Korektory pod oczy

Lancome Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer Korektor

Sephora
Lancôme - Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer - Korektor - Teint Idole Ultra All Over Concealer 410 - Dla Kobiet

• 24 stycznia 2025 o 21:27
    Luksusowy dotyk perfekcji dla wymagającej cery :))
    Lancome Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer to korektor, który przyciąga uwagę już samym wyglądem. Produkt zapakowany jest w elegancką, prostokątną buteleczkę z przezroczystego szkła, co pozwala łatwo zobaczyć odcień oraz ilość produktu w środku. Czarna, matowa zakrętka z delikatnym złotym akcentem w postaci logo Lancôme nadaje całości luksusowego charakteru. Aplikator jest precyzyjny i elastyczny, w kształcie delikatnej łezki, co ułatwia nakładanie produktu zarówno na większe obszary, jak i trudno dostępne miejsca, jak okolice nosa czy wewnętrzne kąciki oczu. Korektor ma aksamitną, kremową konsystencję, która nie jest ani zbyt gęsta, ani zbyt płynna, co sprawia, że idealnie się rozprowadza. Produkt łatwo się nakłada – wystarczy odrobina, aby uzyskać równomierne krycie. Jego formuła jest lekka, ale jednocześnie doskonale buduje krycie, dzięki czemu można go stosować zarówno do maskowania drobnych niedoskonałości, jak i bardziej widocznych zmian skórnych. Mam cerę skłonną do niedoskonałości, a ten korektor świetnie sobie z nimi radzi – skutecznie kamufluje przebarwienia, zaczerwienienia oraz drobne wypryski, nie tworząc przy tym efektu maski. Korektor ma delikatny, niemal niewyczuwalny zapach, co jest dużym plusem dla osób wrażliwych na intensywne wonie w kosmetykach. Dzięki swojej lekkiej konsystencji i precyzyjnemu aplikatorowi łatwo się blenduje, zarówno palcami, jak i gąbeczką czy pędzlem. Po nałożeniu produkt utrzymuje się na skórze przez cały dzień, nie zbierając się w załamaniach ani nie ścierając z twarzy. Dodatkowo nie podkreśla suchych skórek, co czyni go odpowiednim również dla osób z bardziej wymagającą skórą. Cena korektora waha się w granicach 150-160 zł, co może wydawać się sporą kwotą, ale stosunek jakości do ceny jest w pełni uzasadniony. Produkt jest wydajny, a jego właściwości kryjące i trwałość sprawiają, że jest to inwestycja warta rozważenia. Jeśli szukasz korektora, który łączy w sobie jakość, wygodę użytkowania i efekt końcowy, ten produkt zdecydowanie spełni Twoje oczekiwania.
    Zalety:
    • piękne opakowanie
    • szeroka gama kolorów
    • krycie
    Wady:
    W perfumerii
  • 10 maja 2024 o 9:01
    Bardzo dobrze ukrywa cienie pod oczami. Jest trwały. Tylko cena wysoka.
    Korektor Lancome zakupiłam w Sephorze trzy miesiące temu. Zwlekałam z dodaniem wcześniej recenzji, gdyż chciałam przekonać się czy jego konsystencja po kilku miesiącach nie stanie die trudna do nakładania. Tak się nie stało. Korektor nie zmienił swojej konsystencji. Doskonale rozprowadza się na skórze i szybko wtapia.Nie wchodzi w zmarszczki. Bardzo dobrze kryje. Zachęca mnie treściwą formułą, pełnym kryciem i trwałością. Ukrywa cienie pod oczami oraz wszelkie niedoskonałości, zachowując przy tym dosc naturalny wygląd oraz zapewniając komfort.
    Kas95
    17 stycznia 2024 o 23:52
    Genialny pod oczy
    Jest to jeden z moich ulubionych korektorów pod oczy. Wygląda pięknie i nie podkreśla załamań. Cena nie jest niska ale nie zużywa się go dużo- jest bardzo wydajny. Zostanie ze mną na zawsze.
  • 31 maja 2023 o 15:51
    Wreszcie znalazłam produkt pod oczy, który nie obciąża ani nie przesusza skóry
    Jestem szczęśliwa, że poznałam ten korektor. Do jego zakupu skłoniły mnie pozytywne opinie na wizaż. Ja również dołączam do zadowolonych. Ten korektor jest świetny pod oczy. Wreszcie znalazłam produkt, który nie obciąża delikatnej skóry pod oczami oraz nie powoduje jej przesuszenia. Jest lekki i ma przyjemną, dobrze rozprowadzającą się formułę. Idealnie współgra z podkładem. Zapewnia średnie krycie w kierunku pełnego.
  • 5 kwietnia 2023 o 19:56
    bardzo dobry
    Świetny korektor. Mam dwa odcienie - jaśniejszy i ciemniejszy w zależności od opalenizny (chociaż i tak dużo częściej wybieram ten jaśniejszy). Korektor jest dość gęsty, ale nie tępy czy suchy/mocno pudrowy. Świetnie przykrywa niedoskonałości i drobne zaczerwienienia. Bardzo dobrze współpracuje z podkładami, nie ściera się, nie świeci, szybko zastyga. A najfajniejsze jest to, że wciąż jest taki... jedwabisty, wystarczy cienka warstwa by skutecznie przykryć czerwone plamki, popękane naczynka itp. Bardzo nowoczesna formuła, duża pojemność, jestem bardzo zadowolona. Jeśli dobrze dobierzemy odcień - będzie to kosmetyk niemal idealny. Cena spora, ale za taką pojemność i jakość - szczególnie w porównaniu z wieloma tańszymi korektorami - jak najbardziej ten kosmetyk jest wart każdej złotówki.

Zobacz także inne Korektory pod oczy