Wcierki do włosów i skóry głowy

Hairy Land Wcierka do włosów wypadających

• 17 lipca 2024 o 21:06
    Stymuluje wzrost włosów, zmniejsza wypadanie, wzmacnia cebulki, trochę wysusza skórę głowy
    Wcierka do włosów wypadających stymuluje wzrost włosów! Po 4 miesiącach regularnego stosowania widzę nowe włoski. Systematyczne stosowanie wcierki pobudza skórę do tworzenia baby hair. Ma poręczne opakowanie z wygodnym dozownikiem, który rozpyla produkt. Wcieram produkt w skórę głowy poprzez delikatny masaż. Nie spłukuje wcierki. Zostawiam ją na skórze głowy do następnego mycia włosów. Moje włosy zyskały objętość. Są uniesione od nasady, wzmocnione. Nie odczuwam obciążenia. Niestety wcierka trochę przesuszyła mi skórę głowy. Wydajność oceniam dobrze. Zapach nie do końca mi odpowiada. Lubię delikatnie pachnące produkty. Użyłam już 2 opakowania przez okres 4 miesięcy. Ze względu na właściwości kupię ponownie.
  • 4 września 2023 o 18:09
    Włosy po niej mniej nie wypadają..
    Kupiłam ją bo od jakiegoś czasu włosy wypadają mi na potęgę. Myślałam że chociaż trochę mi pomoże sobie z tym poradzić. Niestety tak się nie stało... Nie przetłuszczała włosów, ani ich nie obciążała.. poza tym nie zadziałała nic.. Podoba mi się ta forma aplikacji wcierki
    Zalety:
    • Aplikator
    Wady:
    • Nie pomaga na wypadanie włosów
  • 31 marca 2023 o 15:00
    Nawilża i pięknie pachnie
    Wcierka umieszczona w plastikowym opakowaniu z atomizerem, który doskonale dozuje produkt. Atomizer się nie zacina i jak mu się skończy wcierka to wykorzystam buteleczkę np. do wcierki Banfi:). Pojemność 100 ml. W składzie po wodzie mamy ekstrakt z rumianku, ekstrakt z papryki, ekstrakt z pokrzywy, sok z aloesu, nawilżającą glicerynę, ryboflawinę, ekstrakt drożdżowy z drożdży piwnych, niacynamid regulujący przetłuszczanie, nawilżający panthenol, inositol, tiaminę, piroksydyne, biotynę, cyjanokobalamine, propandeniol. Wcierka jest lekka, nie obciąża włosów, nie podrażnia skóry głowy. Ma lekki i bardzo przyjemny zapach. Stosuje pomiędzy myciem włosów (po umyciu stosuje wcierke na porost). Wmasowuje opuszkami palców. Tania, ok. 11 zł w Lidlu. Polecam :)
    Zalety:
    • bogaty skład, dużo ekstraktów
    • dobry atomizer
    • tania
    • bez alkoholu
    • ładny zapach
    • nie podrażnia
  • 11 marca 2023 o 22:49
    nie dla mnie
    Mój problematyczna skóra głowy bardzo nie lubi się z tym produktem. Skusiłam się na zakup, ponieważ akurat była promocja 1+1 w Lidlu. Wzięłam dwie wcierki i niestety leżą i się kurzą w szafie. Ze względu na alkohol w składzie moja skóra bardzo się wysuszyła. Była swędząca, a włosy były w okropnym stanie.
  • 13 października 2022 o 10:40
    Warta uwagi!
    Wcierkę nabyłam w lidlu za 16zł. Opakowanie bardzo podręczne a atomizerem co pozwala na bardzo szybka aplikacje wcierki w skore głowy. Zapach piękny delikatny nie pachnie ani trochę ziołowo. Wcierkę stosowałam 3 tyg codziennie bo na tyle starcza jedno opakowanie. Włosy po wyschnięciu są nieco lepkie wiec wg mnie jest do stosowania przed myciem włosów. Ja stosowałam ja na noc i rano myłam włosy. Jeśli chodzi o działanie wcierka ograniczyła wypadanie włosów, ale przy czym trochę wysuszała włosy. Dla mnie produkt godny zainteresowania bo spełnia obietnice producenta. Nie działa w 100% ale pomaga.

Zobacz także inne Wcierki do włosów i skóry głowy