Serum pod oczy

Dermika Luxury Placenta, Luksusowe przeciwzmarszczkowe serum pod oczy i na powieki

Dermika Luxury Placenta Przeciwzmarszczkowe serum pod oczy na dzień i na noc 15 ml
DERMIKA LUXURY PLACENTA przeciwzmarszczkowe serum pod oczy na dzień i na noc 15ml
notino.pl
Dermika Luxury Placenta Luksusowe Przeciwzmarszczkowe Serum pod oczy i na powieki 15ml
HOBB
Dermika Przeciwzmarszczkowe serum pod oczy dzień/ noc

• 5 marca 2025 o 19:21
    strata pieniędzy
    * Jaka jest moja skóra pod oczami? cienka, wymagająca nawilżenia. Niestety mam problem z cieniami pod oczami. * Jakie jest opakowanie produktu ? opakowanie to plastikowa tubka w kolorze cukierkowego różu. Grafika jest utrzymana w złotym kolorze i w takim samym kolorze jest nakrętka. Opakowanie jest solidne i szczelne. Z uwagi na mały rozmiar zmieści się w każdej torebce i kosmetyczce. * Jaki jest zapach i konsystencja ? zapach jest delikatny i ma w sobie coś pudrowego. Ogółem jest bardzo przyjemny w odbiorze ale po aplikacji go nie czuć. Konsystencja jest delikatna, kremowa i średnio gęsta. Czuć,że jest to produkt lekki i jego formuła nie jest bogata i ciężka. * Jak działa i czy działa? problem jest taki,że niestety nie działa. Plusy kończą się na opakowaniu i zapachu. Krem rozprowadza się bardzo przyjemnie ale już od momentu aplikacji nie czuć żeby robił coś ze skórą. On sobie na niej jest, trochę się wchłania ale nie pozostawia uczucia nawilżenia. Pozostawia za to coś na kształt zlepionego pudru i trzeba to usunąć chusteczką albo zmyć wodą. Z uwagi na te pozostałości absolutnie nie nadaje się pod makijaż. Nigdy nie spotkałam się z tym żeby produkt pod oczy pozostawiał na skórze taką dziwną warstwę. Próbowałam używać tego kremu po schłodzeniu w lodówce i efekt był ten sam czyli żaden poza widocznymi resztkami. Nie zauważyłam żadnego działania pielęgnacyjnego. * Czy kupię produkt ponownie ? z pewnością nie. Uważam,że to strata pieniędzy chociaż na początku nic nie zapowiadało aż takiej klęski.
    Zalety:
    • opakowanie i zapach
    Wady:
    • nie zauważyłam właściwości pielęgnacyjnych
    • pozostawia dziwną pudrowa warstwę, która się nie wchłania.
    Rysiaqx
    20 października 2024 o 19:32
    Bez szału
    Nie zrobił nic spektakularnego, ale też nie zaszkodził. Nie zauważyłam żeby skóra pod oczami po jego stosowaniu zachowywała się inaczej. Jest ok, krzywdy nie robi ale na pewno nie daje efektu wow
    Zalety:
    • Opakowanie, konsystencja
    Wady:
    • Działanie

Zobacz także inne Serum pod oczy