Serum pod oczy

Nature Queen

kaskaw8
    1 sierpnia 2024 o 20:38
    Nijakie
    Zużyłam, bo nie lubię marnowania kosmetyków. To serum jest takie nijakie... Robi niewiele. Złego nic nie zrobi, ale dobrego też nie. Serum ma kremową konsystencję. Formuła otulająca, ale dość szybko się wchłania. Skóra po zastosowaniu tego produktu jest miękka, nawilżona przez cały czas. Serum nie podrażnia skóry wokół oczu oraz na powiekach. Stosowałam na dzień solo oraz pod makijaż. Solo jest ok, nie wyświeca się. Pod makijażem w miarę. Ma tendencję do lekkiego warzenia korektora ze względu na swoją kremowość. Niwelowania cieni pod oczami nie ma co oczekiwać — tutaj skuteczność zerowa. Spłycenie zmarszczek? Nie... Lifting? Również nie. Opakowanie co prawda ładne i teoretycznie higieniczne. Jednak pipeta w tym serum jest beznadziejna i kompletnie nie aplikuje produktu. Skończyło się na tym, że pipetka robiła za aplikator... Za tę cenę nie polecam tego produktu.
    Zalety:
    • nawilża
    • nie podrażnia
    Wady:
    • obiecywane efekty totalnie przestrzelone
    • pipeta nie działa
    • średniak pod makijaż
    • niska wydajność
  • 1 czerwca 2024 o 10:42
    Polecam
    Małe, szklane opakowanie z kroplomierzem. Ma delikatną, ale coś w stylu emulsji konsystencję o mlecznym kolorze i lekkim, delikatnym zapachu. W składzie znajdziemy ekstrakt z wina lodowego (daje efekt liftingu), naturalna kofeina (niweluje worki i cienie), hydrolat z białej herbaty, estry oleju morelowego (działają antyoksydacyjnie), ekstrakt z kakaowca (wygładza, regeneruje), ekstrakt z wąkrotki azjatyckiej (zwiększa elastyczność). Serum szybko się wchłania i jest bezproblemowe w użyciu. Skóra pod oczami jest wygładzona, nawilżona i przyjemnie miękka w dotyku. Sprawia, że skóra wygląda na bardziej zdrową i promienną. Po dłuższym stosowaniu zmniejsza cienie pod oczami, daje efekt liftingu, a także napina i ujędrnia skórę. Działa również antyoksydacyjnie dzięki czemu mój kolor skóry pod oczami zmienił się na jaśniejszy, a spojrzenie przestało wyglądać na zmęczone. Wydajność jest bardzo dobra.
  • 25 stycznia 2024 o 14:31
    słodziak
    Jestem zadowolona z zakupu tego produktu. Buteleczka jest mała, ale starcza na długo. Serum ma lekką konsystencję, szybko się wchłania, super formuła pod oczy. Zapach lekko różany, przyjemny. Delikatnie rozjaśnia cienie pod oczami. Polecam :)
    Zalety:
    • odpowiednia lekka konsystencja - idealna pod oczy
    • przyjemny zapach
  • 1 listopada 2023 o 17:03
    mocna kofeina nie jest zła
    Od jakiegoś czasu miałam okazję korzystać z serum kofeinowe pod oczy. Serum to bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło ♥️nawilża i przynosi ukojenie ♥️niweluje cienie pod oczami oraz opuchliznę ♥️skóra pod oczami wygląda świeżo i promiennie ♥️szybciutko się wchłania, konsystencja jest delikatna i przyjemna dla skóry ♥️jest bardzo wydajne , wystarczy maleńka kropelka z pipetki, aby fajnie pokryć okolice wokół oczu ♥️ma delikatny, przyjemny zapach ♥️wygodna pipetka ułatwia aplikację kosmetyku ♥️produkt jest wegański Bardzo lubię kosmetyki w postaci serum. To konkretne jest dla mnie nowością, bo nigdy jeszcze nie miałam serum typowo pod oczy i muszę przyznać, że jestem naprawdę bardzo pozytywnie zaskoczona jego działaniem. W swoim składzie zawiera: ♥️Ekstrakt z wina lodowego połączony z gumą tara o właściwościach wygładzających i napinających daje natychmiastowy efekt liftingu skóry i widocznego spłycenia zmarszczek. ♥️Naturalna kofeina otrzymywana z zielonych ziaren kawy niweluje worki i cienie pod oczami. ♥️Hydrolat z białej herbaty oraz estry oleju morelowego działają antyoksydacyjnie. ♥️Ekstrakt z kakaowca wpływa na wygładzenie skóry i jej regenerację, ♥️Witamina E dodatkowo poprawia odżywienie. ♥️Ekstrakt z wąkrotki azjatyckiej działa multifunkcyjnie niwelując cienie pod oczami i jednocześnie zwiększa elastyczność skóry wokół oczu. Myślę, że produkt ten jest wart polecenia i z pewnością sprawdzi się nie jednej z Was.
  • 23 sierpnia 2022 o 2:00
    uwielbiam
    Serum nawilża i przynosi ukojenie. Niweluje cienie pod oczami oraz opuchliznę. Skóra pod oczami wygląda świeżo i promiennie. Szybciutko się wchłania, konsystencja jest delikatna i przyjemna dla skóry. Produkt jest bardzo wydajny, wystarczy maleńka kropelka z pipetki, aby fajnie pokryć okolice wokół oczu. Serum ma delikatny, przyjemny zapach. Wygodna pipetka ułatwia aplikację kosmetyku. Produkt jest wegański Bardzo lubię kosmetyki w postaci serum. To konkretne jest dla mnie nowością, bo nigdy jeszcze nie miałam serum typowo pod oczy i muszę przyznać, że jestem naprawdę bardzo pozytywnie zaskoczona