Serum do twarzy

Nacomi Next Lvl, Advance Glow Skin Color Correcting Serum Serum korygujące koloryt skóry

Nacomi Next Lvl Skin Color Serum Korygujące Koloryt Skóry 30ml
Nacomi Next Level Color Correcting, serum na przebarwienia, 30ml

• 10 grudnia 2024 o 16:56
    Serum szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Idealne pod makijaż.
    Serum szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Idealne pod makijaż, a nawet i zamiast niego dla tych ktorzy cenią sobie naturalny świeży wygląd serdecznie polecam :)
    DermaB
    29 czerwca 2023 o 12:01
    Kocham - młodsza, promienna i nawilżona skóra, mój hit
    Jako posiadaczka skóry bardzo suchej, ukochałam to serum-emulsje <3 Nie dość, że daje mi wspaniałości z witaminy C, to dodatkowo rewelacyjnie nawilża, często nie potrzebuję po nim kremu! 15% stabilnej wit. C to duuużo i moja skóra to czuje, kocha i chłonie - już kilka minut po aplikacji wręcz czuję, że skóra zyskuje taki zastrzyk energii, witalności i siły - jakbym wypiła sok naładowany witaminą C! Super, że producent zadbał o składniki nawilżające, bo dzięki temu, nawet suche skóry mogą spokojnie stosować witaminkę C, która często potrafi wysuszać/podsuszać skórę! Dla mojej suchej skóry konsystencja jest idealna! Nie za lekka, nie za gęsta - szybko wnika w skórę, a biała powłoczka szybko znika, więc mamy wrażenie solidnie nawilżonej, wypielęgnowanej i młodszej skóry. Cudownie rozświetla skórę, nie roluje się, ładnie współgra z makijażem - nie widzę minusów tego produktu! Kocham tę formę witaminy C, a dodatkowa zawartość kwasu ferulowego ją zachowuje na dłużej. Opakowanie proste, ale właściwe, bo żadne światło nie dostaje się do wnętrza, dzięki czemu serum zachowuje swe właściwości na długo. Zapach owszem - dziwny, ale znika po kilku minutach, dla mnie to dodatkowa zaleta, bo "czuję", że produkt pracuje sobie na skórze ;) I do tego cena i dostępność - każda drogeria internetowa, często na promocji za mniej niż 40 zł - no nic, tylko brać i młodnieć! Kocham, polecam każdemu, kto szuka witaminy C w dobrej formie, ale boi się przesuszenia skóry - to serum to dla mnie młodość w buteleczce <3
    Drogeria Cocolita.pl
    pia999
    23 lutego 2023 o 13:06
    miało być tak pięknie, a wyszło ciężkie mazidło
    Stabilna forma kwasu askorbinowego w idealnym stężeniu 15 proc., kwas ferulowy, dodatkowo lipochroman.... Świetne antyoksydacyjne składniki, idealne do stosowania na dzień, ale serum niestety użytkowo nieprzyjemne. Niby emulsja, ale na skórze jest mocno oblepiające, tłuste, o dość tępej konsystencji, w efekcie zostawia niewchłaniającą się warstwę nawet na mojej suchej, dojrzałej cerze. Sera lubię stosować pod krem, zresztą takie ich przeznaczenie, tutaj samo serum powoduje uczucie oblepionej twarzy, a po nałożeniu na nie lekkiego kremu i lekkiego filtra SPF mam uczucie tłustej maski. I to przy stosowaniu zimą, więc na wiosnę, lato na bank nie będzie się nadawać. Do tego ten wędzony, dymny zapach - niby drobiazg, można by przeboleć, ale rano szczególnie chciałoby się posmarować czymś odświeżającym, a nie mdlącym. Działanie być może jest rewelacyjne, trudno powiedzieć, bo serów z witaminą C używam od lat, profilaktycznie - ale nieprzyjemność stosowania i noszenia jest tak duża, że ponownie raczej nie kupię. Chyba że producent zmieni formułę na lżejszą.
    Zalety:
    • zestaw składników antyoksydacyjnych
    • stabilna forma kwasu askorbinowego
    • opakowanie typu airless
    Wady:
    • ciężka konsystencja
    ann58
    7 stycznia 2023 o 21:35
    Polcam
    Mam skorę dojrzałą. Moim standardem pielęgnacyjnym jest serum antyoksydacyjne, rano pod krem z filtrem. Najczęściej z witaminą c, choć nie tylko. To serum ma moją ulubioną postać tej witaminy, a mianowicie etylowany kwas askorbinowy. Serum ma postać lekkiej emulsji, kremu. Szybko się wchłania i robi to co trzeba. Lekko rozjasnia przebarwienia. Skóra jest ładnie rozjaśniona. Mi pasuję. Opakowanie bardzo wygodne, z pompką.. Zapach dyskusyjny (lekka wędzonka), ale mi nie przeszkadza.
  • 29 listopada 2022 o 5:43
    Ogromne rozczarowanie
    Patrząc na skład myślałam że dostanę w jednej buteleczce wszystko czego mi potrzeba, jednak trochę się rozczarowałam. Nie będę opisywać opakowania bo podejrzewam że większość osób miała styczność z kosmetykami tej marki - opakowanie standardowe. :) Konsystencja raczej nie płynna, ale też nie kremowa i nie żelowa. Trochę tępa gdy przesadzi się z ilością. Kolor biały. Zapach jak dla mnie odrzucający, jak kwas askorbinowy. Już przy pierwszym użyciu kilka miesięcy temu skóra mocno się zaczerwieniła. Niestety mnie podrażniło, doszło do wysypu, który leczyłam 2 tygodnie. U mnie to niezwykle rzadka reakcja na kosmetyk. Dziwne, tym bardziej że zastosowana firma witaminy C nie powinna podrażniać. Uważam że nie jest warte swojej ceny, lepiej dołożyć i kupić coś lepszego.