Kremy pod oczy

Bielenda Professional SUPREMELAB Barrier Renew, Odżywczy krem pod oczy z ceramidami

Bielenda Professional SupremeLAB Barrier Renew Odżywczy Krem pod Oczy z Ceramidami 15ml
Bielenda
Supremelab Odżywczy krem pod oczy z Ceramidami
HOBB
Supremelab Odżywczy krem pod oczy z Ceramidami
Bielenda Professional Barrier Renew Odżywczy krem pod oczy z Ceramidami 15 ml

• 4 listopada 2024 o 9:47
    ulubieniec
    Kupiłam z polecenia makijażystki po makijażu próbnym na moje wesele. Po miesiącu wracając do niej na docelowy makijaż można było zauważyć znaczącą różnicę w wyglądzie skóry pod okiem jak i samego makijażu. Pani makijażystka powiedziała, że poleca go każdej pannie młodej i jest to częste, że wracają właśnie z widocznie "naprawioną" okolicą pod okiem. Jestem zachwycona, został ze mną na dłużej, bo używam go już około rok.
    • eleganckie opakowanie
  • 6 października 2024 o 1:46
    Słabo wyszlo
    Stan mojej skóry: podrażniona w zewnętrznych kącikach oczu, często niedosypiam i mam długotrwały kontakt ze światłem niebieskim. Codziennie noszę makijaż. Od kremu pod oczy oczekuje przede wszystkim mocnego nawilżenia i niepogarszania podrażnień, a także tworzenia mocnej warstwy okluzyjnej. Krem jest wydajny, z pompką wszystko w porządku. Ma lekką konsystencję, która nie przeszkadza w nakładaniu makijażu. Dobra wydajnosc, nie pachnie. Niestety nawilża dość mizernie przy bardziej wymagającej skórze i nie ochronił mnie przed zwiększeniem podrażnień. Nie zauważyłam szczególnej redukcji wizualnych oznak zmęczenia i zwiekszenia regeneracji oraz jedrnosci. Za tą cenę jestem w stanie znaleźć ciekawsze propozycje, jednak dla osób z mniej wrazliwa skóra może być okej.
    Zalety:
    • Wydajnosc
    • Pompka
    Wady:
    • Słabe nawilżenie
    • Brak zwiększenia jedrnosci
  • 6 września 2024 o 8:43
    Krem który pokochała cała moja rodzina
    Największym fanem tego kremu w mojej rodzinie jest mój tato. A to już trochę mówi o produkcie, bo to człowiek który raczej nigdy nie dbał o skórę i ciężko go namówić na używanie jakichkolwiek kosmetyków poza dezodorantem i żelem pod prysznic. Tato nigdy nie chronił się przed słońcem ani nie używał kremów nawilżających, jego skóra jest ekstremalnie sucha, a pod oczami sucha do tego stopnia że ściągnięcie było widać gołym okiem i sprawiało dyskomfort. Próbował różnych kremów, ale odkąd poleciłam mu ten krem, nie chce słyszeć o żadnym innym. Regularnie kupuje sobie jego zapasy i systematycznie używa. Skórę pod oczami ma widocznie ukojoną i lepiej nawilżoną. Nie wygląda już tak pergaminowo, a przez to wydaje się wizualnie odmłodzona. To samo z resztą zauważyłam sama stosując ten krem, natomiast ja zrezygnowałam na razie z kremów pod oczy, nie widzę takiej potrzeby i na okolice oczu nakładam ten sam krem, którego używam do reszty twarzy. Krem jest dość gęsty, ale raczej można go nazwać bogatym, nie tłustym. Jest dobrym dopełnieniem serii dla osób które wolą mieć osobny produkt pod oczy. Obecnie kremu pod oczy z Bielendy regularnie używają moi rodzice, mama pomiędzy testuje sobie też inne, jednak zawsze ostatecznie wraca do serii z ceramidami, natomiast dla taty inne kremy mogłyby nie istnieć. Good job, Bielendo, za stworzenie kremu który sprawdza się wielu pokoleniom.
  • 10 lipca 2024 o 4:53
    Jeden z moich ulubieńców ♥️
    Kosmetyki z ceramidami z marki Bielenda towarzyszą mi już od dawna i bardzo się ucieszyłam kiedy do tej serii dołączył krem pod oczy. Produkt zamknięty jest w wygodnym opakowaniu z pompką. Krem ma przyjemną konsystencję, nie jest zbyt rzadki ani zbyt gęsty. Wchłania się dość szybko i daje poczucie nawilżenia i ukojenia skóry. Po nałożeniu kremu czuć, że jest to odżywczy i nawilżający kosmetyk. Krem u mnie sprawdza się świetnie. Skóra jest dobrze nawilżona i odżywiona. Mam też wrażenie, że okolica pod oczami zrobiła się bardziej jędrna i wygładzona. Po dłuższym używaniu kremu skóra wygląda naprawdę dużo lepiej. Widać działanie kremu. Jest też bardzo wydajny. Aktualnie zużywam już drugie opakowanie a kolejne czeka w zapasie. Ten krem zostanie ze mną na dłużej bo bardzo się polubiliśmy ♥️ Polecam :)
    Zalety:
    • nawilża
    • odżywia
    • szybko się wchłania
    • po dłuższym stosowaniu skóra jest widocznie nawilżona, wygładzona i bardziej jędrna
    • wygodne opakowanie z pompką
  • 7 lipca 2024 o 14:20
    Super na noc :)
    Zdecydowałam się na niego, ponieważ szukałam trochę droższego kremu pod oczy i do tego w bardziej higienicznym opakowaniu niż do tego pory używałam (słoiczek). Pompka idealnie odmierza ilość jaką potrzebuję na okolice pod oczami. Do tego jest treściwy, więc ja używam go na noc. Bardzo dobrze nawilża, a stosowany regularnie spłyca drobne zmarszczki mimiczne. Właśnie jestem w trakcie drugiego opakowania i chyba zostanie ze mną na dłużej ;)
    Zalety:
    • higieniczne opakowanie (pompka)
    • ładny, delikatny zapach
    • super nawilża
    • spłyca drobne zmarszczki mimiczne
    • bardzo wydajny
    Wady:
    • niektórych może odstraszać cena