Kremy uniwersalne

Say hi Bright Vibes Skin Tone Evening Treatment Kuracja rozjaśnianie przebarwień + wyrównanie kolorytu

notino.pl
Say hi Say hi BRIGHT VIBES kuracja rozjaśnianie przebarwień + wyrównanie kolorytu 50 ml

• 26 listopada 2024 o 12:54
    Rewelacja!
    Super super super ???? Kończę kolejne, chyba 4 opakowanie i co ja mogę jeszcze napisać? ???? W połączeniu z pielęgnacją serum Sunset to jest czad! Krem ma przyjemną, bogatą konsystencję o ładnym zapachu. Po nałożeniu od razu czułam efekt nawilżenia. Mimo, że jest gęsty, wchłania się dosyć szybko i nie zostawia tłustej warstwy. Rano skóra jest miękka i mocno nawilżona <3
    Dar28
    26 listopada 2024 o 12:34
    Przyjemnie nawilża
    Bright vibes wygładza skórę, pięknie utrzymuje jej nawilżenie przez cały dzień bez wyświęcania i trzyma w ryzach stany zapalne. Skóra jest miękka w dotyku. Wypryski złagodzone a zaczerwienia mniej widoczne
    • Nawilżenie
    • Brak zapychania
    • Pomaga w redukcji stanów zapalnych
    • Poprawia koloryt skóry
  • 16 listopada 2024 o 14:31
    absolutnie polecam
    Krem Bright Vibes to prawdziwe odkrycie dla mojej wrażliwej skóry! Szukałam produktu, który pomoże mi pozbyć się przebarwień po trądziku i jednocześnie nie podrażni mojej cery. Ten krem spełnił moje oczekiwania w 100%. Ma delikatny, naturalny skład, który koi i odżywia skórę. Już po tygodniu stosowania zauważyłam znaczną poprawę kolorytu mojej skóry. Przebarwienia są mniej widoczne, a cera wygląda na bardziej wypoczętą i promienną. Dodatkowo, krem ma przyjemną konsystencję i szybko się wchłania. Jestem zachwycona tym produktem i z czystym sumieniem mogę go polecić innym!
    Zalety:
    • Nawilża
    • Usuwa przebarwienia po trądziku
    • Odżywia
    • Pielęgnuje
    • Świetna konsystencja
  • 12 maja 2023 o 9:29
    Mól ulubiony krem
    Kupiłam krem skuszona pozytywnymi opiniami z instagrama. I się nie zawiodłam :) Krem ma przyjemną, bardzo lekką konsystencję. Po nałożeniu zostawia lekki, ale nie lepki film. Po nałożeniu skóra jest po nim ładnie rozświetlona i świeża. Mimo że jest to krem na wieczór, to u mnie sprawdził się również pod SPF i makijaż. Nie jestem w stanie ocenić jego wpływu na przebarwienia pozapalne, bo stosowałam jednocześnie kilka produktów w tym celu.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Przyjemny zapach
    • Nie szczypie nawet na podrażnionej skórze
  • 28 lipca 2022 o 11:20
    Spodziewałam się czegoś więcej
    Kupiłam ten produkt, bo widziałam, na IG, że to hit. Mam naczynkową cerę z przebarwieniami i oczekiwałam efektu wow! Początek był trudny bo produkt mi się strasznie mazał na twarzy, na szczęście po dłuższym czasie się to wchłania. Więc zostaje tylko opcja nocna. Skóra po nałożeniu jest mięciutka, jednak wcale nie widzę rozjaśnienia, a do tego wręcz naczynka się nasiliły. Za taką cenę spodziewałam się czegoś więcej...
    • kolor
    Wady:
    • brak efektu
    • za tłusty
    • rozmazuje się na twarzy
    • słoik niewygodny przy paznokciach