Maski do włosów

Isana Professional, Maska do włosów zniszczonych i suchej skóry głowy `Czarny Bez & Truskawka`

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 stycznia 2025 o 8:11
    Wakacyjna linia ze sztucznym zapachem truskawek
    Z uwagi na to, że jestem posiadaczką włosów kręconych to też zmagam się z problemem włosów suchych i zniszczonych. Szukam szamponów jak i również masek, które je odciążą i nawilżą. Tym sposobem spotkałam na swojej drodze tą linię do włosów. Szata graficzną bardzo ładna, zachęcająca, daje poczucie letniego klimatu. Opakowanie dosyć poręczne pomimo, że do najmniejszych nie należy. Maska jest bardzo wydajna, jest jej bardzo dużo w opakowaniu. Ma bardzo dziwny zapach, bardzo sztuczny i nie przypomina truskawek. Większość produktów ma sztuczny zapach truskawek jednakże w innych produktach można wyczuć delikatne nuty tychże owoców, a w tym produkcie tych nut nie czuć. Po nałożeniu maski na włosy nie zadziało się nic. Maska tylko je mocno obciążyła co sprawiło, że włosy stały się oklapnięte, miałam również wrażenie, że też je bardziej wysuszyła niż przed zastosowaniem maski. Maskę zużyłam do końca, licząc na jakiś efekt przy regularnym stosowaniu, jednakże nic takiego nie stało.
    • ładna szata graficzna
    • bark działania nawilżającego
    • obciążyła włosy
  • 30 września 2024 o 11:21
    Całkiem, całkiem jak na (kolejny) nieprzemyślany produkt od Isany
    Ech ta Isana- potrafi zaskoczyć pozytywnie jednak w większości niestety negatywnie. Produkty sezonowe w ładnych opakowaniach to ich konik i już ano podnosiłam temat kiepskiej jakości bo po prostu wszystko skierowane jest na sprzedaż a nie jakość. Maska do włosów to powinien być najmocniej działający kosmetyk w swojej kategorii a bywa jak bywa. W tym przypadku mamy do czynienia z kolejnym ładnie pachnącym produktem do włosów który zmienił swoje opakowanie na bardzo ciekawe i poręczne ale jakością oczywiście nie powala chociaż i tak jest lepiej jak w przypadku odżywek które nie działają nic a nic. Maska pięknie pachnie a dorwać ją można w fajnej cenie co oczywiście kusi do zakupu. Zapach niestety nie utzrymuje się na włosach po spłukaniu co niesamowicie rozczarowuje bo jak już wspomniałam to powinien być najsilniejszy kosmetyk całej linii i chociaż trochę efektu zostawiać. Co do innych efektów to zmiękczenie włosów oceniam na całkiem dobre, rozczesywanie ich po myciu także. Nie nadaje włosom lekkości ani wielkiego nawilżenia ale widać, że użyta została maska a nie zwykła odżywka. Ja osobiście oceniam efekt podczas procesu kiedy włosy miękną pod palcami w trakcie nakładania produktu. Efekt jest ale nie powala. Zawsze mogłoby być gorzej a jednak coś po nałożeniu otrzymujemy. Na plus konsystencja która fajnie trzyma się włosów, nie spływa i jest łatwa do aplikacji. Produkt nie spływa przy kąpieli i trzyma się tak długo jak chcemy. Musze spróbować nałożyć ją pod folię i zobaczyć czy z produktu mozna wycisnąć więcej:)
    Zalety:
    • Cena oraz dostępność
    • Fajne opakowanie oaz ładny i ciekawy zapach
    • Zmiękcza włosy
    • Jest wydajna
    Wady:
    • Dla osób wymagających- nie nawilża i nie sprawia, że włosy są sypkie
    • Zapach nie zostaje na włosach
  • 13 czerwca 2024 o 21:27
    lubię ten zapach
    Pachnie pięknie, przypomina mi zapach ulubionego truskawkowego syropku dla dzieci. Choć nie działa cudów przed wielkim wyjściem i nie sprawi, że włosy będą wyglądały jak po wizycie u fryzjera, jest dobra na co dzień. Włosy po jej użyciu są miękkie i łatwe do rozczesania. Za taką cenę warto ją wypróbować, zwłaszcza jeśli szukasz czegoś przyjemnego i niedrogiego do codziennej pielęgnacji.
  • 15 kwietnia 2024 o 22:44
    Dobra, choć nie ma co liczyć na efekt „WOW”
    Maska od Isany o zapachu Truskawki i Bzu to kolejny, bardzo udany zresztą produkt z wakacyjnej serii od Isany. Miałam już okazję testować wersję pomarańczową i produkty te zdecydowanie się od siebie różnią (na + dla wersji truskawkowej!). Maski znajdują się w dosyć sporym (275 ml) opakowaniu i kosztują ok. 16 zł. To dosyć przyzwoita cena biorąc pod uwagę skład, pojemność i działanie. Dodatkowo wersja truskawkowa jest znacznie bardziej wydajna od tej pomarańczowej :) Maska jest biała, bardzo gęsta. Z pewnością wystarczy na conajmniej 2-3 miesiące użytkowania (ja stosuję maski do włosów 1x w tygodniu). Skład jest dosyć prosty i szczerze mówiąc nie ma co spodziewać się cudów po tym produkcie. U mnie jednak sprawdził się poprawnie. Mam bardzo długie i gęste włosy średnioporowate -, produkt trzymam na włosach (od ucha w dół) około 15 minut. Tafli niestety nie ma się co spodziewać, jednak włosy są zdecydowanie bardziej ujarzmione, dobrze się prezentują. Raczej nie jest to produkt na „wielkie wyjścia”, choć też podświadomie zdawałam sobie z tego sprawę. Ładny zapach zdecydowanie umili włosowe spa. Podsumowując: Moim zdaniem w tej cenie naprawdę warto wypróbować. Produkt jest bardzo wydajny, ładnie pachnie, lekko wygładzi niesforne kosmyki.
    Zalety:
    • wydajna
    • ładny zapach
    • wygodne opakowanie
    • gęsta konsystencja
    • niska cena
    • poprawne (biorąc pod uwagę cenę) działanie
    meryy11
    28 lutego 2024 o 19:40
    Średnio się sprawdza
    Tę maskę kupiłam w Rossmannie, skusiła mnie do tego niska cena oraz częste zachwalanie jej w internecie. Jest zamknięta w plastikowym opakowaniu, otwieranie dobre, chociaż czasami nie chce się zamknąć. Zapach nie powalił mnie na kolana, jest nijaki. Myślałam, że będzie świetnie pachnieć bzem i truskawką, ale się myliłam. Konsystencja jest świetna, gęsta, dobrze rozprowadza się ją na włosach. Jednak nie przynosi takich efektów, jakich oczekiwałam. Moje włosy są dość zniszczone i puszące. Chciałam je wygładzić i nadac odpowiedni blask. Jednak maska tylko delikatnie wygładziła włosy i w sumie na tym kończą się jej efekty.... Za te cenę warto wypróbować, może komuś przypadnie do gustu.
    Zalety:
    • cena,
    Wady:
    • prawie nie widać efektów,
    • zapach,