Lakiery do włosów

Schwarzkopf Taft Shine, Lakier do włosów

Taft Shine
Schwarzkopf Taft Shine 4 Lakier do Włosów 250ml
Taft Lakier 10-Carat Shine 250 ml
Schwarzkopf Taft - Lakier do włosów 10 Carat Shine 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 96 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 lutego 2025 o 22:33
    Całkiem niezły
    Lakier do włosów Taft którego poziom utrwalenia to 4, nie jest on bardzo mocny ale potrafi utrzymać fryzurę przez prawie cały dzień i na tym mi najbardziej zależy. Utrzymuje fryzure ale czy nie skleja włosów? Jeśli bedziemy mieli go za dużo to pewnością to zrobi. Nie zauważyłam problemu z rozczesaniem włosów .Lakier Taft Shine nadaje włosom lekki połysk, nie ma na włosach tępego matu, potraktowane lakierem błyszczą się . Produkt nie obciążył mi włosów , łatwo się zmywa , nie mam z nim złych przygód. Zapach ma taki typowy jak lakier do włosów. Opakowanie bardzo proste w użyciu. Nie jest to mój faworyt i nie wiem czy go kupie ponownie, lubie zmieniać często produkty do włosów ale ten moge polecić na co dzień, cenowo wychodzi bardzo dobrze i jest łatwo dostępny.
  • 6 stycznia 2025 o 19:32
    Nie mam zastrzeżeń
    Lakier do włosów w wariancie Shine marki Schwarzkopf Taft to produkt przeznaczony z myślą o stylizacji włosów. Lakier jak na produkt tego typu, charakteryzuje się dosyć przyjemnym zapachem, nie prowadzi do przesuszenia włosów ani ich sklejania. Przy okazji, produkt ten zapewnia również efektowny połysk naszym włosom, nie tworząc jednocześnie twardej skorupy i nie pozostawia żadnego nalotu. Moim zdaniem głównym atutem tego lakieru jest fakt, że produkt zapewnia naszym włosom taki delikatny blask i nadaje go każdej naszej fryzurze po jej utrwaleniu. Lakier marki Schwarzkopf Taft doskonale sprawdza się nawet w przypadku loków czy romantycznych fal, nadając im estetyczne wykończenie. Co prawda zapach tego lakieru jest nieco bardziej intensywny niż lakier tej samej marki w wersji Volume, to i tak uważam, że jak na produkt typu lakier do włosów zapach jest dosyć przyjemny i szybko się ulatnia. Według mnie jest to lakier godny polecenia, ponieważ jest to porządny produkt, który nie skleja ani nie obciąża nawet cienkich i delikatnych włosów. Z pewnością można go polecić głównie ze względu na efektowny blask, jaki nadaje fryzurom, dobre utrwalenie oraz wydajność. Lakier naprawdę dobrze utrwala naszą fryzurę, chociaż z pewnością nie zapewnia trwałości do 24 godzin. Za niewielką cenę otrzymujemy produkt, który skutecznie utrwala fryzurę, a jednocześnie włosy pozostają miłe w dotyku, wyglądają naturalnie i pięknie się błyszczą. Jest to wygodny i łatwy w użyciu kosmetyk, która nie powoduje przesuszenia ani obciążenia naszych włosów.
    Zalety:
    • Dobre utrwalenie
    • Wygodna aplikacja
    • Efektowny blask na włosach
    • Nie obciąża nawet cienkich włosów
    • Nie skleja włosów
    • Wydajny
  • 17 grudnia 2024 o 13:03
    Może być!
    Schwarzkopf Taft Shine Lakier do włosów to produkt, który zaskoczył mnie swoją skutecznością i lekkością. Z reguły unikam lakierów do włosów, bo często sprawiają, że pasma stają się sztywne i wyglądają nienaturalnie, ale Taft Shine zupełnie zmienia tę perspektywę. Lakier ma wielką moc utrwalenia, ale bez efektu „betonowych” włosów – pozostawia je elastyczne i naturalne w dotyku, co jest dla mnie ogromnym plusem. To, co najbardziej mi się podoba, to połysk, jaki daje włosom. Lakier nie tylko utrwala fryzurę, ale też nadaje jej zdrowy blask, który sprawia, że włosy wyglądają na lśniące i pełne życia. Co ważne, nie obciąża ich, ani nie pozostawia nieestetycznego osadu, co często bywa problemem w przypadku innych produktów do stylizacji. Lakier bardzo dobrze radzi sobie z utrwaleniem fryzury przez cały dzień, nawet przy wietrze czy wilgoci, ale nie jest to produkt, który zastyga na włosach na „sztywno”. Jeśli zależy mi na mocnym utrwaleniu, mogę nałożyć go kilka razy, a włosy wciąż wyglądają naturalnie i dobrze utrzymują kształt. Zaletą jest również bardzo przyjemny zapach, który nie jest zbyt intensywny, ale dodaje uczucia świeżości. Opakowanie jest wygodne, z funkcjonalnym spryskiwaczem, dzięki czemu nie zużywam zbyt dużo produktu. Mój jedyny drobny zarzut dotyczy trwałości efektu połysku, ponieważ po kilku godzinach blask nieco się zmniejsza, ale to i tak niewielka wada w porównaniu z jego mocą utrwalenia. Podsumowując, Schwarzkopf Taft Shine Lakier do włosów to świetny wybór dla osób, które szukają produktu, który utrwali fryzurę, a przy tym nada jej piękny, naturalny połysk. Zdecydowanie zasługuje na 4 gwiazdki za dobrą jakość, naturalne wykończenie i solidną wydajność.
    Ala63
    26 listopada 2024 o 18:50
    Taki w sam raz
    Kupiłam ze względu na ładne opakowanie. Nie zawiodłam się, świetnie utrwala, zapach bardzo przyjemny. łatwo się rozczesuje. Kupuje już kolejne opakowanie. Zostanie ze mną na dłużej.
    Zalety:
    • Dobrze utrwala, rozpyla świetnie, ładny zapach, opakowanie ładne, wygodne
  • 7 października 2024 o 14:54
    Lakier do włosów
    Lakier do włosów Schwarzkopf Taft Shine to produkt, który z pełnym przekonaniem polecam. Daje świetne utrwalenie, jednocześnie nie obciążając włosów i nie powodując ich sklejenia. Dodatkowo nadaje włosom piękny, zdrowy blask, co sprawia, że fryzura wygląda naturalnie i świeżo. Jest idealny do stylizacji na co dzień oraz na specjalne okazje, a jego trwałość zadowoli nawet najbardziej wymagających użytkowników. To niezawodny wybór dla każdego, kto pragnie utrzymać perfekcyjną fryzurę przez cały dzień!
    Wady: