Kremy na noc

Pomegrace Przeciwzmarszczkowy krem do twarzy anti-aging na noc

• 15 grudnia 2021 o 7:49
    Bardzo ok.
    Cudownie nawilżający, otulający krem. Skóra po nim jest niesamowicie odżywiona. W przypadku mojej, mieszanej cery jest on jednak za ciężki pod makijaż, więc stosowałam go tylko na noc. Delikatnie napina i wygładza skórę, jednak nie zauważyłam znaczących zmian. Zmarszczki zostały na swoich miejscach ????
  • 14 grudnia 2021 o 22:24
    Treściwa formuła
    Krem do twarzy na noc Pomegrance zdecydowanie należy do tych gęstych i treściwych produktów Jego zaletą jest na pewno to, że przy swojej bogatej formule fajnie się wchłania nie pozostawiając tłustego filtra. Bardzo dobrze nawilża przy czym nie powoduje podrażnień . Po jego zastosowaniu skóra staje się bardziej napięta i miękka w dotyku. Piękny zapach jak i opakowanie, które jest solidne i gustowne .
    nena411
    14 grudnia 2021 o 21:11
    Niestety to nie jest produkt dla mojej cery
    Miałam nadzieję że produkty będą się świetnie sprawdzać. Niestety po użyciu kremu moja skóra zareagowała czerwonymi plamami. To nie jest produkt dla mnie. Miałam co do niego duże oczekiwania ale niestety stali się inaczej.
  • 14 grudnia 2021 o 19:07
    Mega krem
    Krem do twarzy miałam okazję testować dzięki uprzejmości Wizaż za co serdecznie dziękuję. Krem ma świetna konsystencję, bardzo dobrze się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Podoba mi się że ma sporo składników pochodzenia naturalnego. Po dłuższym stosowaniu na prawdę mogę śmiało stwierdzić że skóra twarzy jest nawilżona i napięta, a drobne zmarszczki lekko wygładzone.
  • 14 grudnia 2021 o 16:00
    bardzo dobra jakość
    Kremik jest bogaty w składniki naturalny, troszkę gęsty i intensywny ale działa świetnie nawilżająco oraz ujędrniająco. Skóra jest mięciutka, przyjemna w dotyku, każdego poranka skóra jest promienna i pełna blasku.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Kremy na noc