Balsamy do ciała

Nacomi Anti Cellulite & Slimming Smoothing Body Lotion Krem wyszczuplający i antycellulitowy do ciała

Nacomi Anticellulite&Slimming
Nacomi Nocturshape Krem Wyszczuplający 150ml

• 22 stycznia 2025 o 15:45
    Kobitki, działa!
    Nacomi Anti Cellulite & Slimming Smoothing Body Lotion to absolutny hit w mojej pielęgnacji ciała! Od kiedy zaczęłam go używać, zauważyłam widoczną poprawę wyglądu mojej skóry. Krem ma lekką, przyjemną konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Jego zapach jest subtelny i orzeźwiający, co sprawia, że stosowanie go to prawdziwa przyjemność. Po kilku miesiącach regularnego stosowania widzę, że skóra stała się bardziej jędrna, a cellulit mniej widoczny. Dodatkowo, skóra jest wyraźnie gładsza i nawilżona. Polecam :)
  • 15 listopada 2024 o 14:36
    Gładka i jędrna skóra w zasięgu ręki
    Ten balsam to idealne rozwiązanie dla osób, które chcą zadbać o jędrność skóry i widocznie poprawić jej wygląd. Nacomi Anti Cellulite & Slimming Smoothing Body Lotion łączy składniki aktywne, które skutecznie wspierają redukcję cellulitu i modelowanie sylwetki, jednocześnie zapewniając intensywne nawilżenie. Konsystencja balsamu jest lekka, co sprawia, że produkt szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Już po kilku zastosowaniach można zauważyć poprawę elastyczności skóry – staje się ona gładka, bardziej napięta i nawilżona. Regularne stosowanie dodatkowo pomaga w redukcji nierówności i poprawia mikrocyrkulację, co jest kluczowe w walce z cellulitem. Zapach balsamu jest delikatny i odświeżający, co czyni codzienną pielęgnację jeszcze przyjemniejszą. Produkt jest idealny na co dzień, szczególnie po treningu lub masażu, gdy skóra jest bardziej podatna na wchłanianie składników aktywnych.
  • 26 września 2024 o 13:16
    Nacomi Krem Wyszczuplający i Antycellulitowy – naprawdę działa!
    Z cellulitem walczę od dłuższego czasu i testowałam już wiele różnych produktów, ale muszę przyznać, że Nacomi Krem Wyszczuplający i Antycellulitowy pozytywnie mnie zaskoczył. Przede wszystkim ma bardzo przyjemną, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Nie pozostawia tłustej warstwy, co jest dla mnie ogromnym plusem, bo mogę go stosować zarówno rano, jak i wieczorem, bez obawy o ubrania. Już po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam widoczną poprawę stanu skóry. Stała się ona bardziej napięta i gładka, a cellulit na udach i pośladkach wyraźnie się zmniejszył. W połączeniu z masażem oraz aktywnością fizyczną efekty są naprawdę zadowalające. Skład kremu opiera się na naturalnych składnikach, co również jest dla mnie ważne – nie obciąża skóry i nie powoduje podrażnień. Podsumowując, Nacomi Krem Wyszczuplający i Antycellulitowy spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z efektów i na pewno będę po niego sięgać w przyszłości. Polecam każdemu, kto chce poprawić wygląd swojej skóry!
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Ujędrnienie
    • Wygładzenie
    • Szybkie wchłanianie
    • Naturalny skład
    • Ładny zapach
    • Skuteczność
    • Brak tłustej warstwy
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Wizyt na siłowni nie zastąpi :)
    millane
    4 września 2023 o 12:20
    Balsam jakich wiele
    Krem do ciała o działaniu wyszczuplającym i antycellulitowym. Nie zauważyłam ani wyszczuplenia, ani redukcji cellulitu. Krem nawilża i napina skórę, ale to robią również inne balsamy do ciała, nie dedykowane typowo przeciw cellulitowi. Ładny delikatny zapach. Treściwa formuła kremu, niestety długo się wchłania.
  • 18 czerwca 2023 o 18:32
    Killerem cellultu ani pożeraczem cm z ud nie jest, ale ładnie ujędrnia i odżywia ;)
    Produkt udało mi się już jakiś czas temu wygrać w konkursie i nie wiem czemu ale wśród wielu kosmetyków do ciała, które mam i lubię po prostu o nim zapomniałam. Ale jak już zaczęłam to przyznaję, że jest niezły choć efektu wyszczuplania nie odnotowałam;) Opakowanie to kolorowa tuba o pojemności 150ml. Krem ma delikatny ale przyjemny zapach jakby olejku migdałowego, masła shea. Formuła to gęsty krem, który miał wyraźne podbicie olejkowe. Aplikacja przez to, że był nieco gęstszy wymagała by tę dłuższą chwilę okrężnymi ruchami produkt rozprowadzić, wiec sam masaż też na pewno mógł zadziałać na plus, pobudzić krążenie. Choć nie był przesadnie tłusty, a ni się nie kleił, to rzeczywiście miał takie bogate wykończenie, więc ja wolałam go zawsze zaaplikować i dopiero potem np. zająć się inną pielęgnacją, żeby dać mu chwilę na wchłonięcie, mimo tego bogatszego wykończenia nic się nie kleiło do piżamy, był okej. Zostawiał delikatnie olejkową, taką masełkowatą powłoczkę. Jeśli chodzi o efekty, to starałam się być wytrwała i systematyczna. Choć przyznaję stosowałam go czasem co drugi dzień, ale nie wypatrywałam też efektów z utęsknieniem bo zazwyczaj mam dystans do tego typu produktów. Pomyślałam, że używać nie zaszkodzi a jak się coś zadzieje, będzie spoko. I po ponad miesiącu stosowania widzę, że skóra wygląda po prostu lepiej, ale efektu wyszczuplania i całkowitej redukcji cellulitu nie odnotowałam, więc obietnica killera cellulitu jest do śmietnika;) Nie mniej po całym czasie stosowania moja skóra na udach i pośladkach stała się bardziej napięta, odżywiona, miękka i jednolita. Producent w obietnicach pisze, że na tak zadbanej skórze, dzięki produktowi cellulit będzie mniej zauważalny i rzeczywiście coś w tym jest. Zauważyłam również poprawę jędrności na udach i pośladkach więc spoko. Być może jeśli ktoś jest osobą aktywną czy ćwiczącą efekty będą jeszcze lepsze. Podsumowując fajny pielęgnacyjny produkt, ja go tak odbieram. Efekty zadbania o skórę na udach i pośladkach jak najbardziej na plus. Choć początkowo się zraziłam tą gęstą formułą to przyznaję, że z czasem ją polubiłam choć była tak gęsta, że ciężko zużyć produkt do końca i wymaga rozcinania opakowania. Fajny na podbicie pielęgnacji tej okolicy, ale sam z siebie cudów nie zrobi jeśli chodzi o cellulit.
    Zalety:
    • formuła gęsta i treściwa, z czasem przypadła mi do gustu, rozprowadzając krem dzięki tej formule motywowałam się do masażu ud i pośladków.
    • bogata pielęgnacyjna formuła
    • wyraźnie odżywił, nawilżył skórę
    • delikatnie ujędrnił
    • wydajny
    • przyjemny zapach
    Wady:
    • brak rezultatów wyszczuplenia, całkowitej redukcji cellulitu