Podkłady

EleverCosmetics Supreme Skin, Covering Foundation SPF 50+ Kryjący podkład do twarzy

EleverCosmetics, Supreme Skin Beige
Elever Supreme Skin

Ixip11
    21 maja 2024 o 14:48
    Podkład elever
    Posiadam kolejne opakowanie produktu, i nie rozumiem skąd negatywne opinie ? Produkt dla mnie jak i moich klientek jest rewelacyjny ! Używam od dłuższego czasu, i jest genialny nie utlenia się, współpracuje z wieloma bazami lub kremami pod makijaż, rewelacja.
    • krycie
    • lekka formuła
    • wydajny
    Wady:
    • jeżeli cera przed makijażem jest źle przygotowana wygląda on bardzo sucho na buzi, więc trzeba bardzo na to zwracać uwagę :)
    ann_ke
    11 stycznia 2024 o 13:43
    Rewelacyjny i niezastąpiony
    Podkład, który skradł moje serce od pierwszego użycia. Nigdy nie miałam w posiadaniu tak rewelacyjnego produktu do makijażu. Produktu używam do codziennego makijażu, mimo, że posiadam niedoskonałości (głównie przebarwienia, cienie pod oczami) daje sobie radę z ich kryciem bez konieczności używania korektora. Z użyciem odpowiedniego kremu pod makijaż, pięknie się rozprowadza i "zastyga" dzięki czemu pod koniec dnia nie ma mowy o starciach i plamach na twarzy. Żaden inny podkład nie daje u mnie efektu nawilżenia, po prostu zdrowej skóry. Jeśli tak jak ja macie dylemat jaki odcień wybrać to polecam na stronie producenta zakupić próbki podkładu (5zł)- gwarantuje że większość z Was zakocha się w efekcie jaki daje ten podkład.
    Zalety:
    • posiada pompkę do aplikacji
    • w szklanym pojemniku
    • megaaa krycie
    • nie zapycha
    • baaardzo trwały
    • kremowa, gęsta konsystencja
    • łatwa aplikacja
    • efekt promiennej, nawilżonej, satynowej, nieskazitelnej skóry
    • bardzo wydajny
    • bardzo dobry skład
    • nie wysusza
    • nie uwidacznia zmarszczek, niedoskonałości
  • 29 grudnia 2023 o 14:50
    DRAMAT
    Ten podkład to jakiś żart, ładnie wygląda przez pierwsze 5 min. Byłam nim malowana (niestety) w dniu ślubu, przez makijażystkę która jest ambasadorką marki. Oczywiście już po próbnym pojawiły się problemy. Makijaż po 4 godzinach dosłownie zjechał mi z twarzy. Sama też zamówiłam podkład ze strony, żeby go przetestować. Powodem tego wg Pani miała być nieprawidłowa pielęgnacja, odwodniona skóra, nie taka gąbeczka, kremy, temperatura ogólnie wszystko XD. Podkład nie trzyma się twarzy, pomimo niewiadomo jakich zabiegów i tak zejdzie. Na twarzy zostają okropne plamy. Podkład wyświeca się, niesamowicie zbiera w zmarszczkach, już nie wspomnę o tym, że byłam pomarańczowa. W sumie podkład robi to co najtańszy z chińczyka za 5 zł. Cała butelka poszła do kosza, bo po zmyciu tego specyfiku, twarz była czerwona i podrażniona.
    Zalety:
    • nie ma
    • uczula
    • ciemnieje
    • zbiera się w zmarszczki
    • szybko się wświeca
    • odchodzi plamami
    Usiq
    9 października 2023 o 12:07
    Doskonały
    Czytam opinie innych wizażanek i nie wierzę! Jak można wystawiać tak niską ocenę temu produktowi? A to tylko za to, że źle dobrały odcień... Dlatego czuję się zobowiązana opisać ten produkt, który jest bardzo dobry. Od 3 miesięcy szukałam kryjącego podkładu na wielkie wyjścia i nie skłamię, że ostatnie 5 produktów drogeryjnych po prostu oddałam, bo albo warzyły się na twarzy albo koszmarnie podkreślały niedoskonałości. Postanowiłam spróbować Elever i był w końcu to strzał w 10. Mam cerę dojrzałą, mieszaną, z rozszerzonymi porami. Co fajnego jest w tym produkcie: 1. Ładnie kryje. Nie tworzy maski na buzi. 2. Filtr 50! 3 Nie zapycha. Nie wyskakują po nim pryszcze. 4. Nie wchodzi w pory i nie warzy się na buzi. 5. Nawilża, nie podkreśla suchych skórek. 6. Daje delikatny efekt glass skin. Nie jest to jednak efekt tłustej twarzy. Minusy: 1. faktycznie trochę oksyduje. Dlatego polecam dobrać jaśniejszy odcień. Spróbować jak będzie zachowywał się na twarzy. Podsumowując jest to bardzo dobry podkład dla każdego rodzaju cery!
    Zalety:
    • 1. Dobre krycie. Ładnie wyrównuje cerę.
    • 2. Nie zapycha. Nie wyskakują po nim niespodzianki.
    • 3. Nie wchodzi w pory i nie warzy się na buzi.
    • 4. Nawilża, nie podkreśla suchych skórek.
    • 5. Daje delikatny efekt glow.
    • 6. Filtr 50! Nie trzeba męczyć się z kremami z filtrem, które nie zawsze współpracują z podkładami.
    Wady:
    • 1. Ciemnieje. Trzeba wybrać jaśniejszy odcień.
    Viola10
    9 lipca 2023 o 17:08
    Tragedia
    Jeden z najgorszych podkłada które posiadalam/posiadam. Po nałożeniu podkładu buzia jest świecąca pomarańczowa. Po zmatowieniu dobrym pudrem przez pierwsza godzinę wszystko wyglada znośnie po godzinie kolor pomarańczowy strasznie wybija i do tego buzia strasznie się swieci. Podkład szybko się ściera wchodzi w zmarszczki mimiczne i pory co wyglada strasznie. Dużo lepsze podkłady można kupić w drogeriach za 30 zł.