Maski do włosów

Isana Professional, Maska do włosów zniszczonych i suchej skóry głowy `Bazylia & Mango`

• 18 listopada 2024 o 10:22
    Bardzo fajny produkt w szokująco niskiej cenie :)
    Kosmetyki Isana to jedne z tańszych kosmetyków do włosów z jakich korzystałam. Jak nie NAJtanszych. A są zadziwiająco dobre, co pokazuje że nie musimy wydawać majątku żeby cieszyć się ładnymi włosami :) Maska Mango od Isany to kolejna maska do włosów tej marki, która mnie nie zawiodła. Konsystencja jest gęsta na tyle, że nie spływa z włosów ani dłoni. Świetnie się nakłada i jest bardzo wydajna. Zapłacimy za nią około 11 zł/275 ml produktu. A kupimy ją oczywiście w drogerii Rossmann, gdyż jest to marka własna :) Producent sugeruje, że maska ma zapach bazylii i Mango i tak faktycznie jest. Choć z całej serii Mango&Bazylia, ten produkt pachnie najsłabiej. Jest mocno “kosmetyczny”, to mango gdzieś ginie w tym zapachu. Bazylii w ogóle nie czuję. Maska znajduje się w bardzo wygodnym opakowaniu na zatrzask, szata graficzna jest dość prosta, wyglądająca “tanio”. Co mnie osobiście nie przeszkadza. Najważniejszy jest efekt działania i ta maska naprawdę daje radę. Włosy po użyciu może nie są jedwabiście gładkie, ale są sypkie, miękkie i dość błyszczące. Jak na maskę za 11 zł to naprawdę nie ma co narzekać. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu i na pewno jeszcze kiedyś do niej wrócę :)
    Zalety:
    • gęsta konsystencja
    • wydajna
    • działanie
    Wady:
  • 6 września 2024 o 15:31
    Jest okej
    Tania maska i łatwo dostępna. Bardzo wydajna. Ma przepiękny zapach i jest często na promocji. Bardzo świetna. Nawilża włosy i je odżywia. Szybko się wchłania. Włosy po tej masce łatwo się rozczesują
  • 5 kwietnia 2024 o 11:11
    Mangowy game changer
    Maskę kupiłam na chybił trafił w Rossmannie, szukałam nowej maski do testów, bo żadna do tej pory nie była totalnym ulubieńcem na lata. Po pierwsze: rewelacyjne, wygodne opakowanie. Zakrętki nie trzeba odkręcać mokrymi dłońmi, a wystarczy otworzyć zatyczkę, świetny pomysł. Maska ma piękny zapach - faktycznie mango - który nie jest nachalny, a umila pielęgnację włosową. Ale najważniejsze - jej działanie. Coś wspaniałego. Włosy są bardziej lśniące, delikatniejsze, mniej splątane i pięknie pachnące. Na drugi dzień same się pięknie ułożyły i naturalnie podkręciły, nie było tzw. siana. Myślę, że to kandydat na ulubieńca roku.
    she_is
    18 lutego 2023 o 11:10
    Profesjonalna maska do włosów Isana.
    Profesjonalna maska do włosów Isana, mogłaby być używana w salonach fryzjerskich. Pierwsze co można poczóc to zapach - świeży i owocowy. Maska jest gęsta, łatwo rozprowadza się na włosach, nie spływa i ma wygodne opakowanie z wieczkiem. Jedyny minus to mała wydajność.
  • 12 listopada 2022 o 11:40
    Nie spodziewałam się tego!
    Maskę dorwałam w obłędnej promocji w Rosku i szczerze byłam pełna obaw bo zwykle nie używam kosmetyków Isana. Ale te nowości bardzonoe skusiły i wybór padł właśnie na te maskę;) Bardzo podoba mi się sposób otwierania z klapką - jest to poręczne kiedy dłonie są mokre lub pokryte kosmetykiem. Maska spełnia swoje zadanie - ładnie nawilża, nie powoduje przyspieszonego przetłuszczania a włosy są po niej sprężyste i świetnie się ukladaja. W regularnej cenie kosztuje ok 20 zł co nie uważam, żeby było dużo jak na tak dobra maskę. Zdecydowanie wrócę i skuszę się na pozostałe wersję. Co do zapachu jest on bardzo przyjemny.