Kremy pod oczy

4 na 51 opinię

Safiyaa
    29 lipca 2021 o 21:07
    N EYE5 REVITALISING EYE REPAIR
    Rewitalizujący krem pod oczy N EYE5 to produkt, z którego byłam naprawdę zadowolona. Chociaż opakowanie nie jest zbyt duże, to krem starcza naprawdę na długo, bo nawet jego mała ilość wystarczy na pokrycie skóry wokół oczu. Zanim zaczęłam go używać, przeczytałam parę opinii w internecie - niektórzy zapewniali, że efekty są natychmiastowe i krem może być ratunkiem po nieprzespanej nocy. Co do tego nie jestem pewna. Moim zdaniem ten produkt wcale nie dokona cudów, ale przy regularnym stosowaniu naprawdę widać różnice. Skóra wokół oczy wygląda zdrowo, jest rozświetlona i gładka, a cała twarz sprawia dzięki temu wrażenie wypoczętej. Dużą zaletą jest na pewno bardzo lekka konsystencja. Krem błyskawicznie się wchłania i nie trzeba się martwić o to, że pozostawi tłustą warstwę czy będzie w jakikolwiek sposób wyczuwalny na twarzy. Produkt jest bezzapachowy i ma lekko zielonkawy kolor. Chociaż co do samego działania nie mam większych zastrzeżeń, to zdecydowanymi wadami są na pewno bardzo wysoka cena i dostępność. Z tego co wiem krem nie jest nigdzie dostępny stacjonarnie w Polsce i najłatwiej jest zdobyć go na zagranicznych stronach z kosmetykami. Efekty są widoczne, a produkt stosuje się przyjemnie, ale czy na pewno jest on wart swojej ceny? Można pewnie znaleźć kosmetyki o równie dobrym działaniu, które kosztują dużo mniej.
    Zalety:
    • widoczne efekty
    • efekt rozświetlenia
    • wygładzenie
    • zdrowy wygląd skóry
    • niweluje oznaki zmęczenia
    • bardzo szybko się wchłania
    • lekka konsystencja
    Wady:
    • bardzo wysoka cena
    • słaba dostępność
    • mała pojemność

Zobacz także inne Kremy pod oczy