WIZAŻ logo
Kremy pod oczy

Bielenda Professional SUPREMELAB Barrier Renew, Odżywczy krem pod oczy z ceramidami

9 hitów!

allegro
Bielenda Professional SupremeLab odżywczy krem pod oczy z ceramidami 15 ml
Bielenda Professional PROFESSIONAL SUPREMELAB Barrier Renew Odżywczy krem pod oczy z ceramidami, 15ml
Bielenda Professional Barrier Renew Odżywczy krem pod oczy z Ceramidami
Bielenda
Supremelab Odżywczy krem pod oczy z Ceramidami

• 14 marca 2026 o 19:07
    Odżywczy krem pod oczy z ceramidami
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Kupiłam ten krem w momencie, kiedy skóra pod oczami zaczęła wyglądać na bardzo zmęczoną i odwodnioną. Szukałam czegoś, co nie będzie tylko lekkim żelem, ale da realne uczucie odżywienia. Już przy pierwszym użyciu poczułam, że to bardziej otulająca pielęgnacja niż szybkie nawilżenie. Konsystencja jest kremowa i przyjemnie gładka. Wystarczy dosłownie odrobina, żeby rozprowadzić ją pod obojgiem oczu. Bardzo podoba mi się to, że krem nie zostawia ciężkiej warstwy, tylko wchłania się dość szybko i zostawia skórę miękką. Dzięki temu spokojnie mogę używać go także rano pod korektor. Po kilku dniach stosowania zauważyłam, że okolica oczu przestała być taka napięta i sucha. Skóra wyglądała bardziej komfortowo i jakby delikatnie wygładzona. Największą zmianę zobaczyłam rano, kiedy zwykle okolica oka była u mnie trochę pomarszczona z odwodnienia. Po tym kremie wygląda znacznie spokojniej. W składzie znajdują się między innymi ceramidy, skwalan oraz składniki odbudowujące barierę hydrolipidową skóry, które pomagają zatrzymywać wilgoć i wzmacniać delikatną skórę wokół oczu. Po dłuższym czasie używania mam wrażenie, że to jeden z tych kremów, które robią swoją pracę bardzo spokojnie. Nie daje spektakularnego efektu w jeden dzień, ale systematycznie poprawia komfort skóry i sprawia, że okolica oczu wygląda na bardziej zadbaną. Najbardziej doceniam go za to, że skóra po nim jest miękka, dobrze nawilżona i po prostu wygląda zdrowiej. To taki krem, po który chętnie sięgam wieczorem, kiedy chcę dać skórze trochę regeneracji po całym dniu.
  • 4 marca 2026 o 10:41
    lubie ten krem
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Dla osób z wrażliwymi oczami, jest bardzo dobry, brak zapachu, delikatny, dobrze nawilża i sprawdza się pod makijaż. Uważam że jest bardzo wydajny a skóra dobrze nawilżona.
    Zalety:
    • wydajny, delikaty, bez zapachu, sprawdza się pod makijaż
  • 4 / 5
    2 marca 2026 o 8:16
    Ok, ale bez efektu "wow"
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Krem ma raczej proste, ale funkcjonalne opakowanie. Jego konsystencja jest dobra i rozprowadza się nieźle pod oczami i ma przyjemny zapach. Mój największy problem z nim dotyczy efektów, bowiem efekt odżywienia strefy jest raczej średnio zauważalny i przy cięższych zadaniach będzie pewnie jeszcze mniej widoczny. Jeżeli ktoś chce po prostu utrzymać dobrą kondycję skóry, która jest w dobrym stanie może być ok i polecałabym go przede wszystkim do takich zadań. Jednak za taką cenę poszukam następnym razem raczej czegoś innego.
  • 16 stycznia 2026 o 7:55
    Przyjemny
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Kocham krem z tej serii i jestem mu wierna, dlatego podczas jakiejś promocji kupiłam też krem pod oczy. Dobra konsystencja, nie za tłusta, szybko się wchłania, ale nic szczególnego. Fajne poręczne opakowanie, idealne na wyjazdy - to duży plus. Spełnia swoje zadanie, nawilża, ale nie zauważyłam też efektu woww :)
  • 5 / 5
    11 stycznia 2026 o 20:46
    Świetnie nawilża
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Krem kupiłam zupełnie przypadkiem w Rossmannie, natomiast sprawdza mi się świetnie. Mam dość suchą skórę pod oczami i potrzebuję w tym miejscu porządnego nawilżenia. Krem bardzo fajnie sobie z tym radzi. Największą różnicę widzę, gdy nałożę go przed makijażem, bo wcześniej przy używaniu innych kremów często pod oczami zbierał mi się korektor + miałam tam suche worki, a teraz nie mam już tego problemu. Super pomysłem jest opakowanie z pompką, bo dzięki temu używanie produktu jest higieniczne.

szukaj