Serum do włosów

Miya Cosmetics superHAIRday, Mix & Match, Serum all-in-one

• 4 lutego 2025 o 16:25
    Miya serum do włosów
    Zawiodłam się na tym serum. Zamknięte w ciemnobrązowej, szklanej buteleczce z pipetą. Ma wodnistą, lejącą się konsystencję. Ma przyjemny zapach, ale to tyle z plusów. Serum bardzo obciąża włosy i wyglądają na przetłuszczone. Nie zauważyłam żadnych obiecywanych przez producenta działań.
  • 3 kwietnia 2024 o 21:44
    Tylko ładnie pachnie
    Zawiodłam się na tym produkcie. Uniwersalny opis i ładne opakowanie skusiły do zakupu, jednak to totalna porażka i to za taką cenę. Produkt stosowałam w różnych konfiguracjach, jak proponuje producent, ale w żadnym sposobie używania się nie sprawdził. Po prostu nie robi nic, tylko ładnie pachnie drogimi perfumami. Ponadto ma wodnistą konsystencję i bardzo szybko się zużywa. Cena z taką buteleczkę powala z nóg.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie działa
  • 25 marca 2024 o 19:32
    serum
    Serum all-in-one otrzymałam w prezencie. Jest zamknięte w ciemnej buteleczce z pipetą. Konsystencję ma lejącą, wodną. Ja nakładam to serum na dłonie i wtedy wcieram w skórę głowy i we włosy. Nakładam je na suche umyte włosy. Serum ma piękny zapach ale chyba to wszystko bo żadnego innego działania nie zauważyłam niestety. Nie obciąża włosów, jest lekkie. Włosy pewnie zwiększyły swoją objętość ale to pewnie też przez masaż jaki robiłam z tym serum.
    Zalety:
    Wady:
    • brak działania jakie oferuje producent
  • 4 lutego 2024 o 23:25
    Ma swoje zalety, jak i wady
    Ostatnio w mojej kolekcji kosmetycznej pojawiło się fascynujące serum do włosów, a dokładniej olejek marki Miya. Miałam już okazję przetestować kilka produktów tego producenta, doświadczając zarówno pozytywnych, jak i negatywnych doświadczeń. Już sam skład tego serum skłania do pozytywnego podejścia. Znajdziemy w nim cenne składniki, takie jak niacynamid, ekstrakt z aloesu czy wegańska keratyna. Konsystencja produktu jest wodnista, co stanowi ogromny atut. Dzięki temu łatwo rozprowadza się po skórze głowy, a przy tym mamy pewność, że skorzystamy z każdej kropelki tego kosmetyku. Serum jest bezbarwne, a jego delikatny, słodki zapach nie jest w żaden sposób uciążliwy. Zastosowanie go po umyciu włosów to dla mnie rutyna, której się trzymam. Co najważniejsze, produkt nie obciąża włosów. Skóra głowy staje się odświeżona i oczyszczona. Efekty są zauważalne, zwłaszcza jeśli chodzi o wzrost porostu włosów. Dodatkowo, włosy stają się mniej podatne na wypadanie i łamanie. Po użyciu serum są one miękkie i jedwabiste już od samej nasady. Wadą jest to, że lekko przetłuszcza włosy. Odkąd używam tego olejka muszę myć częściej włosy. Nie mniej jestem dobrego zdania o tym olejku.
    Zalety:
    Wady:
    • przetłuszcza włosy
  • 26 stycznia 2024 o 18:32
    Totalne nic
    Ten produkt nie robił i nie dawał nic. Nie zachowywał się ani jak serum na końcówki bo był zbyt lekki, ani jako wcierka, produkt po prostu bez sensu, za to z ładnym opisem i ładnym opakowaniem.