Wody perfumowane damskie

Carolina Herrera Very Good Girl Glam EDP

Carolina Herrera Very Good Girl Glam
Sephora
Carolina Herrera - Very Good Girl Glam - Parfum - Good Girl Very Glam 50ml - Dla Kobiet

• 6 lutego 2025 o 22:06
    lepiej nie kupować w ciemno
    Skuszona wiśnią w nutach głowy kupiłam zapach w ciemno. Liczyłam,że wiśnia będzie grała pierwsze skrzypce i będzie przede wszystkim soczysta. To co otrzymujemy to kwiatowo owocowa kompozycja, która jest całkiem przyjemna w odbiorze. Na mojej skórze wybijają po pewnym czasie mydlane nuty a to bardzo mi przeszkadza. Jeżeli ktoś lubi wiśnie w perfumach to myślę, że tutaj może go spotkać rozczarowanie. Nie jest to wyraźny akord wiśni tylko coś owocowego jest w tle ale pierwsze skrzypce grają kwiaty ze sporą dawką słodyczy przykryte mydlanymi akordami. Nie można temu zapachowi odmówić trwałości ale nie mogę pozbyć się skojarzenie z mydełkiem w kostce.
    Zalety:
    • trwałość
    Wady:
    • wyczuwalne mydlane akordy
    khy
    29 listopada 2024 o 7:48
    Nuda nieokreslona
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Slodki zapach owocowo-kwiatowy. Jest tu nuta czereśni na początku, ale szybko staje mniej wyrazna - i na naszej skorze trwa ta mieszanka nieokreślonych kwiatow i owocow, lekko podbitych wanilia. Dodatkowo zapach ma w sobie lekka kwaskowatosc. Nudzilam się w Very Good Girl Glam EDP praktycznie od początku. Ot, taki codzienny, owocowy psikacz, niezbyt ladny.
  • 10 października 2024 o 11:59
    baaardzo zmysłowe !!
    Od samego otwarcia Very Good Girl Glam EDP zapewnia wrażenia luksusu i elegancji. Nuty zapachowe są wyrafinowane i dobrze zbalansowane, co sprawia, że ​​jest to idealny wybór na wieczorne wyjścia i specjalne okazje. Very Good Girl Glam otwiera się owocowo-słodkim uderzeniem, w którym dominuje litchi i soczysta czerwona porzeczka, Baza to ciepła i kremowa wanilia, Jestem pod wrażeniem trwałości tego zapachu - utrzymuje się przez wiele godzin, nie tracąc swojej intensywności. Flakon jest również elegancki i stylowy, co sprawia, że ​​jest to również piękny dodatek do mojej kolekcji perfum. Choć zapach ten można nosić również w ciągu dnia, szczególnie w chłodniejszych miesiącach, to najlepiej sprawdza się wieczorem – na randki, wyjścia do klubu, kolacje czy inne eleganckie okazje. Jesień i zima będą najlepszymi porami roku na ten zapach, ponieważ intensywne, słodkie i ciepłe nuty najlepiej rozwijają się w chłodniejszych temperaturach. Very Good Girl Glam ma bardzo dobrą wydajność.
    Zalety:
    • przyciąga uwagę swoim różowym, błyszczącym flakonem w kształcie szpilki,
    • Zapach utrzymuje się na skórze przez około 8-10 godzin, a na ubraniach nawet dłużej.
    Inne
  • 15 lipca 2024 o 13:47
    Słodkie cudo
    Niedawno kupilam ten perfum skłonił mnie do tego delikatny, słodki zapach i elegancki zapach. Uważam że będzie dobry na każdą porę roku. Nie jest on najtrwalszym perfumem jaki posiadam lecz jego zapach jest boski. Ma również świetny flakonik, który bardzo elegancko wygląda
    W strefie wolnocłowej
  • 2 czerwca 2024 o 1:48
    Radosna świeżość z niedosytem
    Jako miłośniczka wiśniowych zapachów, miałam nadzieję na intensywne nuty w Very Good Girl Glam, zdaję sobie sprawę, że to czereśnia, a nie wiśnia, ale wraz jest jej za mało. Nuta delikatnie się przebija, ustępując miejsca kwiatowym tonom róży, lilii i piwonii. Można też wyczuć subtelną nutkę migdała. Ogólnie podsumowałabym je jako kwiatowe, a nie owocowe. Zapach jest słodki, ale nie przytłaczający - zdecydowanie nie jest to „ulep”, jednak brakuje mu wyrazistości, przez co nie jest to opcja, po którą często bym sięgała. Trwałość na mojej skórze wynosi jedynie 2-3 godziny, co również wpływa na ogólne wrażenie. Mimo radosnego, świeżego zapachu, pozostaje uczucie niedosytu.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie