Dezodoranty i antyperspiranty

Nivelazione Sensitive Care, Bloker zapachu do skóry wrażliwej i po depilacji

• 15 czerwca 2024 o 17:02
    Całkiem ok
    Zrażona produktami, które podrażniły mi skórę, kupiłam coś do wrażliwej skóry pach. Nie stosowałam go po depilacji, ale jednak nie zauważyłam podrażnienia. Faktycznie, bloker działa, nie podrażnia. Jednak nie wiem czy do niego wrócę, ponieważ po odstawieniu problem od razu wraca.
    Zalety:
    • działanie
    Trida
    11 września 2022 o 14:35
    Niestety nie
    Piękne opakowanie, zachęta producenta - skusiłam się będąc w Rossmannie - akurat bloker był w promocji. Niestety - zostawia filtr pod pachami ale nie blokuje, nie stopuje, nie robi nic. Ahhh nie - jak zaczęłam go stosować pod pachą zrobił mi się stan zapalny / guzek wielkości winogrona. Nie zużyłam nawet połowy opakowania, wolałam nie ryzykować.
    Zalety:
    • opakowanie, ładna kolorystyka
    Wady:
    • nie działa
    • w trakcie używania zrobił mi się guzek pod pachą
    • nie blokuje
    • zostawia filtr pod pachami, trudny do zmycia (ale nie blokuje potu)
  • 6 lipca 2022 o 19:00
    Zaiście kleiście
    Bloker nieprzyjemnego zapachu- brzmi dobrze, ale czy również dobrze jest z tym o to produktem? No cóż... Stojąc przed półką z anryperspirantami miałam ogromny dylemat, który wybrać, kiedy po wielu, wieku dylematach wybrałam w końcu ten. Zachęcona sama nazwą BLOKER , i tym, że jest bardzo naturalny myślałam, ze będzie to strzał w 10. Pudło! Opakowanie poręczne, w ładnym kolorze z kulką, która nawet spoko dozuje ilosc płynu. Po nałożeniu !uwaga! na sucha skórę zamiast się wchłonąć tworzy się lepki film. Myślałam, że po jakimś czasie to zniknie, a gdzie tam! Nic takiego się nie stało, miałam wrażenie jakbym się klejem wysmarowala. Ubrań nie budzi co jest na plus. No cóż najbardziej mi zależało na ochronie, której tutaj nie było. Testowałam na kilka sposobów po kąpieli, w trakcie dnia, na noc. Ciągle było to samo brak ochrony, i tylko to lepkie uczucie. Jak dla mnie nie ma on nic wspólnego z blokowaniem potu. U mnie nie zdał egzaminu, a szkoda bo zapowiadało się przyjemnie.
  • 2 grudnia 2021 o 0:29
    Delikatny
    Poszukiwałam dobrego antyperspirant nie zawierającego aluminium. Nie jestem fanką kulki, ale podjęłam wyzwanie. Po nałożeniu jak to z kulkami bywa trzeba odczekać chwilkę aż wyschnie. Ale w miarę szybko daje radę, duży plus jest bezbarwny i nie brudzi ubrań. Zapach delikatny, pudrowy. Nie podrażnia skóry po depilacji. Rzeczywiście zabezpiecza przed nieprzyjemnym zapachem, niestety pachy w ekstremalnych sytuacjach są wilgotne, jak przy większości standardowych antyperspirantach.
    Zalety:
    • Brak śladów
    • Dobry skład
    • Delikatny