Maski do włosów

Sielanka Leśna Jeżyna, 2w1 Maska i odżywka do włosów blond i rozjaśnianych

• 3 kwietnia 2025 o 20:15
    Cudowny zapach ,!
    Mimo, że produkt jest do włosów blond to chętnie użyłam go na swoich czarnych włosach. Zapach jest obłędny . Maseczka zamknięta została w słoiczku o pojemności 250 ml. W konsystencji jest jak pudding, który cudownie rozprowadza się we włosach. Zapach nabiera delikatnie intensywności i wręcz rozczula. Kosmetyk szybko się wchłania delikatnie dociazajac włosy. Z wypłukaniem nie ma najmniejszego problemu. Odżywka w żaden sposób nie koliduje z resztą moich kosmetyków pielęgnacyjnych. Włosy świetnie wyczesywaly się na mokro jak i na sucho. W żaden sposób się nie plątały. Po jej użyciu pozostały gładkie, lśniące i mega mięciutkie, a zapach niestety się ulotnił. Produkt w żaden sposób nie wpłynął źle na kondycję moich włosów.
    Zalety:
    • Świetnie wygładza włosy, pięknie pachnie
  • 5 września 2024 o 23:22
    Dobra maska i odżywka ale nie wiem czy dla włosów blond i rozjaśnianych
    Maska i odżywka od marki Sielanka to według producenta produkt do włosów blond i rozjaśnianych. Produkt został zamknięty w białym słoiczku o pojemności 250 ml. W konsystencji przyrównałabym ją do pianki o lekko filetowym zabarwieniu. Ma bardzo ładny słodki jeżynowy zapach. Zaaplikowana na włosy bardzo dobrze się rozprowadza. Bardzo ładnie dociażyła moje włosy oraz pomogła w ich rozczesywaniu. Jedynym minusem dla mnie jest to że nie wiedzę żadnych efektów ochłodzenia koloru włosów.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Nie ochładza koloru włosów
  • 12 maja 2024 o 10:56
    Kilka tygodni temu kupiłam tą maskę w zestawie świątecznym podczas wyprzedaży w Hebe. Razem z maską stosowałam równolegle szampon i wcierkę z tej samej seriii. Seria jeżynowa jest dedykowana włosom blond, ale ta maska sprawdzi się również na włosach w zupełnie innych kolorach. Maska jeżynowa od Sielanka nie tylko przepięknie pachnie, ale też świetnie wygładza, nawilża i dodaje blasku włosom, zostanie ze mną na dłużej. OPAKOWANIE Maska znajduje się w małym, zgrabnym słoiczku o pojemności 250 ml. Podoba mi się kolorystyka i grafika z jeżynami charakterystyczna dla tej serii. Wyrazisty fiolet idealnie łączy się z bielą tła i czernią napisów. Słoiczek zamykany jest na zakrętkę, to praktyczne opakowanie pozwalające na zużycie kosmetyku do ostatniej kropelki. MASKA Maska – odżywka zaciekawiła mnie, bo ten produkt ma 2 zastosowania i może być stosowana na kilka sposobów. Jest przede wszystkim świetnym kosmetykiem uzupełniającym codzienna pielęgnację. Podoba mi się jej zapach, który przypomina mi słodki, jeżynowy deser.Ma przyjemną, kremową konsystencję, jest treściwa i zbita. Nakładam ją ja kilka minut jako odżywke lub kilkanaście jak typową maskę. Maska sprawia, że włosy są miękkie w dotyku, odżywione, dociążone, lepiej się układają, są gładkie. Lubię ten efekt, więc stosowałam ją z czystą przyjemnością. Pod względem podtrzymania koloru to niestety się nie wypowiem, bo nie jestem blondynką. Na moim kolorze jest neutralna. Maska ma ciekawy skład, w którym znajdziemy składniki aktywne zapewniające działanie nawilżające, wzmacniające i odżywcze. Pojemność to zaledwie 250 ml, mi starczyła na ok. 10 użyć. Cena regularna jest bardzo korzystna, a do tego produkt można zakupić w korzystnej promocji solo lub w zestawie. Na pewno do niej jeszcze nie raz wrócę. PLUSY ładny zapach przyjemna konsystencja wygładza, nawilża, dociąża i dodaje blasku ekspresowe działanie wiele sposobów użycia praktyczne i ładne opakowanie niska cena dobra wydajność
    Edytaj7
    13 września 2023 o 12:07
    Całkiem w porządku
    Działa Maskę kupiłam z myślą o pozbyciu się żółtych refleksów. A że do tego była w dobrej cenie... No i w sumie używam już kosmetyków Sielanki i większość mi się sprawdza. Ten produkt można stosować na dwa sposoby - jako odżywkę lub maskę. Ja wybrałam ten drugi sposób.Maska ma bardzo gęstą, zwartą konsystencję i delikatny fioletowy kolor. Zapach nie przypadł mi do gustu ale da się przeżyć. Dobrze się rozprowadza i spłukuje się bez problemu. Na włosach trzymam ją dłużej niż jest zalecone, bo około pół godziny. Jeśli chodzi o niwelowanie żółtego odcienia, to się niestety nie sprawdza. Ale za to do fajnie wygładza i nawilża włosy.
  • 12 września 2023 o 23:06
    Maska jedynie dobrze pachnąca
    Typ włosów Rozjaśniane, falowane, wysokoporowate Działanie i efekty Maska, mimo tego, że jest przeznaczona do blond i rozjaśnianych włosów, zupełnie się nie sprawdziła. Po jej nałożeniu moje włosy stały się sklejone, przez co miałam ogromne trudności z ich rozczesaniem. Na niektórych pasmach pojawił się przyklap, a na innych puch, co tylko pogłębiło problem. Pomimo lawendowego koloru, produkt nie tonuje ani nie rozjaśnia włosów, co było dla mnie dużym rozczarowaniem. Aplikacja Zdecydowałam się na stosowanie jej w ramach regeneracji po rozjaśnianiu włosów, razem z olejowaniem, jednak po kilku próbach muszę stwierdzić, że moje włosy wcale się z nią nie polubiły. Efekt za każdym razem był bardzo dziwny – włosy nie reagowały tak, jak bym tego oczekiwała. Podsumowanie Pomimo zapewnień, że jest to maska dla blond włosów, nie spełniła swoich obietnic i nie przypadła mi do gustu. Za każdym razem uzyskiwałam niezadowalające rezultaty. Niestety, rezygnuję z jej stosowania.
    Zalety:
    Wady:
    • Skleja włosy
    • Tworzy zarazem przyklap i puch
    • Włosy są bardziej suche