Serum do twarzy

Caudalie Premier Cru, Le Serum Serum do twarzy

5 na 51 opinię

Lothris
    1 lipca 2024 o 14:25
    Lekkie i świetnie wspólpracujące.
    Serum okazało się świetnym uzupełnieniem pielęgnacji z kremem z tej samej serii. Produkt jest lekki, perfekcyjnie i natychmiastowo się wchłania nie pozostawiając uczucia lepkości. Natychmiast napina skórę dodając jej jędrności. Delikatnie wygładza, choć osoby z mega powiększonymi porami (jak ja) nie mają co liczyć na cud w tych partiach. Czuję jak otula moją twarz cieniutkim, oddychającym płaszczykiem, który będzie chronił ją przed utratą wody. Super przykrywa płytkie zmarszczki. Pod kremem i makijażem zachowuje się na 6. Produkt jest bardzo wydajny, wydaje mi się, ze wystarczy u mnie 1ml, by rozprowadzić go na twarzy, a zwłaszcza sekundę po wchłonięciu się toniku. Nie wiem, czy to zasługa kremu, czy serum, ale wsparł proces wypłycania zmian przebarwieniowych. Produkt pachnie niesamowicie subtelnie, prawie go nie czuję. Wygodna pompka higienicznie dozuje produkt. Produkt ma minimalistyczną szatę graficzną, mimo to bardzo elegancką w tajemniczym mrocznym kolorze. Moja wiedźmia strona lubi to.
    Zalety:
    • Bardzo wydajny
    • Wchłania się jak marzenie
    • Nie lepi skóry
    • Idealnie zachowuje się pod kremem i makijażem
    • Szybko napina i wygładza
    • Sprzyja utrzymaniu nawilżenia
    • Prawie niewyczuwalny zapach