Serum do twarzy

Eveline Cosmetics Bio Hyaluron, 3x Retinol System, Multinaprawcze serum silnie przeciwzmarszczkowe

Eveline BioHyaluron Multinaprawcze Serum Silnie Przeciwzmarszczkowe 18ml
Eveline Biohyaluron 3 X Retinol Serum z retinolem 18 ml

• 24 października 2024 o 20:05
    Brak efektów
    Eveline Cosmetics Bio Hyaluron, 3x Retinol System, to serum silnie przeciwzmarszczkowe, które niestety nie przynosi oczekiwanych efektów. Choć zapach jest ładny i pipeta do rozprowadzenia praktyczna to buteleczka jest malutka i szklana. Niestety produkt ma bardzo kleistą formułę, która sprawia, że serum się waży na twarzy. Z tego powodu nie mogę go polecić.
  • 5 stycznia 2023 o 16:54
    cos tam dziala
    Sredniawe serum cos dziala, ale jakby nie do konca Nawilza skore, pozostawia ja miekka, nie zapycha. Niestety po uzyciu pozostawia uczucie kliestosci na skorze Szeroko dostepne za niewielka cene wiec mozna wziac do testowania. Raczej do niego nie wroce
    Zalety:
    • nawilzenie
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • uczucie kleistej skorzy po uzyciu
    • brak innych rezultatow
  • 27 listopada 2022 o 16:01
    niby retinol, ale jednak nie ;)
    Miało to być moje pierwsze serum z retinolem, ale w trakcie stosowania dopiero zorientowałam się, że w składzie mamy taki niby retinol ;) Mimo to bardzo lubię. + nawilża i zmiękcza nie przesusza, nie podrażnia wyrównuje koloryt skóry rozświetla cena wydajność
  • 12 marca 2022 o 10:11
    Nie retinol, ale przyjemne
    Na początku trzeba nakreślić że de facto palmitynian retinolu nie jest sam w sobie retinolem takim jakim jak byśmy oczekiwali. Stąd też po serum nie będzie takich efektów, ani objawów jak po prawdziwym retinolu. Dopiero w połowie stosowania tego serum doszłam do tego, robiąc rekonesans. Po retinolu pojawia się pieczenie, suchość, podrażnienie (używając wcześniej retinolu pamiętam to uczucie, mimo że moja skóra jest dość oporna). Tu tego nie ma. Nie mniej jednak, serum jest przyjemne, ale nieco wprowadza w błąd. Opakowanie z ciemnego szkła z pipetą było wygodne i starczyło mi na 2 miesiące codziennego stosowania na noc. Na twarz nakładałam 2 krople, i na szyje kolejne dwie. Serum ma przyjemną, żelową konsystencję, łatwo rozprowadza się na twarzy. Dobrze się wchłania i pozostawia nawilżenie skóry, dobrze się dogaduje z kremami nawilżającymi. Robi skórze "plump" przez ta dawkę nawilżenia, utrzymuje ją w ryzach, nieco rozświetla. Po tych 2 miesiącach widzę, że po prostu skóra jest w dobrej kondycji mimo zimnej aury. Zapach jest kremowy, delikatny. Nie czuć go jakoś mocno, ale uprzyjemnia pielęgnację. Podsumowując - jest to rzeczywiście regeneracyjne serum, które dobrze nawilży skórę, ale na pewno nie zadziała jak retinol. Bakuchiol to także stricte nie jest retinol. Daję minusa za opisywanie tego serum jako typowo retinolowego i spłycenie głębokich zmarszczek, bo na to akurat serum nie zadziała.
  • 20 lutego 2022 o 18:51
    Jak dla mnie to zwykłe, nawilżające serum....
    Serum zakupiłam na promocyjnej wyprzedarży w Hebe, zapłaciłam za nie niecałe 18 zł. W składzie znajdziemy silnie skoncentrowanemu połączeniu 6 wegańskich form kwasu hialuronowego z algami wakame oraz witaminami B3 i B5. Serum otrzymujemy w podłużnym kartoniku, w środku którego znajdziemy serum które zamknięte jest w szklanej, przyciemnianej buteleczce ze złotą nakętką i wygodną pipetą, całościowo wizualnie prezentuje się bardzo elegancko. Dodatkowo na opakowaniu jest etykieta na której znajdziemy niezbędne informacje o produkcie. Jego pojemność to pojemności 18 ml lecz mimo to serum okazało się być bardzo wydajnym produktem. Sam kosmetyk jest gęsty, ma lekko żelową konsystencję w przezroczystym kolorze. Posiada bardzo ładny, lekko kwiatowy zapach który utrzymuje się przez dłuższą chwilę na twarzy. Serum pozostawia po sobie lekko klejącą warstewkę która bardzo szybko się wchłania, delikatnie matowi moją mieszaną cerę, po aplikacji skóra staje się gładka i przyjemna w dotyku. Dobrze współpracuje z kremami nawilżającymi, trochę gorzej z bardziej treściwymi- tłustymi ,wtedy lubi się rolować. Podczas jego stosowania oprócz delikatnego nawilżenia nie zauważyłam jakichś większych i spektakularnych efektów. Serum od Eveline BioHyaluron nie zachwyciło mnie na tyle abym sięgnęła po nie ponownie.
    Zalety:
    • żelowa konsystencja
    • wydajne
    • delikatnie nawilża
    • łatwo dostępne
    • przystępna cena