Kremy uniwersalne

FeedSkin Okluzyjny krem do twarzy

• 2 lipca 2024 o 8:11
    Lubię go
    Krem kupiłam w drogerii na promocji za bardzo niewielkie pieniądze a szukałam kremu, które idealnie nawilży moją skórę twarzy. Krem super mi się sprawdził, już została końcówka w moim opakowaniu. Bardzo fajnie nawilża skórę i szybko się wchłania, używam wraz z serum. Ładne opakowanie, całkiem wydajny. Na promocji super a jednak bez ceny promocyjnej wychodzi zbyt drogo jak dla mnie. Dlatego jeśli zobaczę na przecenie to napewno znowu kupię. Zapach jest dla mnie neutralny, nie pachnie i nie śmierdzi.... bardziej bym powiedziała, że jest bardzo neutralny jak dla mnie.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Dobrze nawilża
    Wady:
    millane
    16 czerwca 2024 o 10:19
    Nieprzyjemny zapach
    Krem okluzyjny do twarzy na noc. Pomaga zabezpieczyć naskórek przed wysychaniem. Fajny do aplikacji na skórę pod serum ze składnikami aktywnymi. Nawilża skórę, nie spowodobał podrażnień czy zapachynia. Ogólnie ok, ale przeszkadza mi jego zapach, on po prostu śmierdzi.
  • 1 czerwca 2024 o 10:50
    Polecam
    Szklany słoik z zakrętką. Ma lekką, ale bogatą formułę o białym kolorze i nie posiada zapachu. W składzie znajdziemy swalan. Cudownie nawilża otulając skórę jednocześnie dając ukojenie. Świetnie regeneruje przez co sprawdza się podczas kuracji kwasami czy retinolem. Cera po użyciu jest dogłębnie wypielęgnowana. Używałam go na noc więc nie wiem jak sprawdzi się na dzień. Wydajność bardzo dobra.
    u89
    1 marca 2024 o 15:46
    Nawilżający, ale nie tłusty
    Treściwe, gęste i nawilżające kremy przeważnie zostawiają tłustą, lepką, rolującą się warstwę. Ten tego absolutnie nie robi! Nawet nałożony hojną ręką przyjemnie się nakłada i skóra szybko go wpija. Daje uczucie wilgotnej "napompowanej" cery, a jednocześnie nie jest ciężki. Na zimę ideał.
    Maze
    5 stycznia 2024 o 17:43
    Dobry
    To bardzo solidny, lekki krem. Nawilża skórę w sposób dla mnie zadowalający, nie powoduje żadnych podrażnień. Zapach praktycznie niewyczuwalny. Opakowanie w formie słoiczka jest dla mnie bardzo wygodne, bo pozwala wykorzystać produkt do samego końca.