sam design bardzo elegancki. :) Może, nie pielęgnować ust jak klasyczny błyszczyk, ale od mnie dostaje 4 gwiazdki.
  • 23 listopada 2019 o 19:26
    O dziwo bardzo fajny
    Ogólnie to nie przepadam za błyszczykami. Ta lepka formuła, jak jest wiatr to wszystkie włosy na ustach. Ble. Kiedyś wygrałam w gazecie cały zestaw z serii Celebrities - m.in ten właśnie błyszczyk. O dziwo przypadł mi do gustu. Nie ma tego nachalnego błysku. Nie ma lepkiej konsystencji. Jest lekki błysk ale bardzo ładny efekt. Usta wydają że pełniejsze, nawilżone, seksowne. No po prostu wow :) Z tego co wiem niestety chyba już nie znajdziemy go nigdzie w drogerii - a szkoda bo pewnie pokusiłabym się o zakup. No cóż jak to często bywa dobre produkty są cofane z rynku.