Serum do twarzy

FaceBoom Seboom, Udoskonalające serum z korygującym pigmentem `Dyskretny wybawiciel`

• 4 października 2024 o 13:58
    Bez szału.
    Zacznijmy od tego, że jest to produkt przeznaczony do cery problematycznej tłustej oraz mieszanej. Opakowanie ma bardzo przyjemne dla oka i z łatwością można wydobyć z niego produkt. Na twarzy można rozprowadzić go punktowo lub na całą buzię jako podkład w celu wyrównania koloru. Produkt jest z naturalny składników nie ma w nim zbędnych substancji. Nakładamy na twarz po ulubionym kremie po czym warto zaaplikować ten produkt na cala buzie i następie możemy naniesc również podkład. Podczas kontaktu z skóra kolor produktu z zielonego zmienia się w beżowy. Muszę dodać że zapach jest mega przyjemny dla osoby użytkującej. Nie zauważyłam aby wysuszył skórę również nie uczulił ani nie podrażnił. Czy kupię szczerze, nie mam pojęcia. Jest to na pewno ciekawy produkt, ale nie taki do którego byłam bym przywiązana.
    kialacm
    24 czerwca 2024 o 17:36
    Niestety mnie się nie sprawdził
    Kosmetyk ten dostałam przy zakupie czasopisma. Jest to udoskonalające serum z korygujący mi pigmentami. Przeznaczone dla cery tłustej mieszanej. Jest zamknięte w szklanej butelce pojemności 30 ml. Sam produkt ma kolor lekko zielone z małymi, drobnymi kuleczkami w środku. Posiadało 98% składników pochodzenia naturalnego. Bardzo zaciekawił mnie ten produkt :D. Myślałam, że będzie to idealny produkt, który zastąpi mi latem podkład. Moja skóra w strefie T często się przetłuszcza. Nałożyłam więc ten produkt na twarz ( na której wcześniej nałożyłam krem nawilżający), wklepując dłońmi. Na początku był to zielony krem, który w kontakcie z moją skórą stawał się beżowy. Niestety ale ten kolor był dla mnie zbyt ciemne. Bardzo odznaczał się na skórze i rolował. Mogę powiedzieć, że jego dużym plusem jest jego zapach, który jest lekki, przyjemny i delikatny. Ciężko mi określić co to jest. Nie chciałam skreślać produktu, dlatego dałam mu kolejną szansę. Myślałam że była to wina pielęgnacji. Używałam tego kosmetyku na skórę twarzy bez kremu i efekt był taki sam. Produkt nie równomiernie się rozkładał i robił plamy. Producent pisze, że te serum można używać na krem, same, można nanie nałożyć makijaż, przykryć pojedyncze niedoskonałości. Niestety, ale mnie się ten produkt nie sprawdził. Mimo pozytywnego nastawienia oraz wielu prób mówię mu NIE
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • zbyt ciemny
    • robił plamy
    • rolował się
    • nierównomiernie się rozkładał
  • 13 maja 2024 o 11:03
    Po co ja to kupiłam?
    Zacznijmy od faktu, że sam zamysł serum mnie skusił. Fajna idea, miało być coś lekkiego, co mogę nałożyć w dzień bez makijażu dla wyrównania kolorytu. Łączyłam go z wieloma kremami i pod wszystkich waży się i roluje. Nie mam cierpliwości do dalszego testowania. Zdążył mnie na tyle zirytować, gdy trzeba była pielęgnację zacząć od początku, że nie dam mu kolejnej szansy. Nie wiem do czego innego mogłabym go wykorzystać. Próbowałam np. na nogach, ale tam dzieje się tak sama historia. ????
    Zalety:
    • Wydajność, bo po wielu próbach ubyła raptem 1/5 buteleczki
    Wady:
    • Konsystencja
    • Brak efektu opisanego przez producenta
    Medea05
    19 lutego 2024 o 22:22
    ode mnie - duże NIE
    Miałam ogromne nadzieje, wyszedł ogromny zawód. Sama idea mega spodobała się mi i mojej naczynkowo-tradziowej cerze. Brzmi super - ale działanie - nie powaliło. #MOJA SKORA Mieszana, sucha na policzkach, ze skłonnościa do przetłuszczania się w strefie T. Do tego jest to cera trądzikowa, w "gorszych" czasach traktowana różnymi wysuszajacymi kremami przeciwtradzikowymi. Ostatnio - trądzik rozowaty. Oprocz tego szybko sie czerwienie. Wysatrczy wiatr i juz - buraczek. Dlatego żywiłam wielkie nadzieje z tym produktem. Że w koncu nie bede czerwona, ze kolor skóry się ujednolici. Otóz nie Serum przede wszystkim się strasznie roluje. Probowałam roznych kombinacji, z pielegnacja, bez pielegnacji - zawsze to samo ;( Ujednolicenie koloru? Dla mnie to wygladalo jak ultra lekki krem cc co to daje taka lekko bezowa poswiate. Nic wiecej. Ten lekki bez sie rolowal, nie zaslanial w ogole czerwieni, nie robil nic. W dodatku taki byl nieprzyjemny w noszeniu. Myslalam, ze bedzie bardziej jak serum niewyczuwalne na skorze, a dla mnie to "siedział" jak czesc pdokladow. Nie zuzylam, wyrzucilam, nie wroce
  • 18 lutego 2024 o 13:19
    Nie polecam
    Opakowanie z pompką z miętową szatą graficzną. Ma lekką konsystencję o miętowym odcieniu, która podczas rozprowadzania zmienia się w beżowy. Posiada delikatny owocowy zapach. 98% składników jest pochodzenia naturalnego w tym niacynamid (działa na niedoskonałości), olej tamanu (odżywia) i korygujące mikrokapsułki (wyrównują koloryt). Serum łatwo się nakłada chociaż nałożone nierównomiernie nie wygląda zbyt dobrze. Wyrównuje koloryt skóry dzięki mikrokapsułkom. Zmniejsza widoczność zaczerwienień ze względu na swój kolor. Niestety nie zauważyłam jakiegokolwiek działania pielęgnacyjnego. Dodatkowo nie działa w żaden sposób na niedoskonałości. Co więcej po nim strasznie mnie wysypało w okolicy ust. Poza tym może wysuszać. Spodziewałam się innego efektu. Nie polecam.