Szampony do włosów

Schwarzkopf Gliss Aqua Revive, Moisturizing Shampoo Nawilżający szampon do włosów suchych i normalnych (stara wersja)

Gliss Aqua Revive
Schwarzkopf H GLISS K.AQUA REVIVE szampon 400ml TOP&

Nasi użytkownicy zostawili 174 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 marca 2024 o 11:33
    Szampon taki, jaki lubię!
    Bardzo lubię używać szamponów, które mają przezroczystą konsystencję, gdyż w mniejszym stopniu obciążają włosy. Ten akurat zakupiłam, ponieważ był na promocji, a potrzebowałam produktu na już. Wygodna butelka, konsystencja idealna, aby nie wylewać się z rąk, a do tego piękny świeży zapach, który pozostaje na włosach. Nie przesusza włosów, ale nie nawilża ich znacząco. Włosy są sypkie i błyszczące. Nie puszą się. Jeżeli mam ochotę na większe nawilżenie używam dodatkowo maski lub odżywki. Szampon dobrze oczyszcza skórę głowy i włosy. To jeden z tych szamponów, do których będę z pewnością wracać. Wart wypróbowania.
  • 19 lutego 2024 o 18:31
    Meh meh - nie pomogło
    Miałam nadzieję, że GLISS Aqua Revive Moisturizing Szampon naprawi moje suche włosy, ale niestety, jestem rozczarowana. Choć miał przyjemny zapach i dobrze się pienił, nie widziałam żadnej poprawy w kondycji moich włosów po kilku tygodniach używania. Włosy nadal sa suche i pozbawione blasku
  • 15 lutego 2024 o 12:41
    Dobre nawilżenie
    Szampon GLISS, Aqua Revive, Moisturizing Shampoo stosuje po raz pierwszy wcześniej nie zwróciłam na niego uwagi. Szampon wraz z odżywka i mgiełka do włosów wygrałam w konkursie :) i musiałam spróbować. Szampon okazał się naprawdę dobrym i uniwersalnym produktem . Dobrze działa na moje włosy przetłuszczające się i na końcówki, które są suche, mimo że szampon jest do włosów normalnych ale i suchych. Po użyciu szamponu włosy się bardzo dobrze rozczesują. Jak myje włosy, to nie czuję splatani włosów, tylko można powiedzieć, ze każdy włos jest oddzielnie. Po umyciu czuję, że włosy są nawilżone i czyste. Szampon dobrze się pieni i łatwo się spłukuje. Szampon jest w niebieskim opakowaniu, wykonanym z przezroczystego plastiku dzięki czemu możemy kontrolować zużycie produktu. Szampon jest średnio gęsty, bezbarwny. Ma delikatny, przyjemny zapach który do kilku godzin utrzymuje się na włosach. Szampon nie przesusza włosów nawet przy codziennym stosowaniu (myję włosy 2 razy w tygodniu) a w przypadku włosów suchych i zniszczonych zdecydowanie poprawia ich stan.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza włosy,
    • nie obciąża włosów,
    • nadaje zdrowy blask,
    • wygładza włosy,
    • wydajność,
    • zapach,
    • dobrze się pieni i spłukuje
    Wady:
    • na te chwilę nie zauważyłam
  • 21 grudnia 2023 o 11:35
    cool
    Jeśli zależy Ci na dobrze nawilżonych włosach SPRÓBUJ TEGO. Szampon jest naprawdę wydajny, nie obciąża włosów. Pieni się bardzo dobrze a do tego ładnie pachnie. Cenowo również przystępnie.
    Zalety:
    • pieni się
    • cena ok
    • łatwo dostępny
    • naturalne składniki
    Wady:
    • producent obiecuje, że włosy bedą nawilżone aż do 48h , co jest nieosiągalne dla moich szybko przetłuszczających się włosów.
  • 8 grudnia 2023 o 22:18
    dobrze nawilża
    szampon Gliss poleciła mi przyjaciółka, jako, że moje włosy po koloryzacji nie umiały złapać nawilżenia. Razem z odżywką z tej serii naprawdę poczułam znaczną różnicę w jakości włosów. Jest to szampon z kategorii dość mocnych i cięższych ze względu na zawartość silikonów. Do włosów suchych i wymagających regeneracji, na pewno się sprawdzi. Polecam!
    Zalety:
    • nawilża
    • przyjemnie pachnie
    • solidnie oczyszcza włosy
    Drogeria Jasmin