Kremy uniwersalne

Skinimal Skoncentrowany krem seboregulujący `Kwas azelainowy 10%`

• Wczoraj o 13:06
    Świetny krem na noc
    Borykam się z problemami skórnymi w postaci trądziku, zaskórników i ogólnie mocno przetłuszczając się cery. Muszę przyznać, że ten krem całkiem dobrze sobie radzi. Moja skóra po nocy nie wygląda już jakbym wysmarowała się olejem, a zwykle było tak jak użyłam bardziej odżywczego kremu. Po zastosowaniu skóra czasem odrobinę piecze, ale jest to niegroźne. Mam cerę naczynkową, dosyć wrażliwą i nie zauważyłam bardziej rozszerzonych naczynek. Wręcz przeciwnie, skóra jest rano taka wyciszona, nawilżona i gładka. Co do działania na niedoskonałości to również jest ono widoczne. Zdecydowanie szybciej goją się zmiany trądzikowe. Skóra aż tak się nie przetłuszcza. Zaskórników też jest jakby mniej, jednak nie znikają one całkowicie. Ogólnie widać, że krem naprawdę działa. Nie jest on na tyle cudowny, aby nagle zmienił cerę tłustą i trądzikową w cerę normalną. Jednak faktycznie przyczynia się do poprawy. Dodatkowo jest dosyć przyjemny w użytkowaniu. Ma neutralny, lekki zapach. Wydaje się dosyć gęsty i ciężki, ale bardzo szybko się wchłania. Niestety krem bardzo szybko znika z tubki, co sprawia, że do najtańszych nie należy. Ode mnie mocne 4+
  • 18 marca 2025 o 18:57
    Skuteczny krem na zaskórniki.
    Dobra propozycja w rozsądnej cenie. Krem ma przyjemną konsystencję treściwą, ale nie tłustą. Regularnie stosowany pomógł ograniczyć ilość widocznych zaskórników. Jestem zadowolony, jak się skończy kupie ponownie.
  • 1 marca 2025 o 18:28
    Mój ratunek!
    Skinimal Skoncentrowany Krem Seboregulujący z 10% kwasem azelainowym to naprawdę fenomenalny produkt dla cer trądzikowych, skłonnych do przetłuszczania lub z problemem przebarwień. Krem skutecznie redukował moje zmiany skórne, a także koił większe wypryski, przywracając skórze równowagę. Dzięki zawartości kwasu azelainowego, produkt działał na przebarwienia, sprawiając, że stają się one mniej widoczne i bledsze. Dodatkowo, pomagał mi kontrolować nadmierne przetłuszczanie się skóry, co czyni go idealnym rozwiązaniem dla mojego nadmiernego świecenia. Trzeba jednak pamiętać, by podczas kuracji szczególnie dbać o odpowiednie nawilżenie skóry i codziennie stosować krem z filtrem SPF, aby uzyskać najlepsze efekty.
    Zalety:
    • Działanie
    • Dobry skład
    • Zaufana marka
    • Dostępność
    Wady:
    • Opakowanie - tubka
    • zapach - trochę jak Acne Derm
  • 20 stycznia 2025 o 11:03
    Nie polubiliśmy się.
    Jestem posiadaczką cery mieszanej z tendencja do niedoskonałości. Krem użyłam kilka razy ale mnie nie zachwycił jako jedyny produkt z tej marki, który do tej pory przetestowałam. Zapach jest neutralny, konsystencja gęsta i łatwo aplikuje się go na skórę. Pod makijaż użyłam go kilka razy i nic mi się nie zważyło. Niestety w moim przypadku ten krem bardziej skórę przesuszył i powodował pojawianie się większej ilości niedoskonałości. Użyłam go kilka razy i puściłam dalej w świat. Krem totalnie się u mnie nie sprawdził ale myślę że może cerom tłustym może podpasować. Niska cena zachęca do przetestowania.
    Zalety:
    • skład
    • minimalistyczny design opakowania
    • przyjemna konsystencja
    Wady:
    • zapycha
    • przesusza
  • 11 stycznia 2025 o 0:36
    Niespodziewane odkrycie
    To cudeńko zmniejsza produkcje sebum, rozjaśnia przebarwienia, delikatnie złuszcza naskórek i zmniejsza występowanie trądziku. Stale gości na mojej półce.